Sorteer op
 • standaard pakket nagelstyling
  standaard pakket nagelstyling

  Veilig Standaardpakket voor nagelstylingMaak je salon nog professioneler! Een wegwerpset nagelstylingproducten zal uw klanten verrassen. Geef ze de zekerheid van volledige steriliteit. De perfecte set voor klassieke, gel, hybride…

  € 2,25
 • moonvijl zebra 180/240 10 stuks
  moonvijl zebra 180/240 10 stuks

  Professionele vijl van het gerenommeerde merk SUNONE. De gestroomlijnde vorm maakt nauwkeurig vijlen van zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen mogelijk.

  Onze vijlen zijn gemaakt van hoogwaardig schuurpapier bekleed met…

  € 3,95
 • moonvijl zebra 150/150 10 stuks
  moonvijl zebra 150/150 10 stuks

  Eén gradatie in één vijl voor het super snel wegvijlen van gel en acrylnagels. Een sterke korrel verwijdert snel en effectief de massa.

  Vind je een gratie van 100 of 180 te langzaam werken kies dan voor deze vijlen.

  € 3,95
 • moonvijl 100/180 hoge kwaliteit 24 stuks
  moonvijl 100/180 hoge kwaliteit 24 stuks

  Boot nagelvijl - 100/180

  Universele vijl, korrel 100/180, bootvormig, voor natuurlijke en verlengde nagels, met extreem duurzame componenten en een lange levensduur. Het wordt gekenmerkt door een hard, zeer goed bestand tegen…

  € 11,95
 • moon vijl 80/80 grootverpakking
  moon vijl 80/80 grootverpakking

  Deze moon vijlen hebben een gritt van 80/80 en zijn perfect voor de eerste bewerking van het verwijderen van acryl en gel.

  € 19,95
 • moon vijl 100/100 grootverpakking
  moon vijl 100/100 grootverpakking

  Deze moon vijlen hebben een gritt van 100/100 voor het snel verwijderen van acryl of gel.

  € 19,95
 • moon vijl 180/240 grootverpakking
  moon vijl 180/240 grootverpakking

  Deze moon vijl 180/240 is prettig voor een fijnere afwerking na gebruik te hebben gemaakt van een grovere nagel vijl. Ook wordt de 240 gritt vaak gebruikt voor het glansvrij maken van de natuurlijke nagel.

  € 19,95
 • opbergdoos voor vijlen
  opbergdoos voor vijlen

  Transparante opbergdoos voor het opbergen van vijlen of accessoires.

  Afmetingen: 19.3 x 7.8 x 3.8 cm (L x B x H).

  € 1,95

Wat is een moonvijl?

Een moonvijl is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die graag thuis of in de salon mooie, verzorgde nagels wil hebben. Deze vijl heeft zijn naam te danken aan de specifieke vorm die lijkt op een halve maan, en wordt vaak gebruikt voor het polijsten en vormgeven van de nagels. De moonvijl is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het superfijne oppervlak van deze vijlen zorgt voor een zachte werking op de nagels, waardoor ze minder snel beschadigen en er minder splinters ontstaan. Bovendien biedt de moonvijl een fantastische precisie tijdens het vijlen van je nagels. Door zijn unieke gebogen vorm past hij perfect bij de natuurlijke rondingen van je nagelbed en zorgt hij ervoor dat je gemakkelijk in alle hoeken kunt komen. Dit maakt het creëren van mooie en gelijkmatige nagels zonder moeite mogelijk. Het gebruiksgemak en de duurzaamheid maken de moonvijl erg populair bij zowel professionals als thuisgebruikers. Of je nu stevig wilt vijlen of juist een subtielere afwerking wilt bereiken, deze unieke vijl kan aan al je behoeften tegemoetkomen.  Aarzel niet langer en ontdek zelf de voordelen van een moonvijl!

Hoe werkt een moonvijl?

Een moonvijl is een handig en effectief hulpmiddel om je nagels te vijlen en te verzorgen. Het werkt op een eenvoudige en intuïtieve manier, waardoor je snel mooie resultaten kunt behalen. Hieronder leggen we uit hoe je een moonvijl gebruikt:

1. Voorbereiding: Begin altijd met schone en droge nagels voordat je de moonvijl gebruikt. Verwijder eventuele nagellak of productresten met nagellakremover en was je handen grondig.

2. Kies de juiste zijde: Een moonvijl heeft meestal twee verschillende zijden - een grovere kant voor het inkorten van de nagels en het vormgeven ervan, en een fijnere kant voor het polijsten en gladmaken van het oppervlak. Zorg ervoor dat je de gewenste kant kiest op basis van wat je wilt bereiken.

3. Vijlen: Houd de moonvijl stevig vast tussen duim, wijs- en middelvinger, met de bolle zijde naar boven gericht. Plaats de vijl in een hoek van ongeveer 45 graden op het uiteinde van de nagel (niet direct bij het nagelbed) en beweeg met zachte druk in één richting naar beneden. Herhaal deze beweging totdat de gewenste lengte is bereikt.

4. Vormgeven: Om je nagels te vormen, houd je nog steeds dezelfde hoek aan als bij het vijlen. Beweeg de moonvijl in een halve maanvormige beweging langs de zijkanten van de nagel. Dit helpt bij het creëren van een elegante ronding en voorkomt scherpe randen.

5. Polijsten: Gebruik indien gewenst de fijnere kant van de moonvijl om het oppervlak van je nagels glad te maken en te polijsten. Maak lichte, neerwaartse bewegingen over het hele nageloppervlak om eventuele onregelmatigheden te verwijderen en een glanzende afwerking te bereiken.

Nageldeco biedt de volgende moon vijlen:
80/80
100/100
100/180
180/240

Hoe hoger het getal hoe fijner de korrel van de moonvijl.

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss