dual forms 120 stuks - zie demofilm

Vorige Artikel 7 van 13 Volgende
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

120 herbruikbare dual forms, in verschillende maten 
 

Het dual form systeem is als het ware een 'mal-systeem'.

Je vult de herbruikbare mallen met acryl en/of gel en drukt ze zachtjes op de nagel. Even laten drogen en dan kan de mal er af, waarbij een prachtig glanzend laagje op de nagel achterblijft.

Zowel voor gebruik met of zonder tips.

Een bijzondere eigenschap is dat de polygel niet vast hecht aan de forms.

Alle voordelen op een rijtje:

- De forms zijn herbruikbaar.

- De kunstnagels zijn direct al glad, vijlen is niet meer nodig. In de meeste gevallen kun je direct een top coat aanbrengen.

- Wanneer je zelf nagels zet, heb je nu geen verschil meer in het aanbrengen. (links of rechtshandig)

Hoe werkt een dual form tip?

- Begin met het uitzoeken van de juiste maat form.

- De form moet helemaal passen over de nagels.

- Prep nu je nagels. (nagelriemen naar achteren duwen, nagelplaat met een wit blok vet en stofvrij maken, een laagje primer aanbrengen)

- Met onze acrylgels (AP) heb je normaliter geen basegel nodig. Bij de andere merken breng je nu een laagje base aan en laat deze uitharden.

- Breng nu de polygel, acrylgel of acryl aan in de form. Gebruik een in slip solution gedoopt penseel om de polygel gelijkmatig uit te strijken, zo voorkom je dat het penseel aan de polygel blijft plakken.

- Wanneer de form is gevuld, breng je deze aan op de nagel. Begin bij de nagelriemen en druk dan langzaam naar de nagels toe. Houdt deze vervolgens tegen de nagels aan gedrukt.

- Wanneer er teveel gel of acryl is aangebracht, dan zie je dit aan de zijkanten van de forms. Haal dit weg, dit gaat namelijk makkelijker nu het nog zacht is. Gebruik hiervoor een orange woodstick.

- Is de gel of acryl uitgehard? Dan kan de form er weer af. Even vijlen waar nodig, wil je nog een gellak aanbrengen gebruik dan een wit blok om de kunstnagel op te ruwen, een basegellak is niet nodig dus je kunt direct een kleurgel aanbrengen en aflakken met een topcoat.

 

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel