Nagelvijlen van uitstekende kwaliteit vind je bij Nageldeco!

Ben je op zoek naar goede nagelvijlen die lang meegaan? Dan ben je bij Nageldeco op de juiste plek! Een goede nagelvijl is onmisbaar, daarom is het belangrijk om niet zomaar een vijl te kopen. Op Nageldeco vind je vijlen van professionele kwaliteit, waardoor je zeker weet dat je een goede vijl zult aanschaffen. Bekijk ons assortiment snel en bestel jouw vijlen vandaag nog!

Welke soorten nagelvijlen zijn er?

Er zijn verschillende soorten nagelvijlen, namelijk:

  • Gewone rechte nagelvijlen;
  • Delfinek vijlen;
  • Wave vijlen;
  • Moon vijlen;
  • En boomerang vijlen.

Al deze vijlen hebben zo hun eigen voordelen. De wave vijl is de nieuwste soort vijl. Met deze vijl kun je heel gemakkelijk de contouren van de nagels volgen. Een boomerang vijl ligt weer lekker in de hand. Zo heeft elke vijl zijn eigen pluspunten. Deze pluspunten hebben we uitgebreid bij elke vijl in ons assortiment omschreven. Bekijk dus vooral de omschrijvingen die bij de nagelvijlen staan, zodat je zeker weet een nagelvijl kiest die je fijn vindt.

Vergeet niet om naast een nagelvijl ook een bufferblok aan te schaffen!

Een bufferblok is niet echt nagelvijl te noemen, maar wordt wel vaak in combinatie met een vijl gebruikt. Met een bufferblok kun je namelijk acryl- en gelnagels krasvrij maken voordat je de topcoat aanbrengt. Een bufferblok kun je ook gebruiken voor het matteren en vetvrij maken van de nagelplaat. Dat is weer een heel goed idee om te doen voordat je een primer of basecoat aanbrengt. De primer of basecoat hecht zich namelijk veel mooier op de nagels, waardoor de nagels er veel beter uit zullen zien.

We hebben zowel een bufferblok als buffervijl in ons assortiment opgenomen. Beide producten zijn perfect voor het opruwen van nagels, zonder dat je hierbij de natuurlijke nagels beschadigd. Een bufferblok is onmisbaar bij het maken van mooie nagels, vergeet deze dus vooral niet aan te schaffen.

Welke nagelvijl kun je het beste kiezen?

Nagelvijlen hebben een verschillende gritt. Hoe hoger de gritt hoe fijner de nagel vijl. De meest verkochte vijlen zijn de 100/180 gritt. Weet je nog niet zo goed welke vijl je het beste kunt gebruiken? Dan is het een goed idee om nagelvijlen met verschillende gritt aan te schaffen. Dan kun je in de praktijk namelijk testen welke je het fijnste vindt.

Al onze nagelvijlen zijn van uitstekende kwaliteit, dus welke nagelvijl je ook kiest je zult altijd een goede in huis halen. Bepaal dus vooral welke vijl jou het fijnst lijkt om te gebruiken en kies daarvoor!

Klop je nagelvijlen na gebruik schoon!

Heb je een nagelvijl gebruikt? Veel mensen weten niet dat je deze dan het beste even kunt schoonkloppen of borstelen en desinfecteren. Toch is het wel heel belangrijk om dit te doen. Op een vijl zijn tijdens het gebruik ervan, bacteriën gekomen. Verwijder je die bacteriën niet? Dan zullen die zich verder op de vijl ontwikkelen en dat wil je natuurlijk niet! Het beste kun je alle nagelvijlen na gebruik goed schoon kloppen of borstelen. Desinfecteer ze daarna nog met een hygiëne spray zoals alcohol. Laat de nagelvijlen na het in sprayen met de alcohol goed drogen. Daarna kun je ze tot volgend gebruik opbergen.

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss