Resin werkwijze sieraden 

 1. Plaats je sieraad op de speciale tape en druk goed aan. Voor sieraden met een dichte achterkant is dit niet nodig, deze kun je direct met een decoratie naar keuze vullen.

 2. Wil je een kleurachtergrond meng dan eerst een druppel resin met alcohol inkt (gebruik hiervoor een stukje vetvrij papier b.v. bakpapier). Een minimale toevoeging geeft de mooiste effecten, bevochtig de punt van een orange woodstick voeg aan de druppel resin toe en roer goed door voor een subtiele transparante achtergrond of gebruik een druppeltje gellak voor een ondoorzichtige achtergrond. Breng de resin met een penseel in je sieraad aan. Ook acrylpoeder en micapoeder zijn geschikt om je resin mee te mengen. Het rechthoekige frame is b.v met chunky acrypoeder gemengd.

 3. Mochten er luchtbellen zichtbaar zijn prik deze dan door met de punt van een orange woodstick, of verwijder deze met een fijn penseel. Plaats nu je lamp over je design.

 4. Hardt 2 tot 4 minuten uit, afhankelijk van de grootte van het sieraad (overzicht UV/LED lampen)
  Wil je nog extra resin art decoratie toevoegen, breng opnieuw een klein laagje resin aan en plaats hierin de decoratie(s), breng een nieuwe dikkere laag aan en hardt opnieuw 2 tot 4 minuten uit.
  Bij de kleine sieraad hangers kun je beter de decoratie(s) even in een beetje resin dompelen. en dan afvullen.
  Draai je sieraad (op de tape laten zitten) nog even om en hardt opnieuw 2 minuten tot 4 minuten uit.

 5. Je kunt altijd achteraf nog, indien nodig, even met een nagelvijl of wit blok de randjes afwerken en sealen met de NTN topcoat.
  Lijm een plakoogje erachter of boor een klein gaatje met een handboortje in je design, bevestig een oogje etc.

  Aanschouw jouw zelfgemaakte creatie. Maak 2 of meerdere soft gel tips die perfect aansluiten op je zelfgemaakte unieke sieraad. De soft gel tips kun je met x bond base of met de press on glue gel aanbrengen, lak de rest van je nagels in een bijpassende kleur. 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss