Alles voor perfecte gelnagels vind je op Nageldeco.nl!

Houd jij van verzorgde nagels en ben je op zoek naar een manier om jouw nagels zo lang mogelijk mooi te houden? Kies dan voor gelnagels! Op Nageldeco.nl vind je de beste producten om waarmee je zelf gel nagels kunt maken. Bekijk ons uitgebreide assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog!

Waarom kiezen voor gel nagels?

Er zijn verschillende redenen om voor gel nagels te kiezen en niet voor bijvoorbeeld acrylnagels. De eerste reden is dat gelnagels licht buigzaam en meer flexibel zijn dan acrylnagels. Hierdoor kun je fijner je dagelijkse handelingen doen en is de kans veel kleiner dat een nagel breekt. Daarnaast zijn de meeste gels vrijwel geurloos. Dat betekent dat je minder last hebt van onaangename geurtjes. Het laatste voordeel van gel nagels is dat de gel die je gebruikt pas hard wordt als je jouw nagels onder een speciale lamp plaatst. Daardoor is het veel fijner om met gel te werken dan met bijvoorbeeld acryl. Tegenwoordig is vooral polygel erg populair, mede door het feit dat deze gel een dikke structuur heeft en niet in de nagelriemen kan lopen.

Hoe kun je gel nagels maken?

Voor het maken van gel nagels heb je een aantal producten nodig.

Dat zijn:

  • Een base gel;
  • Builder gel;
  • Topcoat;
  • Een UV lamp;
  • En eventueel een kleur nagellak.

Ga je voor het eerst gelnagels maken en wil je zeker weten dat je alle benodigdheden in huis hebt? Bestel dan ons Gelnagels starterspakket. Dit pakket bevat namelijk alle producten die je nodig hebt voor het zelf zetten van gel nagels. Bekijk al onze gelnagels sets hier!

Voordat je begint

Voordat je met gel nagels gaat maken, zijn er een aantal dingen die je eerst nog moet doen. Zo moet je je handen desinfecteren en je nagelriemen terugduwen. Dat kun je bijvoorbeeld met een bokkenpootje doen. Vijl daarna jouw nagels lichtjes met een polijstblok. Hierdoor worden ze namelijk vuil- en vetvrij. Met een nagelsjabloon of nageltip kun je de natuurlijke nagels eventueel verlengen. Heb je dit allemaal gedaan? Dan kun je door met de volgende stappen!

Het maken van gel nagels

Gel is een stropige substantie waarmee je de gel nagels vormt. Als eerste breng je de base gel aan. De base gel zorgt voor een goede hechting van de daar opvolgende laagjes gel. Bovendien voorkom je met de base gel dat de natuurlijke kleur van je nagels wordt aangetast. Wil je zeker weten dat de basecoat goed hecht? Dan kun je deze het beste onder de UV lamp laten uitharden. Daarna kun je beginnen met het aanbrengen van de builder gel. Dit is Builder gel, een stevige gel die je voor zowel het verlengen van de nagel als voor het verstevigen van de nagel kunt gebruiken. Laat ook deze gel uitharden onder de nagellamp.

Het aanbrengen van kleur

Wil je graag een kleurtje op jouw nagels? Dan kun je deze na de builder gel aanbrengen. Je kunt hiervoor een gekleurde gellak voor gebruiken, maar ook gewone nagellak. Ook de kleur kun je weer laten uitharden onder de nagellamp. Breng vervolgens een topcoat aan. Topcoat geeft jouw nagels een mooie glans en zorgt ervoor dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft.

Gel in combinatie met gellak

Je kunt een gelnagel kleuren met een kleur gel, maar tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een gellak.
Na het in vorm vijlen van de gelnagel kan direct de kleur lak worden aangebracht, een basecoat is dan niet nodig.

Gelnagels maken? Bestel vandaag nog op Nageldeco.nl!

Als je eenmaal weet wat je nodig hebt voor het maken van gel nagels en hoe je het moet doen, is het helemaal niet lastig om ermee aan de slag te gaan. Wil jij ook zo snel mogelijk zelf gelnagels maken? Bestel dan alle benodigdheden vandaag nog op nagelgroothandel Nageldeco.nl!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel