Sorteer op
 • rechte nagel vijlen 180/240 grootverpakking
  rechte nagel vijlen 180/240 grootverpakking

  Deze rechte nagel vijl 180/240 is prettig voor een fijnere afwerking na gebruik te hebben gemaakt van een grovere nagel vijl. Ook wordt de 240 gritt vaak gebruikt voor het glansvrij maken van de natuurlijke nagel.

  € 19,95
 • standaard pakket nagelstyling
  standaard pakket nagelstyling

  Veilig Standaardpakket voor nagelstylingMaak je salon nog professioneler! Een wegwerpset nagelstylingproducten zal uw klanten verrassen. Geef ze de zekerheid van volledige steriliteit. De perfecte set voor klassieke, gel, hybride…

  € 2,25

Nagelvijlen

Nagelvijlen zijn speciale vijlen voor het gladmaken en de gewenste nagel vorm te vijlen van natuurlijke en kunstnagels. Nagel vijlen zijn er in verschillende vormen, maten en korrels, waarbij de korrel de mate van grofheid of fijnheid bepaalt. Ze worden vaak gebruikt bij manicure- en pedicureprocedures.

Met nagel vijlen kun je naast de natuurlijke nagel als kunstnagel in vorm vijlen, de natuurlijke nagel opruwen en niet te vergeten het weg vijlen van het product op de nagels, dit geldt zowel voor acrylnagels als gelnagels.

Welke soorten nagelvijlen zijn er?

Er zijn verschillende soorten nagelvijlen zowel in vorm als in aantal gritt. De meeste professionele nagelstylisten gebruiken kartonnen en houten vijlen.

Wat betekent gritt? 

Het getal van de gritt bepaald de fijn/grofheid van een nagelvijl. Hoe hoger de gritt hoe fijner de nagel vijl. De meest verkochte vijlen zijn de 100/180 gritt. Weet je nog niet zo goed welke vijl je het beste kunt gebruiken? Dan is het een goed idee om nagelvijlen met verschillende gritt aan te schaffen. Dan kun je in de praktijk namelijk testen welke je het fijnste vindt.
We bieden aan:
80/80 gritt
100/100 gritt
100/180 gritt
180/240 gritt
150/150 gritt

Verschillende vormen vijlen 

Er zijn vele vormen nagel vijlen, de meest gebruikte zijn:

1- Boomerang vijl
2- Moonvijl
3- rechte vijl

Vergeet niet om naast een nagelvijl ook een bufferblok aan te schaffen!

Een bufferblok is niet echt nagelvijl te noemen, maar wordt wel vaak in combinatie met een vijl gebruikt. Met een bufferblok kun je namelijk acryl- en gelnagels krasvrij maken voordat je de topcoat aanbrengt. Een bufferblok kun je ook gebruiken voor het matteren en vetvrij maken van de nagelplaat. Dat is weer een heel goed idee om te doen voordat je een primer of basecoat aanbrengt. De primer of basecoat hecht zich namelijk veel mooier op de nagels, waardoor de nagels er veel beter uit zullen zien.

We hebben zowel een bufferblok als buffervijl in ons assortiment opgenomen. Beide producten zijn perfect voor het opruwen van nagels, zonder dat je hierbij de natuurlijke nagels beschadigd. Een bufferblok is onmisbaar bij het maken van mooie nagels, vergeet deze dus vooral niet aan te schaffen. Ze zijn verkrijbaar in 240/240 gritt en 100/100 grit.

Klop je nagelvijlen na gebruik schoon!

Heb je een nagelvijl gebruikt? Veel mensen weten niet dat je deze dan het beste even kunt schoonkloppen of borstelen en desinfecteren. Toch is het wel heel belangrijk om dit te doen. Op een vijl zijn tijdens het gebruik ervan, bacteriën gekomen. Verwijder je die bacteriën niet? Dan zullen die zich verder op de vijl ontwikkelen en dat wil je natuurlijk niet! Het beste kun je alle nagelvijlen na gebruik goed schoon kloppen of borstelen. Desinfecteer ze daarna nog met een hygiëne spray zoals alcohol. Laat de nagelvijlen na het in sprayen met de alcohol goed drogen. Daarna kun je ze tot volgend gebruik opbergen.

Nagelvijlen kopen

Ben je op zoek naar goede nagel vijlen die lang meegaan? Dan ben je bij Nageldeco op de juiste plek! Een goede nagelvijl is onmisbaar, daarom is het belangrijk om niet zomaar een vijl te kopen. Op Nageldeco vind je vijlen van professionele kwaliteit, waardoor je zeker weet dat je een goede vijl zult aanschaffen. 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss