Gellak 

Gellak is een op gel basis nagellak die je onder een UV- of LED-lamp uithardt. Na uitharding biedt onze gellak je minimaal 2 weken lang een mooie, kleurrijke en glanzende manicure zonder chippen en beschadigingen, het is de oplossing voor de mooiste gelakte gellak nagels. Het biedt tevens bescherming aan de natuurlijke nagel en voorkomt dat deze afbreekt of splijt. Daarnaast geeft gellak een gladde afwerking aan de nagels. 

Met meer dan 250 gellak kleuren en diverse gellak starterspakketten met of zonder lamp, bieden we een groot assortiment.
Gel nagellak wordt dus gekenmerkt door duurzaamheid waar de klassiekers alleen maar van kunnen dromen! Met gel lak creëer je een prachtige stilering, hierdoor weet je zeker dat je manicure er onder alle omstandigheden er prachtig uit zal zien!

Waarom is Nageldeco jouw groothandel voor gellak nagels

Nagels zijn voor iedereen belangrijk, en kwaliteit staat bij ons voorop.

✓ Groot assortiment gellak

✓ Meer dan 250 kleuren

✓ Aantrekkelijke prijzen

✓ Bekende merken zoals Molly, NTN, Alle LaC etc.

✓ Uitstekende hechting en gemakkelijk te verwijderen

Welke soorten gellak zijn er?

Op Nageldeco.nl zijn verschillende soorten gellak verkrijgbaar.
Dat zijn:

Van Gellak basecoat en Gellak topcoat tot gellak kleurenfunky neonmermaidcrushed diamondsweddingbe free shocking shine en nog veel meer. 

Gel nagellak wordt niet aan de lucht hard. Daarom heb je een gellak lamp nodig. Elke keer als je een laagje gel lak op jouw nagels hebt gedaan, moet je dit laten uitharden onder de lamp. Doe je dat niet? Dan wordt het niet echt droog en zullen jouw gellak nagellak nagels niet lang mooi blijven. Het is dus erg belangrijk om een gellak lamp te gebruiken. 

Hieronder lichten we elk product kort toe, zodat je weet waarom je het nodig hebt en hoe je het kunt gebruiken.

Gellak basecoat - topcoat - kleuren

Met een gellak basecoat breng je een goede basis aan voor de kleur. Daarnaast zorgt de basecoat ervoor dat de kleur die je later gaat aanbrengen, de kleur van de nagels niet kan aantasten. Door sommige kleuren, zoals rood en oranje, kunnen nagels namelijk een beetje geel worden. Met een basecoat gellak voorkom je dat dus!

Met een gellak topcoat breng je een beschermlaagje aan op de gekleurde laag. Hierdoor blijft de kleur zo lang mogelijk mooi. Een topcoat breng je altijd als laatste aan. Je brengt eerst de gellak basecoat aan, dan de kleur die je op jouw nagels wilt en als laatste de topcoat gellak.

We hebben heel veel gellak kleuren op voorraad, met of zonder glitter. Al onze gellak is handig in het gebruik en super voordelig. 
Daarnaast bieden we ook cateye, neon en thermo gellak aan voor de mooiste effecten. Met onze prachtige Cat-Eye gellak, glitter of thermo gellak worden uw nagels een absolute blikvanger. Cateye gellak is een magnetische gel. Door gebruik te maken van een magneet creëer je verrassende effecten. Het is een trendy en bijzondere lak en zorgt voor stevige nagels. Je kunt het op je eigen natuurlijke nagels gebruiken of op kunstnagels. De allernieuwste collectie zoals onze befree en de shocking shine zijn anti allergische gellak.  Ze worden ook wel hypoallergene gellak genoemd, de kans op een allergische reactie is nihil.

Hoe breng je gellak aan?

Zelf gellak aanbrengen, neem de volgende regels in acht:
-Werk hygienisch
-Vermijd contact met de huid
-zorg altijd voor een volledige uitharding

1- Was je handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

4- Breng een dun laagje gellak basecoat aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gel lak nagellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak no wipe heeft geen plaklaagje. De beste manier van uitharden is
2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

Heb je een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

5- Kies de gewenste kleur gel lak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

7- Breng nu de topcoat gellak no wipe aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De top gellak no wipe moet dus wel geheel droog aanvoelen. Voorkom dat de top op de huid of in de nagelriemen komt.

8- Aanschouw de prachtige glans.

9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

Tip: Lak je nagels nooit in de zon, ook niet achter glas. De zon hard namelijk gellak uit. 

Voordelen van gellak

Gel lak biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele nagellak. Hier zijn enkele redenen waarom vrouwen die regelmatig gellak dragen er dol op zijn:
1. Langdurige kleur en glans:
Gel nagellak kan tot wel twee weken mooi blijven zitten zonder te vervagen of af te bladderen. Dit betekent dat je langer kunt genieten van een perfecte manicure zonder constant je nagels bij te hoeven werken.
2. Snelle droogtijd:
Omdat de gellak onder een UV- of LED-lamp wordt uitgehard, droogt het direct uit zodra het uithardingsproces is voltooid. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het wachten tot je nagels droog zijn voordat je iets anders kunt doen.
3. Sterkere en stevigere nagels:
Gellak biedt extra bescherming aan je natuurlijke nagels, waardoor ze sterker en minder kwetsbaar worden voor breuken of splijten. Dit is vooral handig voor mensen die zwakkere of broze nagels hebben.
4. Geen chippen:
Een van de grootste frustraties bij traditionele nagellak is dat het snel kan chippen, vooral als je veel met je handen werkt of dagelijkse activiteiten uitvoert. Gel nagellak blijft daarentegen langdurig mooi en behoudt zijn glans zonder chips of beschadigingen.
5. Veelzijdige opties:
Gellak komt in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor je eindeloze opties hebt om je manicure aan te passen aan je stemming, stijl of evenement. Of je nu kiest voor een klassieke neutrale kleur of opvallende glitters, gel lak biedt de perfecte look voor elke gelegenheid. Het dragen van gellak kan ervoor zorgen dat je nagels er altijd perfect uitzien en dat je minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van je manicure. In het volgende hoofdstuk gaan we dieper in op hoe gellak verwijderd kan worden, zodat je ook gemakkelijk kunt overschakelen naar een nieuwe look.

Hoe gellak verwijderen?

Wanneer je besluit om je gellak te verwijderen, is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen om schade aan je nagels te voorkomen. Hier zijn de stappen die je kunt volgen om gellak veilig thuis te verwijderen:
Stap 1: Voorbereiding
Begin met het verzamelen van alle benodigde materialen. Je hebt gellak verwijderaar, wattenschijfjes, aluminiumfolie en een bokkenpootje nodig. Zorg ervoor dat je werkomgeving goed verlicht is en dat je comfortabel zit.
Stap 2: Afvijlen
Neem een grove nagelvijl en vijl voorzichtig de bovenkant van de gellak nagels weg. Doe dit voorzichtig en met beleid totdat het oppervlak mat wordt, zo breek je de bovenlaag. Wees voorzichtig om niet in je natuurlijke nagel te vijlen.
Stap 3: Gellak verwijderaar-wattenschijfjes
Doop watjes in gellak verwijderaar en plaats deze op elke nagel. Wikkel vervolgens elk watje met aluminiumfolie zoals een kapje om de verwijderaar op zijn plaats te houden. Laat het ongeveer 10-15 minuten intrekken.
Stap 4: Verwijderen van de gellak
Na 10-15 minuten kun je voorzichtig beginnen met het verwijderen van de gellak. Schuif elke aluminiumfolie-kapje van elke vinger af en gebruik het bokkenpootje om zachtjes overblijfselen van de gel weg te duwen. Wees geduldig en voorzichtig om eventuele schade aan je nagels te voorkomen.
Stap 5: Nagelverzorging
Spoel je handen af met water en zeep om eventuele resten van de gellak verwijderaar te verwijderen. Breng daarna een nagelriemolie aan om je nagels en nagelriemen te hydrateren. Masseer de olie goed in voor optimale voeding.
Stap 6: Rustperiode
Geef je nagels ten minste een dag rust voordat je nieuwe gellak nagellak aanbrengt of andere manicurebehandelingen ondergaat. Het is belangrijk om je nagels de tijd te geven om te herstellen van het verwijderingsproces. Met deze eenvoudige stappen kun je gemakkelijk thuis gellak verwijderen zonder je natuurlijke nagels aan te tasten. Vergeet niet dat het gebruik van kwaliteitsvolle producten en zachte technieken cruciaal zijn voor behoud van gezonde en sterke nagels.

Wat is het verschil tussen gellak en nagellak?

1- Gewone nagellak droogt door verdamping, terwijl gellak uithardt onder een UV- of LED-lamp.

2- Gewone nagellak blijft meestal maar enkele dagen zitten, terwijl gel nagellak tot wel twee weken kan blijven zitten.

3- Gellak is duurzamer en minder gevoelig voor beschadigingen dan gewone nagellak.

4- Om gellak te verwijderen moet je het vaak afweken met aceton, terwijl gewone nagellak gemakkelijk te verwijderen is met nagellakremover.

5- Gellak kan de natuurlijke nagel versterken en beschermen, terwijl gewone nagellak deze voordelen niet biedt.

Gellak kopen doe je op Nageldeco.nl

Wil je graag gellak kopen? Dan ben je bij Nageldeco.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor het maken van prachtige gelakte gellak nagels. Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw gellak en andere benodigdheden op Nageldeco.nl! 

Vind je het te duur? Onzin! Wij bieden je goedkope gel lak die worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit! Wij proberen de meest wenselijke kleuren aan te bieden tegen fantastische prijzen. Daarnaast geven we om de kwaliteit van onze producten, wat zich direct vertaalt in de duurzaamheid van de styling. Goedkope en goede gel nagellak kun je bij ons probleemloos vinden. Wil je zeker weten dat je alles bij de hand hebt om mooie gellak nagels te maken? Dan kun je het beste één van onze gellak sets kopen. Koop bijvoorbeeld het gellak starterspakket. In dit pakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om voor de eerste keer gellak nagels te maken. Bij Nageldeco.nl kun je dus zelf kiezen of je losse gellak wilt kopen of dat je toch liever voor een gellak set gaat.

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss