zelf gelnagels zetten

 

Hoe zet je zelf gelnagels stap voor stap? Met de gel nagels producten van nu is een dure opleiding tot nagelstyliste bijna overbodig geworden. Met een complete professionele gel nagelset is het nu voor iedereen mogelijk om zelf de mooiste gel nagels te maken, thuis, wanneer het jou uitkomt. Al onze nagelproducten zijn van een professionele kwaliteit, dus geen verschil met de producten die de nagelstyliste gebruikt.

Hieronder vindt u verschillende demofilmpjes, al onze gel starterspakketten worden geleverd met een nederlandse handleiding gelnagels. Alle gelproducten zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. Heeft u verder vragen mail ons op info@nageldeco.nl of neem telefonisch contact op van ma. t/m do. ochtend van 8.00 t/m 12.00 uur op 0251 212546 - onze medewerkers staan u graag te woord. 

gelnagels.jpg
Gelnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Gel is een stropige substantie die onder een uithardinsglamp uitgehard dient te worden.

Vooraf worden eerst de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen teruggeduwd en de nagel lichtjes met een white block gevijld. Vervolgens kun je kiezen tussen een tip of een nagel sjabloon als verlenging voor de natuurlijk nagel. Als de verlenging is aangebracht, wordt eerst een basegel aangebracht, dan een bouwgel en als laatste een finishgel. Tussen de verschillende lagen wordt de gel uitgehard onder een UV-lamp of een  LED of CCFL lamp.

Niet alle gels zijn geschikt voor uitharding onder een LED of CCFL lamp


VOORDELEN VAN GELNAGELS


  • Gelnagels zijn licht buigzaam en meer flexibel dan acrylnagels.
  • De meeste gels zijn vrijwel geurloos, dus minder onaangename geurtjes.
  • Gel hardt pas uit nadat deze in een lamp wordt geplaatst.

 

NADELEN VAN GELNAGELS


  • Gelnagels zijn minder sterk dan acrylnagels en zijn hierdoor vaak ook meer kwetsbaar.
  • Iedere laag van de gel dient uitgehard te worden, waardoor het meer tijd in beslag kan nemen dan het maken van acrylnagels.
  • Gelnagels maken wordt als eenvoudige ervaren dan het maken van acrylnagels, omdat de gel pas uithardt in een uithardingslamp dus je hebt voldoende tijd om nagel te modelleren.


    koop nu.jpg
Sorteer op

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel