Resin art

Resin art is een kunstvorm waarbij kunst hars als primair medium wordt gebruikt. Het is een stroperige substantie die uithardt tot een vaste toestand. Deze kunstvorm is populair voor het maken van een verscheidenheid aan decoratieve items en kunstwerken vanwege de veelzijdigheid, en duurzame afwerking.

CRECETTA 

Crecetta is de term die wordt gebruikt om het creatieve proces te beschrijven waarbij nail art en bijpassende sieraden worden gecombineerd. Deze combinatie kan een unieke en samenhangende look creëren, waarbij de nagels en resin art elkaar aanvullen en versterken. Met Crecetta zijn mogelijkheden oneindig. Je kunt gebruik maken van open hangers en kant en klare sieraden, eigen ontwerpen maken, je kunt ze "vullen" met de mooiste nailart, ook zijn er siliconen mallen voor het maken van prachtige creaties. De verzegeling vindt plaats d.m.v. een laagje resin die in een uv/led lamp in slechts 2 tot 4 minuten uithardt.Het idee achter Crecetta is om niet alleen te focussen op het versieren van de nagels, maar ook op het selecteren van resin art sieraden die de nail art aanvullen en versterken. Dit kan betekenen dat de kleuren, patronen, texturen, thema's en technieken van zowel de nagelkunst als de sieraden op elkaar worden afgestemd, waardoor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling ontstaat. Dit concept biedt veel ruimte voor creativiteit en expressie.                                                                                            

                            

 

                          


Wij van Nageldeco zijn geinspireerd in de combinatie van nagels en sieraden met alcohol inkt op Yupo papier, maar natuurlijk biedt deze techniek veel meer mogelijkheden denk eens aan resin art met gedroogde bloementjes, crushed shells, glitters, stickers, waterdecals, etc. eigenlijk teveel om op te noemen.
Door alcohol inkt te integreren in nagelontwerpen en bijpassende sieraden, kunnen je een samenhangende en opvallende esthetiek bereiken. De inkt kan worden gebruikt om kleurrijke achtergronden, abstracte ontwerpen, of zelfs realistische afbeeldingen te creëren op de nagels, waardoor elke manicure een kunstwerk op zich wordt.


Dezelfde technieken en kleurenpaletten kunnen vervolgens worden toegepast op bijpassende sieraden, zoals oorbellen, kettingen, of ringen, waardoor een coherente en stijlvolle uitstraling ontstaat. Dit biedt een geweldige kans om een unieke collectie aan te bieden die zowel nagelkunst als sieradenliefhebbers aanspreekt.

Door de veelzijdigheid van alcohol inkt kun je experimenteren met verschillende technieken, kleurcombinaties en ontwerpstijlen om een unieke en herkenbare stijl te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie van elementen resin art veel creatieve mogelijkheden biedt en jullie klanten zeker zal aanspreken!

  

Resin art Proces

Voorbereiding: Bescherm uw werkruimte, onze resin is een 1 componenten hars en direct klaar voor gebruik.

Kleuring: Voeg pigmenten, kleurstoffen of andere additieven toe om de gewenste kleur en effect te bereiken.

Gieten: Giet de hars op het door u gekozen oppervlak of in een mal. Gebruik hulpmiddelen zoals een warmtepistool om luchtbellen te verwijderen.

Uitharding: Laat de resin art gedurende de aanbevolen tijd uitharden (uitharden). Dit duurt gemiddeld 2 minuten per laag.

Afwerking resin art: Eenmaal uitgehard, kan het stuk indien nodig worden geschuurd, gepolijst of verder gemanipuleerd.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss