Sorteer op

acryl poeder

acryl poeder kleuren.jpg

Acryl poeder wordt altijd in combinatie met acryl vloeistof gebruikt, tezamen vormen zij acryl een soort kunststof die aan de lucht uithardt. Een acryl poeder zorgt voor maximale werkbaarheid en gecontroleerde applicatie. De acryl poeders bieden kracht en duurzaamheid in combinatie met de Mystic Nails Acryl Vloeistof. Het acryl systeem biedt een grote flexibiliteit zonder lifting, scheurtjes of luchtbellen. Mystic Nails (MN) is al meer dan 10 jaar een bekende marktleider in de nagelbranche.

De Nageldeco (nd) acryl poeders medium zijn ontwikkeld om u voldoende tijd te geven om een perfecte kunstnagel te creëren, deze is het meest geschikt voor de thuisgebruiker maar ook prima geschikt voor de professional. Deze goede kwaliteit poeders bieden i.c.m. de nageldeco (nd) acryl vloeistoffen een goede flexibiliteit zonder lifting, scheuren of luchtbellen.

De juiste verhouding van het maken van een acryl bolletje is 1,5 op 1. Je gebruikt dus altijd iets meer acryl vloeistof dan acryl poeder. Dit geldt ook voor de kleuren acryl. 

 

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel