gel lak, stap voor stap

gel nagellak, gelnagellak.jpg
Gel lak nagels stap voor stap, wat is gellak en hoe breng je gel nagellak aan?
 

 • Hoe breng je gellak, gel nagellak aan?

  1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

  2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen. 

  3- Maak nu de nagel goed schoon met finishing wipe en wacht even tot de nagel droog is.

  Is een primer (voor een optimale hechting) een noodzaak? Dat hangt er van af. Er zijn mensen met een "vette" nagelplaat die een primer nodig hebben, anderen hebben weer geen last van lifting (loskomen van de gel), zelfs zonder primer. Hier kan het gebruik worden gestaakt.

  4- Breng een dun laagje basegel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet.
  Nu kan de nagel voor 30 seconden in een LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt).

  5- Kies de gewenste kleur gel nagellak. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gel nagellak op de huid komt. 
  Als dit wel is gebeurd maak dit dan schoon met de soak off remover of aceton voordat je de gel nagellak in de lamp laat uitharden. 

  6- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 seconden in een LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

  7- Herhaal stap 5 en 6 nog een keer.

  8- Breng nu de top gellak aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp voor 30 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. Voorkom dat de topcoat op de huid of in de nagelriemen komt.

  9- Verwijder de plaklaag met de finishing wipe en aanschouw de prachtige glans.

  10- Breng op de nagels wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

   

 • Hoe verwijder je gellak, gel nagellak

  Om gellak te verwijderen kun je speciale wraps gebruiken, je kunt ook op een wattenbolletje wat aceton doen en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Onze soaker clips zijn ideaal om een wattenbolletje met aceton vast te "knijpen". 

  Laat de vloeistof ongeveer 10 minuten inwerken.

  Pak nu het bokkenpootje (hout of kunststof) erbij, en duw voorzichtig de gellak eraf.
  Deze afweek methode werkt het beste op de natuurlijke nagel.
   
 • Het verwijderen van gellak, gel nagellak met behulp van vijlen en/of een nagelfrees  Werk je op natuurlijke nagels dan is er een nieuw artikel de supersnelle gelbreaker van upvoted. Dit artikel is dus niet geschikt voor het afweken van gellak op b.v. een acryl of gelnagel.
   
 • 10 tips voor gellak, gel nagellak beginners:


1. Breng gel nagellak altijd op perfect schone nagels aan. Vijl de nagels in de gewenste vorm en lengte, duw de nagelriemen voorzichtig naar achter met een bokkenpoot / cuticle pusher. Verwijder de glans van de nagel met een white block. Ontvet daarna de nagels met Finishing wipe / Nail Cleanser

2. Schud de gellak. Je zult merken dat de kleur zich nu gemakkelijker laat aanbrengen en dat de kleur beter dekt. 

3. Als de gellak niet goed hecht, kun je dit oplossen door een primer te gebruiken. Breng de primer dun over de nagelplaat aan en langs de top/rand van de nagels. Vermijd het contact met de huid.

4. Breng de gellak altijd dun aan. Dompel het kwastje in het gel lak flesje en wrijf deze af langs de rand van het flesje. Het is altijd beter om 2 dunne lagen aan te brengen dan 1 dikke laag.

5. Trek de gellak goed over de top/rand van de nagels. Dit betekent dat je het einde van de nagel goed meepakt nadat je de gehele nagel hebt gelakt. Doe dit bij de base coat, kleur en bij de topcoat. 

6. Als er gellak op de  nagelriemen zit, verwijder dit dan meteen voordat je de nagels laat uitharden. Als gellak niet van de nagelriemen verwijderd wordt, krijg je sneller lucht onder de nagels, daardoor kunnen de nagels minder lang en goed blijven zitten. Je kan de overtollige gellak in de nagelriemen makkelijk verwijderen met een orange woodstick.

7. Gellak word hard onder een uithardingslamp. Als je per ongeluk wat gellak op je huid hebt gekregen, verwijder dit dan voordat je de nagels onder de lamp laat uitharden. Ook moet je er goed op letten dat je minimaal 1mm van de nagelriemen af blijft tijdens het lakken van de nagels. 

8. Het makkelijkste is om eerst met de vingers aan één hand te beginnen en als die klaar zijn de vingers van de andere hand lakken. De duimen kunnen het beste als laatste gelakt worden zodat deze goed recht (plat) in de lamp geplaatst kunnen worden.

9. Zorg er voor dat de topcoat goed over de gehele nagel aan wordt gebracht. Pas hier ook op dat de nagelriemen niet worden geraakt en let er weer goed op dat je de rand/top goed meepakt.

10.  Breng altijd na het zetten van de gellak een nagelriemolie aan op de nagelriemen.  Door het gebruik van deze nagelriemolie worden de nagels gevoed en voorkom je droge nagelriemen. Ook zal het terug duwen van de nagelriemen nu soepeler gaan. 

Gellak van Femme is niet alleen super voordelig maar ook nog eens van een hoogwaardige salon kwaliteit. Wie wil nu geen prachtige gellak nagels! Femme gel nagellak is heel gemakkelijk.

 


Gel lak nagels stap voor stap, wat is gellak en hoe breng je gel nagellak aan?

 • Wat is gellak, gel nagellak?

  Gellak is eigenlijk een soort nagellak, je brengt het ook op dezelfde manier aan. Het grote verschil tussen beiden is dat je de gellak nagellak moet drogen, oftewel uitharden onder een UV-Lamp of een Led lamp. Normale nagellak zal al snel gaan chippen, vooral bij de randen, je hoeft je maar even te stoten en een beschadiging blijft niet uit. Gel nagellak daarentegen, beschadigt absoluut niet, de glans blijft behouden en een bijkomend voordeel is dat het je nagels sterker maakt. Femme gel nagellak blijft echt 2 tot 3 weken zitten zonder lelijk te worden. De enige reden dat je Gellak zou willen verwijderen is de uitgroei en misschien omdat je weer eens een andere kleur wilt.

  Maar er zijn meer voordelen. Als je een nail-art op je nagels wilt, kan dat gewoon met alle gangbare nailart artikelen, zoals b.v een striper nagellak. Je kunt deze gemakkelijk weer verwijderen met nagellak remover zonder aceton zonder je Gel nagellak te beschadigen. Je kunt zo dus dagelijks een nieuwe nail-art aanbrengen zonder keer op keer je onderkleur opnieuw te moeten lakken.

  Gel nagellak is geschikt voor de natuurlijke nagels maar ook voor acrylnagels, gelnagels en dippoeder nagels.

  Femme gellak is marktleider op het gebied van salonkwaliteit gel nagellak! Met Femme Gel nagellak heb je gegarandeerd minimaal 14 dagen prachtig glanzende nagels zonder chippen of loslaten.
   

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel