De beste nagellijm vind je op Nageldeco.nl

Met nagellijm kun je gemakkelijk een nageltip plaatsen. Onze nagel lijm heeft een kwastje zodat je gedoseerd de lijm in de tip kunt aanbrengen. Het is een sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling van deze nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat.
Zeer zeldzame consistentie voor nauwkeurig en gemakkelijk gebruik. De fles nagel lijm met borsteltje / kwastje is een garantie voor het gebruik van de volledige inhoud van de fles tot het einde zonder voortijdig drogen of plakken.

Hoe gebruik je nagellijm:

Breng een kleine hoeveelheid nagellijm op een natuurlijke nagelplaat aan of direct op de uiteinden van de nageltip en breng het voorzichtig op de plaats waar u een kunstnagel wilt plakken. Druk licht op het product en wacht even tot de tiplijm goed is uitgehard.

Inhoud flesje nagellijm: 7,5 gram

Je kunt ook precieze decoraties zoals strass steentjes of sieraden met nagel lijm bevestigen! Vergeet echter niet om het te doen zonder teveel product te gebruiken.

Wat is de droogtijd van nagellijm?

De gemiddelde droogtijd is ongeveer 10 seconden, een volledige uitharding duurt gemiddeld 10 minuten.

Nagelreparatie met nagellijm

Breng druppeltje lijm aan op een gespleten of gescheurde nagel. Druk het beschadigde deel naar beneden, gebruik hiervoor een orange woodstick. Na de volledige uitharding kun je met een buffer of polijstblok de nagel glad vijlen.

 

Sorteer op
 • nagellijm
  nagellijm

  De beste nagellijm vind je op Nageldeco.nl

  Zeer sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling van deze nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen…

  € 2,25
 • nagellijm 2 flesjes
  nagellijm 2 flesjes

  Zeer sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling van deze nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect…

  € 4,50 € 2,95
 • creative glue gel
  creative glue gel

  Probeer je de stenen nog steeds op hun plaats te houden met nagellijm? Kom op, laten we je een veel betere oplossing laten zien:

  Creatieve lijmgel van Mystic Nails!

  Deze speciale zelfklevende gel zorgt voor een revolutie in de…

  € 6,95
© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss