primer zuurvrij 10ml Molly

Artikel 1 van 10
€ 4,25 (inclusief btw)

De nagel primer is een chemische voorbereiding van de nagels en en zal loslaten of liften van acrylnagels en gelnagels voorkomen.

Wij bieden meerdere merken primer zuur of zuurvrij aan al vanaf 3,45 | primers

Een primer maakt als het ware kleine gaatjes in de nagel, waardoor er een optimale hechting ontstaat. Een primer wordt alleen op de natuurlijke nagel aangebracht.

Voor een goede nagelvoorbereiding  gebruikt u Nail Prep voor de Primer. 

Gegarandeerde duurzaamheid en sterkte!

Het zuurvrije preparaat dat fungeert als dubbelzijdige kleefband, nodig om een ​​natuurlijke nagel voor te bereiden voordat er gellak, gel en acryl worden aangebracht.

Een kleine hoeveelheid van de voorbereiding is voldoende om de nagelplaat voor te bereiden op styling. Tijd van opname en verdamping van het preparaat duurt ongeveer 30 seconden. Primer droogt aan de lucht, let op dat deze de huid en nagelriemen niet raakt.

Opmerking : Tijdens transport bij lage temperatuur kan ee zuur- en zuurvrije primer bevriezen, maar ondanks de verandering in zijn fysische toestand verliest hij zijn eigenschappen niet. Laat het flesje op kamertemperatuur staan ​​en wacht tot de vloeistof weer de juiste consistentie heeft. Draai het dopje nooit los als de primer bevroren is.

Gebruiksaanwijzing:

  1. We desinfecteren de handen van de klant
  2. We maken een traditionele manicure (de vorige styling verwijderen)
  3. Maak de nagelriemen zacht met Cuticule Remover en verwijder ze vervolgens.
  4. Maak het oppervlak van de nagel glad met een polijstblok
  5. Breng de zuurvrije primer aan op de natuurlijke nagelplaat en vermijd voorzichtig de nagelriem.
  6. Breng een stylingproduct (gel, gellak basis, acryl) aan op de geëtste nagelplaat


 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss