kleuren kiezen

dippoeder color set NP

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 77,71 € 54,95 (inclusief 21% btw)

Een pachtige color dip poeder kit.

Bij deze dip poeder set kun je zelf 4 kleuren kiezen. (uit de serie nail perfect klik hier)

Let op! Voeg dit pakket en 4 kleuren aan je winkelwagen toe (en gebruik bij het afrekenen de kortingscode - nageldip) Het totaalbedrag komt nu op 103,11 euro. Na het invoeren van deze code trekt het systeem automatisch 4x12,04 euro (48,16 euro) van het totaalbedrag af en komt u weer 54,95 euro uit.

Inhoud pakket:

1x Dip Sticky Base 15ml
1x Dip Activator 15ml
1 x Dip Top 15ml
tip! Maak, voor de flesjes te sluiten, de hals goed schoon en smeer deze in met een olie (nagelriem of b.v. olijfolie) om te voorkomen dat de dop komt vast te zitten.
4 kleuren naar keuze

Creëer de perfecte acryl nagels op de meest eenvoudige manier! Geef je klant een alternatief voor de traditionele acryl en gel met dezelfde natuurlijke look en kwaliteit. Gebruik de Dip poeders in combinatie met de Dip Sticky Base en de Dip Activator voor prachtige nagels in een paar eenvoudige stappen!

✦  Perfecte manicure
✦  Snel en makkelijk in gebruik
✦  Geen geklieder 
✦  Geen schade aan de natuurlijke nagel
✦  Geen primer nodig 
✦  Geen verkleuring 
✦  Makkelijk te verwijderen met aceton in 15 minuten
✦  Beschikbaar in 50 kleuren!


Je brengt het product als volgt aan:

Stap 1: Verwijder de glans van de nagelplaat
Stap 2: Gebruik een prep of nail scrub om de natuurlijke nagel te ontvetten. 
Stap 3: Breng NailPerfect Sticky Base aan op de gehele nagelplaat. Let op; blijf een paar millimeter uit de buurt van de nagelriem en de zijwallen.
Stap 4: Breng de NailPerfect Dip powder aan op de gehele nagel, door middel van het dippen in het potje. Tik tegen de vinger om het overtollige poeder te verwijderen en gebruik een soft brush om de laatste poederresten te verwijderen. Laat de poeder intrekken voor 15 seconden. 
Stap 5: Breng een tweede laag aan van de NailPerfect Sticky Base op de gehele nagelplaat, zonder de nagelriemen aan te raken.
Stap 6: Breng een tweede laag aan van de NailPerfect Dippn’ poeder op de gehele nagel. Tik tegen de vinger om het overtollige poeder te verwijderen gebruik een soft brush om de laatste poederresten te verwijderen. Laat de poeder intrekken voor 15 seconden. 
Stap 7: Breng een laag van de Dippn’ Activator aan.
Stap 8: Opties om de laaste laag mee aan te brengen:
- Eindig met de Dip Fast Air Dry Top Coat voor een glanzende top laag.
- Eindig met de Dip Air Dry Top Coat Matt voor een matte look.

Verwijderen
Vijl de nagel met een Vijl 100/180.

Optie 1: Breng de Dip Remover aan en laat deze 5 minuten intrekken. Verwijder het losgekomen product en herhaal deze handeling tot het product geheel van de nagel verwijderd is.

Optie 2: Vouw een in aceton gedrenkte Nail Wrap of Nail Foil stevig om de vinger top. Laat dit intrekken (soaken) voor 20 minutes. Verwijder de wrap of foil en verwijder het losgekomen product met een Orange wood stick.

 

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel