Alles voor perfecte acrylnagels vind je op Nageldeco.nl!

Heb je altijd al mooie verzorgde sterke nagels willen hebben? Dan zijn acrylnagels voor jou een goede keuze! Op Nageldeco.nl vind je daadwerkelijk alles wat je nodig hebt voor het maken van jouw eigen acryl nagels. Van tools tot aan acryl poeder en van acryl nagel sets tot aan penselen. Zelf met acryl aan de slag gaan, was nog nooit zo makkelijk!


Wat zijn acryl nagels?

Acryl nagels zijn nagels die gemaakt zijn van acryl. Acryl is een bekende nagel modellage techniek. Acrylnagels worden vooral gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Het bestaat uit een mengsel van acrylpoeder en een vloeistof dat samen het acryl voor de nagels vormt. De acrylnagels worden aan de lucht uitgehard je hebt hiervoor dus geen nagellamp nodig. Acryl droogt snel, dus wanneer je dit op je nagels aanbrengt moet je wel snel te werk gaan.

Waarom kiezen voor acrylnagels?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor nagels van acryl.

Dat zijn:

  • Acrylnagels zijn heel sterk.
  • De nagels zijn minder kwetsbaar, waardoor ze een lange tijd mooi blijven.
  • Hierdoor kun je de nagels ook langer dragen.
  • Voor acryl heb je geen uithardingslamp nodig.

Hoe kun je acryl nagels maken?

Wil je graag weten hoe je zelf acryl nagels kunt maken? Bekijk dan snel de uitleg hieronder!

Voor het aanbrengen van de nagels

Voordat je de nagels gaat aanbrengen is het belangrijk om eerst de handen te desinfecteren. Daarna dien je de nagelriemen terug te duwen met een bokkenpootje. Als je dat hebt gedaan, vijl je elke nagel lichtjes met een polijstblok. Vervolgens kun je kiezen tussen nageltips of een nagel sjablonen als verlenging van de natuurlijk nagel. Als de verlenging is aangebracht, kun je aan de slag met het acryl.

Het maken van acryl

Om acryl te maken, dien je acryl poeder en acryl vloeistof met elkaar te mengen. Hierdoor ontstaat een bolletje waarmee de acrylnagel wordt gevormd. Laat het acryl aan de lucht opdrogen. Vijl en polijst de nagels daarna nog even netjes en jouw acryl nagels zijn klaar!

Het aanbrengen van acryl

Het beste kun je eerst een primer op je nagels aanbrengen, alvorens je het acryl aanbrengt. Als je dat doet, blijven zowel korte als lange nagels perfect zitten. Doe je dat niet? Dan is de kans groot dat de nagels na enkele dagen al loskomen.

Acryl in combinatie gellak

Je kunt een acrylnagel kleuren met een kleur acryl, onze Nail Perfect dippoeder is niet alleen geschikt om te dippen maar ook uitermate geschikt als acrylpoeder en is in vele kleuren verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een gellak.
Na het in vorm vijlen van de acrylnagel kan direct de kleur lak worden aangebracht, een basecoat gellak is dan niet nodig. 

Welke acryl nagels producten vind je op Nageldeco.nl?

Op Nageldeco.nl  nagelgroothandel vind je daadwerkelijk alle acryl nagels producten je nodig hebt voor het maken van acrylnagels. Van vloeistoffen tot aan poeders en van poeder kleuren tot aan snijders en andere tools. Je kunt al onze acryl nagels producten zowel los als in sets kopen. Wil je zeker weten dat je alle benodigdheden in huis hebt? Kies dan voor een acryl nagel set. Een acryl nagels starterspakket is bijvoorbeeld perfect als je net wilt gaan beginnen met het maken van acryl nagels. Bekijk dus snel ons ruime assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog!

 

 

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss