Sorteer op
 • boomerang vijlen 80/80 grootverpakking
  boomerang vijlen 80/80 grootverpakking

  Deze boomerang vijlen hebben een gritt van 80/80 en zijn perfect voor de eerste bewerking van het verwijderen van acryl en gel.

  € 19,95
 • boomerang vijlen 100/100 grootverpakking
  boomerang vijlen 100/100 grootverpakking

  Deze boomerang vijlen hebben een gritt van 100/100 voor het snel verwijderen van acryl of gel.

  € 19,95
 • boomerang vijlen 100/180 grootverpakking
  boomerang vijlen 100/180 grootverpakking

  Deze boomerang vijl 100/180 is prettig voor het verwijderen van acryl of gel en voor een fijnere afwerking alvorens een buffer blok te gebruiken. Met deze nagel vijl kun je ook gellak veilig verwijderen.

  € 19,95
 • boomerang vijlen 180/240 grootverpakking
  boomerang vijlen 180/240 grootverpakking

  Deze boomerang vijl 180/240 is prettig voor een fijnere afwerking na gebruik te hebben gemaakt van een grovere nagel vijl. Ook wordt de 240 gritt vaak gebruikt voor het glansvrij maken van de natuurlijke nagel.

  € 19,95

Wat is een boomerang vijl?

Een boomerang vijl is een innovatieve en unieke gebogen vijl die speciaal is ontworpen om optimaal te kunnen vijlen. Het onderscheidt zich door zijn ergonomische vorm, wat zorgt voor extra gebruiksgemak en precisie. Deze bijzondere vorm zorgt ervoor dat de gebruiker moeiteloos in een boemerangbeweging kan vijlen, waardoor het gemakkelijk wordt om verschillende nagels en huidgebieden te bereiken. De boomerang vijl heeft meerdere zijden met verschillende grits, waardoor je kunt schakelen tussen fijnere of grovere korrels, afhankelijk van je individuele behoeften. Dit maakt het geschikt voor zowel professionele nagelstylisten als thuisgebruikers. Deze vijl wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is de boomerang vijl duurzaam en gaat hij lang mee zonder zijn slijpkracht te verliezen. Bovendien zijn deze materialen hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Met een boomerang vijl kun je verschillende hand- en voetverzorgingsklussen uitvoeren. Of het nu gaat om het verwijderen van dode huidcellen, gel of acryl, het egaliseren van nageloppervlakken of het verzachten van eeltplekken, deze veelzijdige tool kan alles aan. Bovendien is de boomerang vijl compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk in je tas of toilettas past. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, zodat je altijd en overal kunt genieten van een perfecte nagel- en huidverzorging.

Boomerang vijlen kunnen verschillende korrelgroottes hebben, zoals fijn, medium of grof. De keuze van de gritt hangt af van het gewenste resultaat. Bijvoorbeeld, een fijnere korrel kan worden gebruikt voor het gladmaken van nageloppervlakken, terwijl een grovere korrel geschikt is voor het vormgeven of korter maken van de nagels. Het kiezen van de juiste boomerang vijl is essentieel voor optimale nagel- en huidverzorging. Overweeg jouw specifieke behoeften en welk type boomerang vijl het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een vijl om eelt te verwijderen, nagels glad te maken of gewoon te zorgen voor gezonde en mooie handen, er is ongetwijfeld een boomerangvijl die aan al jouw wensen voldoet.

Nageldeco biedt de volgende boomerang vijlen:
80/80
100/100
100/180
180/240 
Hoe hoger het getal hoe fijner de korrel van de vijl is.

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss