zelf acrylnagels zetten

 

Hoe zet je zelf acrylnagels stap voor stap? Met de acryl nagels producten van nu is een dure opleiding tot nagelstyliste bijna overbodig geworden. Met een complete professionele acryl nagelset is het nu voor iedereen mogelijk om zelf de mooiste acryl nagels te maken, thuis, wanneer het jou uitkomt. Al onze nagelproducten zijn van een professionele kwaliteit, dus geen verschil met de producten die de nagelstyliste gebruikt.

Hieronder vindt u verschillende demofilmpjes, al onze acryl starterspakketten worden geleverd met een nederlandse handleiding acrylnagels. Alle acrylproducten zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Heeft u verder vragen mail ons op info@nageldeco.nl of neem telefonisch contact op van ma. t/m do. ochtend van 8.00 t/m 12.00 uur op 0251 212546 - onze medewerkers staan u graag te woord. 

acrylnagels.jpg

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Acryl bestaat uit een mengsel van poeder en een vloeistof dat samen de acryl vormt.

Vooraf worden eerst de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen teruggeduwd en de nagel lichtjes met een white block gevijld. Vervolgens kun je kiezen tussen een tip of een nagel sjabloon als verlenging van de natuurlijk nagel. Als de verlenging is aangebracht, kun je aan de slag met de acryl. Acryl hardt aan de lucht uit en na droging  worden de nagels gevijld en gepolijst.

Wist u dat een goede nagelvoorbereiding voor 90% ervoor zorgt dat kunstnagels perfect blijven zitten en niet na enkele dagen al loskomen.

Bekijk hieronder een uitgebreide uitleg hoe je dit het beste aanpakt.


VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS


  • Acrylnagels zijn heel sterk.
  • Ze zijn minder kwetsbaar waardoor ze een lange tijd gedragen worden.
  • Voor acryl heb je geen uithardingslamp nodig.

 

NADELEN VAN ACRYLNAGELS

  • Het vergt enige oefening om het z.g. acryl bolletje te vormen. (samenvloeiing van poeder met vloeistof) 
  • Een acrylnagel is minder flexibel dan een gelnagel. 
  • De chemische geur van acrylvloeistof wordt wel eens als onprettig ervaren. 

koop nu.jpg

 

Sorteer op

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel