Gellak - gel nagellak 

Wat is het? Gellak, gel nagellak, de oplossing voor de mooiste gelakte nagels, zonder chippen en beschadigingen. Het is een licht stroperige gel vloeistof die in een nagellamp uitgehard dient te worden. Met meer dan 160 gellak kleuren bieden we een groot assortiment waarmee je altijd minimaal 2 weken lang een mooie, kleurrijke en glanzende manicure hebt!  Ze wordt gekenmerkt door duurzaamheid waar de klassiekers alleen maar van kunnen dromen! Met gel lak creëer je een prachtige stilering, hierdoor weet je zeker dat je manicure er onder alle omstandigheden er extra uit zal zien!

Welke soorten gellak zijn er?

Op Nageldeco.nl zijn verschillende soorten gellak verkrijgbaar.
Dat zijn:

Naast deze lakjes mag een goede gellak lamp ook niet ontbreken bij het maken van mooie gellak nagels. Hieronder lichten we elk product kort toe, zodat je weet waarom je het nodig hebt en hoe je het kunt gebruiken.

Gellak basecoat

Met een gellak basecoat breng je een goede basis aan voor de kleur. Daarnaast zorgt de basecoat ervoor dat de kleur die je later gaat aanbrengen, de kleur van de nagels niet kan aantasten. Door sommige kleuren, zoals rood en oranje, kunnen nagels namelijk een beetje geel worden. Met een gel basecoat voorkom je dat dus!

Gellak topcoat

Met een gellak topcoat breng je een beschermlaagje aan op de gekleurde gelnagellak. Hierdoor blijft de kleur die je net op jouw nagels hebt gedaan zo lang mogelijk mooi. Een topcoat breng je altijd als laatste aan. Je brengt eerst de gellak basecoat aan, dan de kleur die je op jouw nagels wilt en als laatste de gellak topcoat.

Gellak kleuren

We hebben heel veel gellak kleuren op voorraad, met of zonder glitter. Al onze nagellakken zijn handig in het gebruik en super voordelig. Ze hebben een handige kleur dop, zie de demofilm.

Daarnaast bieden we ook cateye, neon en thermo gellak aan voor de mooiste effecten. Met onze prachtige Cat-Eye gellak, glitter of thermo gellak worden uw nagels een absolute blikvanger. CatEye gellak is een magnetische gel. Door gebruik te maken van een magneet creëer je verrassende effecten. Het is een trendy en bijzondere lak en zorgt voor stevige nagels. Je kunt het op je eigen natuurlijke nagels gebruiken of op kunstnagels.

Gellak lamp

Gelnagellak wordt niet aan de lucht hard. Daarom heb je een gellak lamp nodig. Elke keer als je een laagje gel nagellak op jouw nagels hebt gedaan, moet je dit laten uitharden onder de lamp. Doe je dat niet? Dan wordt de gel nagellak niet echt droog en zullen jouw gellak nagels niet lang mooi blijven. Het is dus erg belangrijk om een gellak lamp te gebruiken als je mooie gellak nagels wilt hebben.

Hoe breng je gellak aan?

1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

4- Breng een dun laagje basegel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak no wipe heeft geen plaklaagje. De beste manier van uitharden is
2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

5- Kies de gewenste kleur gellak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

7- Breng nu de top gellak no wipe aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De top gellak no wipe moet dus wel geheel droog aanvoelen. Voorkom dat de top op de huid of in de nagelriemen komt.

8- Aanschouw de prachtige glans.

9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

Hoe kun je gel nagellak verwijderen?

Sommige mensen denken dat het lastig is om gel nagellak te verwijderen. Dit is echter helemaal niet waar, je moet alleen wel even weten hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt het beste de gellak eerst "breken" dit houdt in dat je met een vijl even de bovenkant openvijlt, waarna je het beste  jouw gellak nagels 10 minuten in gellak verwijderaar laat weken. Als je dat doet, wordt het heel eenvoudig om daarna de gel nagellak met een orange woodstick te verwijderen. Je kunt speciale wraps gebruiken, of soaker clips, of je kunt een wattenbolletje in aceton of gel polish remover drenken en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Pak nu het houten bokkenpootje erbij en “schraap” voorzichtig de gellak eraf.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel dan kunt u de gellak afvijlen met een 100/180 gritt vijl.
Gebruik geen aceton dit beschadigt de kunstnagel.

Wil je een volgende kleur gel nagellak opbrengen? Dan kun je het beste eerst even je handen wassen. Dan weet je namelijk zeker dat alle resten aceton van je nagels af zijn en dat de nieuwe gel nagellak goed blijft zitten.  

Gellak kopen doe je op Nageldeco.nl

Wil je graag gellak kopen? Dan ben je bij Nageldeco.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor het maken van prachtige gellak nagels. Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw gellak en andere benodigdheden voor prachtige gel nagellak nagels op Nageldeco.nl! Vind je het te duur? Onzin! Wij bieden je goedkope gellak die worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit! Wij proberen de meest wenselijke kleuren aan te bieden tegen fantastische prijzen. Daarnaast geven we om de kwaliteit van onze producten, wat zich direct vertaalt in de duurzaamheid van de styling. Goedkope en goede gel nagellak kun je bij ons probleemloos vinden. Het zal kleurrijk en fantasierijk zijn. En daarbovenop, permanent! Wij bieden je gellak aan: goedkoop, in actuele kleuren en ultra-duurzaam!

Gellak in combinatie met acrylnagels en gelnagels

Heb je acrylnagels dan kun je direct over de bijgevijlde nagel de kleur gellak aanbrengen een gellak basecoat is dan niet nodig.
Het zelfde geldt voor gelnagels.

Kies ervoor om losse gellak te kopen of ga voor een gellak set!

Wil je zeker weten dat je alles bij de hand hebt om mooie gellak nagels te maken? Dan kun je het beste één van onze gellak sets kopen. Koop bijvoorbeeld het gellak starterspakket. In dit pakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om voor de eerste keer gelnagels te maken. Bij Nageldeco.nl kun je dus zelf kiezen of je losse gellak wilt kopen of dat je toch liever voor een gellak set gaat.

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss