BIAB verlenging

BIAB verlenging biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere nagelverlengingstechnieken. Een van de belangrijkste voordelen is de langere levensduur van de nagels. Biab met verlenging zorgt voor een sterke en duurzame nagelverlenging, waardoor de nagels langer mooi blijven zonder te breken of af te schilferen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat je langer kunt genieten van je prachtige nagels.

Een ander voordeel van biab met verlenging is de snellere applicatie in vergelijking met andere nagelverlengingstechnieken. Doordat biab een alles-in-één product is, hoef je geen aparte basecoat, builder gel en topcoat aan te brengen. Dit versnelt het proces aanzienlijk en bespaart kostbare tijd. Bovendien is biab gemakkelijk aan te brengen, zelfs voor beginners, waardoor je niet per se naar een nagelsalon hoeft te gaan en het zelf thuis kunt doen.

Tot slot zorgen biab nagels met verlenging voor natuurlijk ogende resultaten. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan de natuurlijke nagelkleur. Hierdoor zien de nagels er niet alleen verzorgd uit, maar ook natuurlijk en elegant. Biab met verlenging maakt gebruik van een flexibele formule die de nagels niet alleen versterkt, maar ook een natuurlijke uitstraling geeft. Dit maakt het een populaire keuze onder vrouwen die op zoek zijn naar mooie en natuurlijk uitziende nagels.

Biab verlenging met dual tips

Een snelle en gemakkelijke manier om een biab met verlenging te maken met behulp van dual forms.
Ons nieuwste BIAB starterspakket bevat alle benodigdheden.

Biab nagels verlengen met sjablonen

 1. Vijl de nagels in vorm en op de gewenste lengte.

 2. Om de nagelriemen zachter te maken kun je een cuticle remover gebruiken.

 3. Duw de nagelriemen terug met een cuticle pusher, indien nodig kun je de losse vellentjes verwijderen met een vellentang

 4. Gebruik een polijst blok of buffervijl voor het ruw maken van de natuurlijke nagelplaat en verwijder het stof met een stofborstel.

 5. Breng nu een primer aan en laat deze even aan de lucht drogen.

 6. Plaats het sjabloon onder de nagelrand, zie afbeelding

 7. Breng de BIAB dun op een derde van de nagel aan en werk deze over de vrije rand van de nagel tot de gewenste verlenging is bereikt, hardt dit 10 tot 20 seconden uit.

 8. Breng nu een dun laagje over de gehele nagel aan - niet uitharden.

 9.  Breng nu een tweede, dikkere bouwlaag BIAB aan waarmee je de nagel kunt opbouwen.
  Zorg daar waar de nagels het meest kwetsbaar zijn voor een "hogere opbouw" voor extra stevigheid.
  Breng een druppel bovenaan de nagel aan en trek deze rustig naar beneden, de biab is self leveling.

 10. Hard uit in een UV / LED-lamp - 60 seconden. Ben je nog niet zo ervaren kun je altijd zoals hierboven beschreven een druppel aanbrengen en een liner gebruiken om de BIAB te begeleiden naar een mooie opbouw.

 11. Biab nagels hoeven niet te worden gecleanst (plaklaagje verwijderen), breng direct een topcoat aan.Biab nagels sjabloon aanbrengen.

BIAB nagels verlengen met een nageltip

Wil je langere BIAB nagels is het raadzaam om met nageltips te werken. 

Als je de nagels wilt verlengen, kun je gebruik maken van tips. Kies een passende tip voor elke nagel en breng een dun laagje lijm aan op de achterkant van de tip. Plaats de tip op de natuurlijke nagel en druk deze stevig aan. Vijl de tip in de gewenste vorm en lengte.

De werkwijze is verder hetzelfde als hierboven beschreven, nu is de verlenging dus al gemaakt en hoef je alleen de nagel te "bouwen".

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss