aurora chrome pigment

Vorige Artikel 19 van 61 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)

Auora pigment is één van de duurste pigmenten maar wel zeer zuinig in gebruik.

Met  auora pigment kunt u schitterende chrome-effect nagels creëren. Het geeft een zeer glinsterend en licht resultaat en kan op iedere kleur gellak gebruikt worden. Een zeer opvallend en veranderend kleur effect onder invloed van diverse invalshoeken van het licht. Het kan gebruikt worden over de gehele nagel of slechts een gedeelte als nailart.  

Inhoud van 1 gram (doosje is niet afgevuld)

Geschikt voor alle merken gellak, gelpolish. Breng de poeder op een gellak topcoat no-wipe aan voor een prachtig auora effect..

Werkwijze:

  1. Breng een Basegel aan en hardt deze  30 sec uit in een LED of CCFL lamp, of 2 min in een UV 36 Watt lamp 
  2. Breng de gewenste kleur aan hardt deze ook 30 sec uit in een LED of CCFL lamp, of 2 min in een UV 36 Watt lamp
  3. Breng hierna een topgel no wipe aan hardt deze 10 sec uit in een LED lamp +/-10 sec in een CCFL lamp of +/-20 sec in een UV 36 Watt lamp, belangrijk is dat de plaklaag niet te vettig is, slaat de poeder dof uit dan de uithardingstijd iets verlengen.
  4. Auora Pigment aanbrengen (heel weining) met een oogschaduw applicator, goed "inpoetsen" tot het gewenste effect verkregen is en opnieuw uitharden.
  5. Nu weer 1  laagje  Topgel no wipe aanbrengen om de nagel te verzegelen, vergeet hierbij niet de voorzijde van de nagel mee te nemen.
© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss