nepnagels

Wil je mooie verzorgde nagels dan zijn nepnagels de oplossing.  Nageldeco nepnagels groothandel biedt een groot assortiment producten, waarmee u de mooiste nep nagels creëert. Je vindt een groot assortiment nepnagels kwaliteitsproducten voor acrylnagels, gelnagels en dippoeder nagels, zoals acrylpoeder, uv gel, complete nagel pakketten, vijlen, penselen, nail art artikelen en nog veel meer.

Lees hier alle informatie over nepnagels, de verschillende soorten, hoe maak je nepnagels, wat heb je allemaal nodig? demofilms en nog veel meer.

Soorten nepnagels

acryl
gel
polygel
dip poeder
full cover tips

We behandelen stap voor stap de 4 technieken.

Acryl nepnagels

nepnagels acryl.jpg

Bij acrynagels wordt een speciale vloeistof en poeder samengevoegd waardoor na droging (aan de lucht) de nepnagel ontstaat. Acrylnagels zijn het soort kunstnagels die al tientallen jaren heel polulair zijn en waar de meeste mensen bekend mee zijn.  Acryl groeit mee met je nagels, waarna je deze na verloop de z.g uitgroei krijgt de de nagel van tijd zult moeten opvullen. Het verwijderen van deze nepnagels kan met aceton maar wordt ook vaak met behulp van een vijl of nagelfrees gedaan. 

Gel nepnagels

nepnagels gel.jpg

Gelnagels bestaan ze al wat langer. Dit soort nepnagel wordt gemaakt met een uv gel, een stropige soort vloeistof waarmee je de nagel vormt.  Er zijn  enkele lagen nodig om  een goede kunstnagel te maken, en elke laag moet worden gedroogd in een uv lamp of LED lamp. Hoewel deze kunstnagels duurder zijn dan acrylnagels, gaan ze vaak langer mee. Je echte nagels zullen ook hier doorgroeien, en ook hier dient de uitgroei na enige tijd te worden opgevuld. Het verwijderen van deze kunstnagels wordt ook vaak met behulp van een vijl of nagelfrees gedaan, maar ook het gebruik van aceton is een mogelijkheid.

gelnagels zetten met sjablonen

gelnagels zetten met nageltips - deel 1                                                                           
 
gelnagels zetten met nageltips deel 2


Dip poeder nepnagels

nepnagels dippoeder.jpg

Dip poeder nagels zijn niet zo bekend als de vorige soorten, maar wel al razend populair. Met behulp van verschillende vloeistoffen en poeders wordt al dippend de nagel gevormd. Deze nepnagel droogt aan de lucht en wordt als het meest eenvoudig ervaren om te maken.
Dipnagels kunnen ook met aceton worden afgeweekt.

 

full cover tips nepnagels

Full cover tips zijn tips die de gehele nagelplaat bedekken. De nagel tips worden met nagellijm of met een dubbelzijdige nagel strip op de natuurlijke nagel aangebracht. Je kunt de nagels verwijderen door deze ongeveer 10 minuten in warm (wel echt warm!) water laten weken dan kun je ze er zo afhalen. De strips zijn gemakkelijk van de nagel af te rullen.

polygel nepnagels

Polygel is een revolutionair nieuw systeem op gebied van traditionele kunstnagel technieken. De polygel is een "dikke" gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof. Poly gel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert. 

 

Nepnagels vormen

Zodra je de nepnagels hebt gezet, is het tijd om te beslissen wat voor soort vorm nagel je graag wilt hebben. De vorm kun je prima met een nagel vijl bewerkstelligen.

nepnagels vormen.jpg

Vierkant

De vierkante vorm is een klassiek ontwerp dat het beste werkt als je een groot nagelbed hebt. 

Squoval

Deze vorm zit tussen de vierkant en ovaal vorm in en geven je nagels een elegante uitstraling.

Ovaal

Ovale nepnagels zorgen voor een elegante vorm. Als je brede of smalle nagelbedden hebt, zullen ze je vingers er prachtig laten uitzien. 

Rond

Een ronde vorm is perfect voor degenen die korte nagels willen, gaat vooral ook goed samen bij personen met een groot nagelbed. 

Amandel

Amandel nagels zijn de spitse, katklauw nagels. Het verdunt en verlengt de vingers.

Wil je professioneel nagelstyliste worden volg dan altijd een opleiding. Nagelstyling gaat verder dan alleen het maken van een kunstnagel. Ook  de anatomie van de natuurlijke nagel, nagelaandoeningen, hygiëne, freestechnieken zijn belangrijke onderdelen van het vak.

Kun je alles doen met nepnagels?

Ja, je kunt alles doen wat je ook met natuurlijke korte of lange nagels zou doen. Nepnagels zijn zelfs sterker waardoor de kans op scheuren nihill is.
Gebruik je nagels nooit als gereedschap, draag handschoenen bij b.v tuin of schoonmaakwerkzaamheden.

Worden je eigen nagels beschadigd door nepnagels?

Eigen nagels worden niet beschadigd wanneer deze vakkundig zijn aangebracht. Beschadigingen kunnen alleen optreden wanneer de nepnagel  niet op de juiste manier verwijderd wordt, afpellen is hier een goed voorbeeld van (handmatig lospeuteren van de nepnagel), de nagel is opgebouwd uit verschillende laagjes, met afpellen kun je een laagje van de natuurlijke nagel meetrekken.

Kun je van nepnagels schimmel krijgen?

Wanneer je hygienisch werkt kun je geen schimmel krijgen van nepnagels.

 

acrylnagels, gelnagels, dippoeder nagels.jpg

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel