nagellijm 2 flesjes

Vorige Artikel 10 van 27 Volgende
€ 4,50 € 2,95 (inclusief btw)

Zeer sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling van deze nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat.

Inhoud: 7,5 gram

Zeer zeldzame consistentie voor nauwkeurig en gemakkelijk gebruik. De fles nagellijm met kwastje is een garantie voor het gebruik van de volledige inhoud van de fles tot het einde zonder voortijdig drogen of plakken.

Hoe te gebruiken:

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een natuurlijke plaat of direct op de uiteinden en breng het voorzichtig aan op de plaats waar u een kunstnagel wilt plakken. Druk op het product en wacht even tot de lijm goed is uitgehard.

Let op! Je kunt ook precieze decoraties zoals strass steentjes of sieraden met lijm bevestigen! Vergeet echter niet om het te doen zonder teveel product te gebruiken.

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss