Wat zijn acrylnagels?

Altijd al mooie verzorgde sterke nagels willen hebben? denk dan eens aan acryl nagels. Acryl is een bekende nagel modellage techniek. Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Het bestaat uit een mengsel van acrylpoeder en een vloeistof dat samen de acryl voor nagels vormt. 

Vooraf worden eerst de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen teruggeduwd en de nagel lichtjes met een white block gevijld. Vervolgens kun je kiezen tussen een nageltip of een nagel sjabloon als verlenging van de natuurlijk nagel. Als de verlenging is aangebracht, kun je aan de slag met de acryl. Door de acrylpoeder en acryl liquid samen te voegen ontstaat er een bolletje waarmee de acrylnagel wordt gevormd. Acryl hardt aan de lucht uit en na droging  worden de nagels gevijld en gepolijst.

Wist u dat een goede nagelvoorbereiding voor 90% ervoor zorgt dat zowel lange als korte acryl nagels perfect blijven zitten en niet na enkele dagen al loskomen? We raden dan ook aan om voor gebruik een primer te gebruiken. 

Voor zowel de startende als professionele nagelstyliste biedt Nageldeco een groot assortiment acrylnagels producten van acryl vloeistof/ liquid,  alle naturel kleuren  acrylpoeder, coloracryl, tot een acrylnagel set en starterspakket en glitter. De glitters zijn goed mengbaar met alle poeders.

Natuurlijk kun je alle nagelproducten ook los kopen.


VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS


  • Acrylnagels zijn heel sterk.
  • Ze zijn minder kwetsbaar waardoor ze een lange tijd gedragen worden.
  • Voor acryl heb je geen uithardingslamp nodig.

 

 

 

 

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Klantenservice

 Gratis verzending
      Nederland vanaf 60 euro
      België vanaf 75 euro

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel