acrylnagels kopen? Wat zijn acryl nagels? nieuw! dual form acryl nagels

Acrylnagels maak je door acrylpoeder en acryl vloeistof samen te voegen tot een bolletje, het zogenaamde acryl, hiermee vorm je een bolletje waarmee je gemakkelijk acrylnagels kunt vormen die veel stevigheid geven. Met onze nagelsjablonen en nageltips  kun je zelfs je eigen nagels verlengen tot iedere gewenste lengte. De acryl nagels drogen aan de lucht je hebt hiervoor dus geen nagellamp nodig. Acryl droogt snel, dus wanneer je dit op je nagels aanbrengt moet je wel redelijk snel te werk gaan. De allernieuwste manier voor het maken van acryl nagels is met behulp van dual forms, bekijk de demofilm, iedere acrylpoeder en dippoeder is hiervoor geschikt.

Waarom kiezen voor acrylnagels?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor nagels van acryl.

Dat zijn:

  • Acrylnagels zijn heel sterk.

  • De nagels zijn minder kwetsbaar, waardoor ze een lange tijd mooi blijven.

  • Hierdoor kun je de nagels ook langer dragen.

  • Voor acryl heb je geen uithardingslamp nodig.
     

Benodigdheden:

- primer
- acrylpoeder 
- acryl vloeistof ook wel acryl liquid genoemd
- acryl penseel
- dappendish
- nageltips of sjablonen of dual forms
- nagelvijlen

Hoe kun je acryl nagels maken?

Wil je graag weten hoe je zelf acryl nagels kunt maken? Bekijk dan snel de uitleg hieronder en vergeet vooral ook niet de demofilm te bekijken! 

Voordat je de nagels gaat aanbrengen is het belangrijk om eerst de handen te desinfecteren, dit kan door goed de handen te wassen met een olievrije zeep. Met een cuticle pusher duw je de nagelriemen naar achteren en met een wit blok "vijl" je de nagel mat. Voor een verlenging kun je kiezen eerst een sjabloon of tip te plaatsen. Breng nu onze primer aan, alleen op je natuurlijke nagels Nu kun je aan de slag met het acryl.

Meng acryl poeder en acryl vloeistof met elkaar. Hierdoor ontstaat een bolletje waarmee de acrylnagel wordt gevormd. Laat het acryl aan de lucht opdrogen. Vijl en polijst de nagels daarna nog even netjes en jouw acryl nagels zijn klaar! 

Acryl in combinatie gellak

Je kunt een acrylnagel kleuren met een kleur acryl, onze Nail Perfect dippoeder is niet alleen geschikt om te dippen maar ook uitermate geschikt als acrylpoeder en is in vele kleuren verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een gellak, de cateye gellak is daarin één van de populairste.
Na het in vorm vijlen van de acrylnagel kan direct de kleur lak worden aangebracht, een basecoat gellak is dan niet nodig. 

Welke acryl nagels producten vind je op Nageldeco.nl?

In onze nagelgroothandel vind je daadwerkelijk alle acryl nagels producten je nodig hebt voor het maken van acrylnagels. Van vloeistoffen tot aan poeders en van acryl kleuren tot aan snijders, tools, acryl nagel sets en penselen. Je kunt alle acryl producten zowel los als in sets kopen. Wil je zeker weten dat je alle benodigdheden in huis hebt? Kies dan voor 1 van onze acryl nagel sets. Een starterspakket is bijvoorbeeld perfect als je net wilt gaan beginnen. Bekijk dus snel ons ruime assortiment op deze pagina en bestel vandaag nog!

 

 

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss