Sorteer op
 • professionele acryl penseel paars nr. 6
  professionele acryl penseel paars nr. 6

  Dit penseel heeft natuurlijke marterharen

  Acryl penseel goede kwaliteit, speciaal ontworpen voor het werken met acryl. Een uniek kenmerk van het penseel is het uitbalanceren van de dikte en hardheid van de haren om het…

  € 4,95
 • professionele acryl penseel transparant sable nr. 8
  professionele acryl penseel transparant sable nr. 8

  Penseel met natuurlijke marterharen

  Product van goede kwaliteit, speciaal ontworpen voor het werken met acryl. Een uniek kenmerk van de borstel is het uitbalanceren van de dikte en hardheid van de haren om het werkcomfort te…

  € 4,95
 • professionele acryl penseel paars nr. 10
  professionele acryl penseel paars nr. 10

  Dit penseel heeft natuurlijke marterharen

  Acryl penseel goede kwaliteit, speciaal ontworpen voor het werken met acryl. Een uniek kenmerk van het penseel is het uitbalanceren van de dikte en hardheid van de haren om het…

  € 4,95
 • kolinsky penseel nr. 6
  kolinsky penseel nr. 6

  100% puur Kolinsky haar met rode houten steel

  € 12,95
 • kolinsky penseel rond nr. 12
  kolinsky penseel rond nr. 12

  Originele kolinsky penselen van de hoogste kwaliteit.

  De penselen hebben een houten redwood handvat.

  € 18,95
 • topquality

  kolinsky acryl penseel hart nr. 10 of nr. 16
  kolinsky acryl penseel hart nr. 10 of nr. 16

  ∙ Hoge kwaliteit acryl penseel rond
  ∙ Natuurlijke haren van topkwaliteit: 100% Kolinsky
  ∙ Het unieke kenmerk van de borstel is het balanceren en de hardheid van de borstelharen
  ∙ Geslepen punt en elasticiteit garanderen…

  € 26,95
 • profesionele set acryl penselen 5 stuks (spiral handvat)
  profesionele set acryl penselen 5 stuks (spiral handvat)

  Deze penselen van goede kwaliteit geven u de gelegenheid om nagels te stileren en nail art te creëren met de maximale precisie en gemak.
  Gebruik:
  Dompel het penseel volledig in de acrylvloeistof om alle luchtbellen te elimineren,…

  € 10,95
 • acryl penselen 5 stuks (klein handvat)
  acryl penselen 5 stuks (klein handvat)

  Ben je op zoek naar goedkope maar wel goede acryl penselen dan is deze set zeker aan te bevelen. Ze zijn perfect voor het aanbrengen van acryl. Deze penselen hebben een kleiner handvat dan de doosnee sets. De totale lengte tot aan…

  € 7,95
 • penseel houder pink
  penseel houder pink

  Een moderne en professionele standaard voor gel- en acrylpenselen, bij uitstek geschikt als opslag- en droogrek voor alle soorten cosmetische penselen en andere cosmetische accessoires.
  Nadat de borstels met de haren omhoog zijn…

  € 5,75

Acryl penselen nagels

Acrylpenselen zijn speciale kwasten die worden gebruikt bij het aanbrengen en vormgeven van acrylnagels. Acrylnagels zijn kunstnagels die worden gemaakt door een acrylpoeder te mengen met een vloeistof om een kneedbare substantie te creëren die op de nagels wordt aangebracht en vervolgens uithardt tot een stevige nagel.

Bij het werken met acrylnagels zijn de juiste penselen van groot belang, omdat ze helpen bij het nauwkeurig aanbrengen en modelleren van de acrylsubstantie. Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten bij het kiezen van acrylpenselen:

 1. Borstelhaar: De borstelharen van acrylpenselen zijn meestal gemaakt van synthetische vezels, zoals nylon of kolinskyhaar. Kolinskyhaar staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid en wordt vaak gebruikt voor professionele acrylpenselen.

 2. Vorm en grootte: Acrylpenselen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals rond, ovaal en plat. De keuze hangt af van je voorkeur en het type ontwerp dat je wilt maken. Grotere penselen worden vaak gebruikt voor het aanbrengen van de basislaag, terwijl kleinere penselen nuttig zijn voor gedetailleerd werk.

 3. Handvat: Het handvat van een acrylpenseel kan van hout, kunststof of een ander materiaal zijn gemaakt. Zorg ervoor dat het handvat comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk vast te houden is tijdens het werk.

 4. Onderhoud: Acrylpenselen moeten regelmatig worden gereinigd om te voorkomen dat acrylresten zich ophopen en de kwastharen beschadigen. Gebruik hiervoor de acryl vloeistof zelf, doop het penseel in de vloeistof en strijk deze schoon op een celstofdepper, zorg ervoor dat je de kwastharen niet platdrukt tijdens het drogen.

 5. Kwaliteit: Investeer in kwaliteitsvolle acrylpenselen, zelfs als ze wat duurder zijn. Goedkopere penselen kunnen minder duurzaam zijn en mogelijk niet het gewenste resultaat opleveren.

Het is belangrijk om te oefenen en vertrouwd te raken met het gebruik van acryl penselen, omdat het aanbrengen en vormgeven van acrylnagels enige vaardigheid vereist. Als je nieuw bent in het werken met acrylnagels, kan het handig zijn om tutorials te bekijken en advies in te winnen van professionals om te leren hoe je de penselen correct kunt gebruiken en onderhouden.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss