Wat zijn acrylnagels? hoe maak je ze en wat heb je nodig?

Acrylnagels worden gemaakt zijn van een poeder en een vloeistof, door beide samen te voegen ontstaat er een bolletje, het zogenaamde acryl, hiermee maak je de acrylnagels die met behulp van een nagelsjabloon of nageltip kunnen worden verlengd. De acryl nagels drogen aan de lucht je hebt hiervoor dus geen nagellamp nodig. Acryl droogt snel, dus wanneer je dit op je nagels aanbrengt moet je redelijk snel te werk gaan. Acrylnagels worden vooral gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel.

Waarom kiezen voor acrylnagels?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor nagels van acryl.

Dat zijn:

  • Acrylnagels zijn heel sterk.

  • De nagels zijn minder kwetsbaar, waardoor ze een lange tijd mooi blijven.

  • Hierdoor kun je de nagels ook langer dragen.

  • Voor acryl heb je geen uithardingslamp nodig.
     

Benodigdheden:

- primer
- acrylpoeder 
- acryl vloeistof ook wel acryl liquid genoemd
- acryl penseel
- dappendish
- nageltips of sjablonen
- nagelvijlen

Hoe kun je acryl nagels maken?

Wil je graag weten hoe je zelf acryl nagels kunt maken? Bekijk dan snel de uitleg hieronder en vergeet vooral ook niet de demofilm te bekijken! 

Voordat je de nagels gaat aanbrengen is het belangrijk om eerst de handen te desinfecteren. Daarna dien je de nagelriemen terug te duwen met een bokkenpootje. Als je dat hebt gedaan, vijl je elke nagel lichtjes met een polijstblok. Vervolgens kun je kiezen tussen nageltips of een nagel sjablonen als verlenging van de natuurlijk nagel. Breng eerst een primer aan op je natuurlijke nagels, alvorens je het acryl aanbrengt. Als je dat doet, blijven zowel korte als lange nagels perfect zitten. Doe je dat niet? Dan is de kans groot dat de nagels na enkele dagen al loskomen. Nu kun je aan de slag met het acryl.

Meng acryl poeder en acryl vloeistof met elkaar. Hierdoor ontstaat een bolletje waarmee de acrylnagel wordt gevormd. Laat het acryl aan de lucht opdrogen. Vijl en polijst de nagels daarna nog even netjes en jouw acryl nagels zijn klaar! 

Acryl in combinatie gellak

Je kunt een acrylnagel kleuren met een kleur acryl, onze Nail Perfect dippoeder is niet alleen geschikt om te dippen maar ook uitermate geschikt als acrylpoeder en is in vele kleuren verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een gellak, de cateye gellak is daarin één van de populairste.
Na het in vorm vijlen van de acrylnagel kan direct de kleur lak worden aangebracht, een basecoat gellak is dan niet nodig. 

Welke acryl nagels producten vind je op Nageldeco.nl?

Op Nageldeco.nl  nagelgroothandel vind je daadwerkelijk alle acryl nagels producten je nodig hebt voor het maken van acrylnagels. Van vloeistoffen tot aan poeders en van acryl kleuren tot aan snijders, tools, acryl nagel sets en penselen. Je kunt al onze acryl nagels producten zowel los als in sets kopen. Wil je zeker weten dat je alle benodigdheden in huis hebt? Kies dan voor een acryl nagel set. Een acryl nagels starterspakket is bijvoorbeeld perfect als je net wilt gaan beginnen met het maken van acryl nagels. Bekijk dus snel ons ruime assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog!

 

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss