semi transparant

premium gellak no. 254

Vorige Artikel 137 van 148 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)

254 - Roze met een vleugje paars en een pareldeeltje met onvolledige dekking. Het zal zeker een favoriet worden op ons glanzende Impression-collectiemenu. 

Goedkoop is duurkoop? dit merk NTN gellak bewijst het tegendeel. 
Gegarandeerd minimaal 2 weken prachtig gelakte nagels zonder chippen.
Inhoud: 5 gram

Eigenschappen

NTN PREMIUM permanente gellakken hebben de meest modieuze en sterk gepigmenteerde kleuren en zijn manicureproducten van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een goede samenstelling, zorgen voor een snelle applicatie en fantastische effecten in nageldesign en duurzaamheid. Je zult zeker hun meest populaire kleurtinten vinden in hun kleurenpalet. Permanente gellak is in vergelijking met traditionele nagellak duurzamer, behoudt langer zijn glans en kleur en brokkelt niet af.

Handleiding  gellak NTN

1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

4- Breng een dun laagje basegel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak no wipe heeft geen plaklaagje. De beste manier van uitharden is
2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

5- Kies de gewenste kleur gellak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

7- Breng nu de top gellak no wipe aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De top gellak no wipe moet dus wel geheel droog aanvoelen. Voorkom dat de top op de huid of in de nagelriemen komt.

8- Aanschouw de prachtige glans.

9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

Het verwijderen van de gel nagellak:

Je kunt speciale wraps gebruiken, of soaker clips, of je kunt een wattenbolletje in aceton of gel polish remover drenken en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Laat de vloeistof ongeveer 10 minuten inwerken.

Pak nu het houten bokkenpootje erbij en “schraap” voorzichtig de gel eraf.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel dan kunt u de gellak afvijlen met een 100/180 gritt vijl.
Gebruik geen aceton dit beschadigt de kunstnagel.

 

 

 


gellak - gelpolish - gelnagellak

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss