Sorteer op
 • DEMOFILM

  dust collector promed
  dust collector promed

  DUST COLLECTOR - STOF AFZUIGERAfmeting L-24cm x B-18cm

  Deze professionele stofafzuiging van het Duiste topmerk Promed heeft volgende sterke punten :

  - Een super lichtgewicht met eenvoudige bediening
  - Geluidsarm, instelbaar op 2…

  € 49,95
 • DEMOFILM

  stofafzuiger /dust collector Promed + gratis handdoek
  stofafzuiger /dust collector Promed + gratis handdoek

  Promed tafelafzuiging Nailfan wit

  Deze PROMED stofafzuiging apparaat is speciaal gemaakt om het behoud van uw gezondheid bij het werk te ondersteunen en kan zowel door gekwalificeerd personeel, die daartoe vakkundig zijn…

  € 125,95

Waarom heb je een stofafzuiger nodig voor kunstnagels?

Een goede stofafzuiger vangt het meeste vijlsel en stof op voordat het zich verspreidt in de lucht. Door het gebruik van filters worden deze schadelijke deeltjes opgevangen, waardoor ze niet kunnen worden ingeademd. Hiermee wordt niet alleen de gezondheid van de nagelstylist beschermd, maar ook die van eventuele klanten die aanwezig zijn tijdens het nagelproces.

Allereerst gaat het natuurlijk om de gezondheid. Tijdens het vijlen of frezen van acryl- of gelnagels komt er fijn stof vrij. Dit stof bevat vaak deeltjes die schadelijk kunnen zijn als ze worden ingeademd, zoals acrylstof of chemische dampen. Het inademen van deze deeltjes kan leiden tot verschillende ademhalingsproblemen en irritatie aan de luchtwegen.

Daarnaast draagt een stofafzuiger bij aan een hygiënische werkomgeving. Het fijne vijlsel kan op verschillende oppervlakken terechtkomen, zoals werkbladen, gereedschappen en andere materialen. Dit kan leiden tot verspreiding van bacteriën en schimmels, wat een risico vormt voor de gezondheid en de kwaliteit van de nagelresultaten. Een stofafzuiger helpt dit probleem te voorkomen door het vijlsel direct op te vangen en op te slaan in een afgesloten compartiment.

Bovendien bevordert een stofafzuiger ook de efficiëntie tijdens het nagelproces. Doordat het merendeel van het vijlsel wordt opgevangen, blijft de werkplek netjes en opgeruimd. Dit zorgt voor een georganiseerde werkomgeving waarin materialen gemakkelijk kunnen worden gevonden en gebruikt. Hierdoor kan de nagelstylist zich concentreren op het creëren van prachtige kunstnagels zonder afleidingen. Kortom, een stofafzuiger is niet alleen essentieel voor de gezondheid en veiligheid van zowel de nagelstylist als eventuele klanten, maar draagt ook bij aan een hygiënische werkomgeving en verbetert de efficiëntie van het nagelproces. Het is daarom absoluut noodzakelijk om een goede stofafzuiger te hebben bij het werken met kunstnagels.

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss