Sorteer op
 • rechte vijl 100/180 hoge kwaliteit 1 stuk
  rechte vijl 100/180 hoge kwaliteit 1 stuk

  Deze rechte vijl is per stuk verpakt.

  Universele vijl, korrel 100/180, voor natuurlijke en verlengde nagels, met extreem duurzame componenten en een lange levensduur. Het wordt gekenmerkt door een hard, zeer goed bestand tegen…

  € 0,60
 • rechte nagel vijlen 80/80 grootverpakking
  rechte nagel vijlen 80/80 grootverpakking

  Deze rechte vijlen hebben een gritt van 80/80 en zijn perfect voor de eerste bewerking van het verwijderen van acryl en gel.

  € 19,95
 • rechte nagel vijlen 100/100 grootverpakking
  rechte nagel vijlen 100/100 grootverpakking

  Deze rechte vijlen hebben een gritt van 100/100 voor het snel verwijderen van acryl of gel.

  € 19,95

Onze topkwaliteit rechte nagelvijlen

Bij Nageldeco staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit. We begrijpen dat het vinden van de perfecte nagelvijl essentieel is voor een optimale verzorging van je nagels. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment van topkwaliteit rechte nagelvijlen, die aan al jouw behoeften voldoen. Onze rechte nagelvijlen zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en ontworpen met oog voor detail. We werken samen met gerenommeerde merken die garant staan voor duurzaamheid en prestaties, zodat jij kunt profiteren van een vijl die lang meegaat en perfecte resultaten oplevert.  Ons assortiment omvat verschillende grits zodat je altijd de perfecte vijl kunt vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Onze topkwaliteit rechte nagelvijlen bieden vele voordelen.

Ten eerste zijn ze ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort tijdens het gebruik. Dit betekent dat je moeiteloos en nauwkeurig je nagels kunt vormgeven zonder ongemak te ervaren. Daarnaast zijn onze vijlen gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische nagelverzorging.

Onze hoogwaardige materialen zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en zorgen ervoor dat jouw nagelvijl lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Of je nu een professional bent die op zoek is naar de beste gereedschappen voor in jouw salon, of iemand die gewoonweg thuis wil genieten van perfect verzorgde nagels, onze topkwaliteit rechte nagelvijlen zijn de ideale keuze.

Nageldeco biedt de volgende rechte nagel vijlen:
80/80
100/100
100/180
180/240 
Hoe hoger het getal hoe fijner de korrel van de vijl is.

Kies voor de beste plek waar je topkwaliteit rechte nagelvijlen kunt kopen. 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss