Gellak kopen doe je op Nageldeco.nl

Wil je graag gellak kopen? Dan ben je bij Nageldeco.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor het maken van prachtige gelnagels. Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw gellak en andere benodigdheden voor prachtige gellak nagels op Nageldeco.nl!

Welke soorten gellak zijn er?

Op Nageldeco.nl zijn verschillende soorten gellak verkrijgbaar.
Dat zijn:

  • Gellak basecoat;

  • Gellak topcoat;

  • En gellak kleuren.

Naast deze lakjes mag een goede gellak lamp ook niet ontbreken bij het maken van mooie gellak nagels. Hieronder lichten we elk product kort toe, zodat je weet waarom je het nodig hebt en hoe je het kunt gebruiken.

Gellak basecoat

Met een gellak basecoat breng je een goede basis aan voor de kleur. Daarnaast zorgt de basecoat ervoor dat de kleur die je later gaat aanbrengen, de kleur van de nagels niet kan aantasten. Door sommige kleuren, zoals rood en oranje, kunnen nagels namelijk een beetje geel worden. Met een gel basecoat voorkom je dat dus!

Gellak topcoat

Met een gellak topcoat breng je een beschermlaagje aan op de gekleurde gelnagellak. Hierdoor blijft de kleur die je net op jouw nagels hebt gedaan zo lang mogelijk mooi. Een topcoat breng je altijd als laatste aan. Je brengt eerst de gellak basecoat aan, dan de kleur die je op jouw nagels wilt en als laatste de gellak topcoat.

Gellak kleuren

We hebben heel veel gellak kleuren op voorraad, met of zonder glitter. Al onze nagellakken zijn handig in het gebruik en super voordelig. Daarnaast bieden we ook cateye, en thermo gellak aan voor de mooiste effecten. Met onze prachtige Cat-Eye gellak, glitter of thermo gellak worden uw nagels een absolute blikvanger. Cat-Eye gellak is een magnetische gel. Door gebruik te maken van een magneet creëer je verrassende effecten. Het is een trendy en bijzondere lak en zorgt voor stevige nagels. Je kunt het op je eigen natuurlijke nagels gebruiken of op kunstnagels.

Gellak lamp

Gelnagellak wordt niet aan de lucht hard. Daarom heb je een gellak lamp nodig. Elke keer als je een laagje gel nagellak op jouw nagels hebt gedaan, moet je dit laten uitharden onder de lamp. Doe je dat niet? Dan wordt de gel nagellak niet echt droog en zullen jouw gellak nagels niet lang mooi blijven. Het is dus erg belangrijk om een gellak lamp te gebruiken als je mooie gellak nagels wilt hebben.

Hoe kun je gel nagellak verwijderen?

Sommige mensen denken dat het lastig is om gel nagellak te verwijderen. Dit is echter helemaal niet waar, je moet alleen wel even weten hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt het beste de gellak eerst "breken" dit houdt in dat je met een vijl even de bovenkant openvijlt, waarna je het beste  jouw gellak nagels 10 minuten in aceton laat weken. Als je dat doet, wordt het heel eenvoudig om daarna de gel nagellak met een orange woodstick te verwijderen. Wil je een volgende kleur gel nagellak opbrengen? Dan kun je het beste eerst even je handen wassen. Dan weet je namelijk zeker dat alle resten aceton van je nagels af zijn en dat de nieuwe gel nagellak goed blijft zitten.

Gellak in combinatie met acrylnagels en gelnagels

Heb je acrylnagels dan kun je direct over de bijgevijlde nagel de kleur gellak aanbrengen een gellak basecoat is dan niet nodig.
Het zelfde geldt voor gelnagels.

Kies ervoor om losse gellak te kopen of ga voor een gellak set!

Wil je zeker weten dat je alles bij de hand hebt om mooie gellak nagels te maken? Dan kun je het beste één van onze gellak sets kopen. Koop bijvoorbeeld het gellak starterspakket. In dit pakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om voor de eerste keer gelnagels te maken. Bij Nageldeco.nl kun je dus zelf kiezen of je losse gellak wilt kopen of dat je toch liever voor een gellak set gaat.

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss