Op zoek naar polygel? Bij Nageldeco vind je kwaliteits polygel voor de beste prijs. Een innovatief nieuw product die een ieder zal aanspreken. Polygel is een dikke gel die als een bolletje op de nagel wordt geplaats.

Je kunt de polygel vormen, ermee experimenteren en oefenen net zolang als je zelf wilt omdat poly gel niet uitloopt en alleen uithardt onder een lamp. Dus niet alleen voor de professionele nagelstyliste maar ook voor de startende student een ideaal gel nagel product.

Nageldeco biedt de polygels fill en form aan in grote potten van 30gr en de professional serie in tubes van 15ml en 50ml. Sinds kort hebben we ook een nieuw merk Modena toegevoegd. De 3-stappen werkwijze is eenvoudig en zorgt voor perfecte nagels in een handomdraai. 

Eerst neem je een bolletje Poly gel op met een spatel, cuticle pusher, of orange woodstick. Vervolgens breng je deze aan op de nagel aan en strijk je het glad, voor het vormen gebruik je de vormvloeistof gel cleanser of cleanser plus. Pas als je tevreden bent over het resultaat, hard je de Polygel supersnel uit  onder een LED, CCFL of UV-lamp.

Bekijk de onderstaande demo's en laat je verrassen! 
Bekijk ook vooral de demofilm nagel voorbereiding PREP, een goede voorbereiding voorkomt voor 80% lifting (het loslaten) van de kunstnagel.

 

nagelvoorbereiding PREP

 

demo polygel met dual tipsdemo acrylgel - polygel met dual tips en gellak

demo babyboom polygel, fill en form, acrylgel.
Ook zonder dual forms is deze gel fantastisch te verwerken.

demo video polygel, fill en form, acrylgel demo polygel supersnelle fill, bespaar tijd - bespaar geld

De Voordelen van Polygel fill en form; 

Snel en gemakkelijk te brengen, 
Licht en comfortabel, 
Geen uitloop,
Natuurlijke look, 
Supersterk, 

Polygel combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnageltechnieken. Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten, zonder lifting of loslaten. Vooral de snelheid van aanbrengen zal de professional erg aanspreken. Je kunt meer klanten bedienen in dezelfde tijd! Wie met Polygel fill en form een beetje oefent, kan ongelofelijke resultaten behalen in no time.

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss