polygel de luxe set + 48w lamp

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

Prachtig compleet polygel kit met nederlandse handleiding. Met deze set kun je direct aan de slag. Bij Nageldeco vind je kwaliteits polygel voor de beste prijs. Een innovatief nieuw product die een ieder zal aanspreken.

Polygel nagels gel is een dikke gel die als een bolletje op de nagel wordt geplaats of met dual tips wordt aangebracht. Je kunt de polygel vormen, ermee experimenteren en oefenen net zolang als je zelf wilt omdat poly gel niet uitloopt en alleen uithardt onder een lamp. Dus niet alleen voor de professionele nagelstyliste maar ook voor de startende student een ideaal gel nagel product.

De 3-stappen werkwijze is eenvoudig en zorgt voor perfecte nagels in een handomdraai. Eerst neem je een bolletje poly gel op met de cuticle pusher. Vervolgens breng je deze aan in de duo form en strijk je deze glad, hiervoor gebruik je een in de cleanser gedoopte penseel, dan hard je de Polygel supersnel uit onder de bijgeleverde 48 watt uv/led lamp.

Inhoud pakket:

-nederlandse handleiding
stap voor stap
-48 uv /led lamp (geschikt voor alle soorten gels en gellakken)
-2 tubes polygel 15ml, de kleinste tubes zie foto 
-tubeknijper
-1x tube 15 ml pink
-1x tube 15 ml white
-polygel penseel
1x bond base gel 10ml (geen primer nodig)
-cuticle pusher
-dual tips 20 stuks, herbruikbaar
-dappendish
-slip solution 100ml (voor het vormen van de polygel)
-2 vijlen 100/180
-wit blok

Wanneer een basegel?: De natuurlijke nagel bevat van nature een olie achtige laagje.
AIs de nagel te vet is dan ontstaat er geen goede hechting, ook zwangerschap, stress, medicijngebruik en hormoonwisselingen kunnen het z.g. liften (loskomen van de kunstnagel) veroorzaken. Bij het gebruik van onze x bond basegel hoeft u vooraf GEEN primer aan te brengen. De basegel dient altijd dun aangebracht te worden. 

Al onze producten voldoen aan de Europese verordening betreffende cosmetische producten en bevat absoluut geen MMA, maar EMA, de polyethylmethacrylate. Keuringsinstanties binnen de Nagelbranche adviseren nagelstudio's om alleen op EMA gebaseerde veilige gel producten te werken
 

UV / LED 48W LAMP

WIT 24 LEDS

 * lamp uitgerust met 24 UV-LED's met een totaal maximaal vermogen van 48 W * gelijkmatig verdeelde LED's harden het product perfect uit.

* ingebouwde bewegingssensor 

* verwijderbare bodemplaat

* ingebouwd display en tijdwisselknoppen

* heeft een verminderde verwarmingsmodus, speciaal voor de gevoelige nagelplaat

* levensduur van de lamp tot 50.000 uren (uv-emissie 365 en 405 nm in diodes) Ingangsspanning: 100V-240V 50 / 60Hz 1A UV-golflengte: 365-405 nM

 

Max. vermogen: 48W Afmetingen: 220 x 195 x 105 mm

ALGEMENE INFORMATIE:

Gebruik de juiste spanning naar de lamp.

Houd het apparaat uit de buurt van water. 

Houd het apparaat buiten bereik van kinderen.

Kijk niet rechtstreeks naar UV-licht als de UV-LED's branden! UV-stralen kunnen oog- en huidbeschadiging veroorzaken. Geneesmiddelen en cosmetica kunnen de gevoeligheid van de huid voor UV-stralen vergroten. 

 

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss