Wat zijn acrylnagels? 

Acrylnagels zijn een vorm van kunstnagels die worden gemaakt met behulp van acryl producten. Het proces begint met het mengen van een vloeibare acryl liquid monomeer en een acrylpoeder polymeer, die samen een dikke pasta vormen. Deze pasta wordt aangebracht op de natuurlijke nagel of op nageltips om zo de gewenste lengte en vorm te creëren.
Wanneer het acrylmengsel in contact komt met de lucht, wordt het snel hard en vormt het een stevige laag over de nagel. Dit zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid, waardoor acrylnagels ideaal zijn voor vrouwen die langdurig mooie nagels willen hebben.

Voordelen acrylnagels

-Ze kunnen op iedere gewenste maat en vorm  gemaakt worden.
 Of je nu houdt van korte ronde nagels of lange puntige punten, met acrylnagels is vrijwel alles mogelijk.
-Ze zijn bestand tegen chippen, breken of splijten, waardoor je nagels er langer mooi uit blijven zien.
-Ze bieden ook extra bescherming voor je natuurlijke nagels. 

Nadelen acrylnagels

-Geur en dampen, sommige mensen ervaren de geur van de acryl vloeistof als onaangenaam
-Acrylnagels vereisen regelmatig onderhoud en bijwerken om hun uiterlijk en duurzaamheid te behouden.
-Hoewel acrylnagels sterk zijn kunnen ze toch breken als je ze blootsteld aan ruwe activiteiten of onvoorzichtig gebruik.
​​

Hoe kun je acryl nagels maken?

Wil je graag weten hoe je zelf acryl nagels kunt maken? Bekijk dan snel de uitleg hieronder en vergeet vooral ook niet de demofilm te bekijken! 

Voordat je de nagels gaat aanbrengen is het belangrijk om eerst de handen te desinfecteren, dit kan door goed de handen te wassen met een olievrije zeep. Met een cuticle pusher duw je de nagelriemen naar achteren en met een wit blok "vijl" je de nagel mat. Voor een verlenging kun je kiezen eerst een sjabloon of tip te plaatsen. Breng nu onze primer aan, alleen op je natuurlijke nagels Nu kun je aan de slag met het acryl.

Meng acryl poeder en acryl vloeistof met elkaar. Hierdoor ontstaat een bolletje waarmee de acrylnagel wordt gevormd. Laat het acryl aan de lucht opdrogen. Vijl en polijst de nagels daarna nog even netjes en jouw acryl nagels zijn klaar! 

Hoe verwjder je acrylnagels?

Het verwijderen van acrylnagels kan echter het beste gebeuren door het bovenste deel weg te vijlen, dit kan zowel handmatig als electrisch. Om schade aan je natuurlijke nagel te voorkomen kun jet het laatste restje product weken in aceton en uiteindelijk met een orange woodstick wegduwen.

Kortom, acrylnagels zijn een fantastische keuze voor elke vrouw die haar nagels wil verfraaien en versterken. Met hun duurzaamheid, bescherming, veelzijdigheid en gemakkelijke onderhoud bieden ze alles wat je nodig hebt voor prachtige nagels die lang meegaan. 

Tot slot zijn acrylnagels ook gemakkelijk te onderhouden. Met regelmatige verzorging en bijwerken kunnen ze wekenlang mooi blijven zitten zonder veel inspanning van jouw kant.

Meest gestelde vragen

  1. Hoe lang gaan acrylnagels mee?
    Acrylnagels kunnen meestal tot twee tot vier weken meegaan voordat ze bijgewerkt moeten worden. De groeisnelheid van je natuurlijke nagels en je dagelijkse activiteiten kunnen invloed hebben op hoelang de nagels mooi blijven.

  2. Kunnen acrylnagels breken? Ja, acrylnagels kunnen breken of beschadigd raken, vooral als ze aan sterke druk of impact worden blootgesteld. Voorzichtigheid bij activiteiten die je nagels kunnen belasten, is aanbevolen.

  3. Zijn acrylnagels schadelijk voor mijn natuurlijke nagels? Het proces van aanbrengen en verwijderen van acrylnagels is mits zorgvuldig uitgevoerd niet schadelijk zijn voor je natuurlijke nagels. 

  4. Kan ik nagellak op acrylnagels aanbrengen? Ja, je kunt nagellak en gellak op acrylnagels aanbrengen. Het is echter belangrijk om nagellakremover zonder aceton te gebruiken, omdat aceton de acrylnagels kan beschadigen.

 

Welke acrylnagels producten vind je op Nageldeco.nl?

In onze nagelgroothandel vind je daadwerkelijk alle acryl nagels producten je nodig hebt voor het maken van acrylnagels. Van vloeistoffen tot aan poeders en van acryl kleuren tot aan snijders, tools, acryl nagel sets en penselen. Je kunt alle acryl producten zowel los als in sets kopen. Wil je zeker weten dat je alle benodigdheden in huis hebt? Kies dan voor 1 van onze acryl nagel sets. Een starterspakket is bijvoorbeeld perfect als je net wilt gaan beginnen. Bekijk dus snel ons ruime assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog!

 

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss