Sorteer op
 • acryl vloeistof minder geur basic 100ml
  acryl vloeistof minder geur basic 100ml

  ACRYL VLOEISTOF BASIC 100 ML∙ Deze acryl vloeistof / liquid kan worden gecombineerd met elk acrylpoeder.
  ∙ Perfect voor zowel beginners als stylisten met uitgebreide ervaring.
  ∙ Het kan gebruikt worden om een ​​paar…

  € 8,95
 • acryl vloeistof minder geur premium 100ml
  acryl vloeistof minder geur premium 100ml

  ACRYL VLOEISTOF MEDIUM DROGEND PREMIUM 100MLSpeciaal gemaakt voor de behoeften van nagelstylisten die op zoek zijn naar een universele acryl vloeistof voor alle acrylpoeders die op de markt verkrijgbaar zijn.

  Wordt gekenmerkt…

  € 8,95
 • acryl vloeistof minder geur ULTRA 100ml
  acryl vloeistof minder geur ULTRA 100ml

  Acryl vloeistof Ultra - medium drogend 100 mlDeze acryl vloeistof / liquid is medium drogend, wordt veel door professionals gebruikt en is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld een smile line bij een French manicure of om…

  € 8,95
 • acryl vloeistof minder geur ULTRA 500ml
  acryl vloeistof minder geur ULTRA 500ml

  Acryl vloeistof Ultra - medium drogend 500 mlDeze acryl vloeistof / liquid is medium drogend en wordt voornamelijk door professionals gebruikt.

  Het is verstoken van de mma-component (methylmethacrylaat), waardoor het op de…

  € 35,95
 • acryl vloeistof minder geur ULTRA 1000ml
  acryl vloeistof minder geur ULTRA 1000ml

  Acryl vloeistof Ultra - medium drogend 1000 mlDeze acryl vloeistof / liquid is medium drogend en wordt voornamelijk door professionals gebruikt.

  Het is verstoken van de mma-component (methylmethacrylaat), waardoor het op de…

  € 49,95
 • trechtertje
  trechtertje

  Mini trechtertje, handig voor het zelf vullen van kleine flesjes of potjes.

  € 1,19

Acryl liquid

Acryl liquid ook wel acryl vloeistof genoemd, is een vloeibaar acryl monomer dat, in combinatie met acrylpoeder (polymeer), een pasta-achtige substantie vormt die op de nagels kan worden aangebracht om kunstmatige nagelverlengingen te creëren.

De combinatie van acryl liquid en acrylpoeder ondergaat een chemische reactie die bekend staat als polymerisatie, wat resulteert in een gehard en duurzaam acrylmateriaal dat de basis vormt van acrylnagels.

Verschillende soorten acryl liquid

Nageldeco biedt verschillende soorten acryl vloeistof, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Een van deze varianten is de basis liquid acryl. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de acryl langzaam uithardt, waardoor je rustig kunt werken. Dit is ideaal voor beginners die net kennis maken met acrylnagels maken

Een andere variant is de acryl vloeistof minder geur. Deze liquid is speciaal ontwikkeld voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren. Door het ontbreken van een sterke geur tijdens het aanbrengen, kunnen mensen zonder irritaties werken met acryl. Dit maakt het ook geschikt voor mensen die in een omgeving werken waar geurhinder niet gewenst is. Ook b.v de  acryl liquid met kersengeur is qua geur minder.

Tot slot is er de acryl liquid premium. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de acryl sneller uithardt, waardoor je sneller kunt werken en minder wachttijd hebt. Dit is ideaal voor professionele nagelstylisten die efficiënt willen werken. 

Kortom, er zijn verschillende soorten acryl liquid verkrijgbaar, elk met hun eigen eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar een sneldrogende variant, een minder geur of een vloeistof met snelle uitharding, er is altijd een acryl liquid die past bij jouw behoeften.

Hoe gebruik je de acryl vloeistof bij het aanbrengen van acrylnagels:

Acryl vloeistof wordt gebruikt in combinatie met acrylpoeder. Een kleine hoeveelheid liquid wordt in een dappendish gegoten, een kleine container die is ontworpen om de vloeistof vast te houden tijdens het aanbrengen.  Je doopt een penseel in de acrylvloeistof om de borstelharen nat te maken en dompelt vervolgens het natte penseel in het acrylpoeder. Dit vormt een klein bolletje van het mengsel op de borstel. Het natte acrylmengsel wordt op de natuurlijke nagel of nagelpunt aangebracht. Je boetseert en vormt het mengsel vervolgens tot de gewenste lengte en vorm van de acrylnagel.

Polymerisatie: als de acryl vloeistof en het poeder worden gecombineerd, ondergaan ze een chemische reactie die het mengsel verhardt tot een vaste substantie. Voor deze reactie is geen UV- of LED-licht nodig; het gebeurt van nature als de chemicaliën op elkaar inwerken.

Omdat de sterke geur van de vloeistof soms als storend wordt ervaren bieden we momenteel ook een assortie acryl liquid minder geur aan. Acryl vloeistof geurloos bestaat niet.


Vijlen en vormgeven:

Zodra het acryl is uitgehard, wordt de nagel gevijld en gevormd om de gewenste look te bereiken. Afwerking: De acrylnagels zijn gepolijst en gepolijst voor een gladde en glanzende afwerking. Acryl vloeistof is een essentieel onderdeel van het aanbrengen van acrylnagels en het juiste gebruik ervan vereist vaardigheid en precisie.
 

 Tips bij het werken met acryl vloeistof:
 

Zorg voor een schone en droge werkplek.

Gebruik de juiste verhoudingen tussen acryl liquid en poeder om de gewenste consistentie te krijgen.

Werk snel maar nauwkeurig, omdat acryl liquid snel uithardt.

Maak gebruik van speciale penselen die geschikt zijn voor het werken met acryl liquid.

Voorkom luchtbellen door het mengen van de acryl vloeistof en poeder goed te laten gebeuren.

Experimenteer met verschillende technieken zoals overlay, 3D-ontwerpen en inlays om unieke nagelontwerpen te creëren.


Het is belangrijk op te merken dat het werken met acryl vloeistof en -poeder het gebruik van chemicaliën inhoudt. Er moeten veiligheidsmaatregelen worden genomen bij het werken met acryl vloeistof en -poeder, waaronder goede ventilatie en bescherming voor zowel de technicus als de klant of als thuis starter om blootstelling aan de dampen te minimaliseren.

 

acryl vloeistof - acryl liquid

 

Op zoek naar acrylpoeder? Je kunt ze ook hier vinden.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss