Betalen

 

U kunt uw nagelproducten achteraf betalen maar u heeft ook de mogelijkheid om voor een andere betaaloptie te kiezen:
 

Klarna achteraf betalen: ALLEEN VOOR BESTELLINGEN BINNEN NEDERLAND 
Achteraf betalen. Bestellen, ontvangen, en dán pas betalen. 
AfterPay voert voor www.nageldeco.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.nageldeco.nl betalen met een digitale factuur tot een onbeperkt bedrag. Deze betaalmethode is niet gratis.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit, let goed op dat u alle gegevens correct invoert. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 

Vooruitbetaling: Zelf geld overmaken via de bank. De verwerking van deze  betaalmethode is gemiddeld 2 werkdagen.  Deze betaalmethode is gratis.

Onze bankgegevens:

NaamNageldeco
PlaatsCastricum
Rekeningnr.157079201
IBANNL72RABO0157079201
BICRaboNL2U


Mistercash/BancontantMistercash/bancontant is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Snel betaald, snel verzonden. Deze betaal methode is gratis.

Ideal: 
Snel betaald, snel verzonden. Alleen mogelijk in Nederland. Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Deze betaalmethode is gratis.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
 2. U selecteert uw bank.
 3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
 4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
 5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
 6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!
   

Paypal:
Paypal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat wordt gebruikt door o.a. particulieren en webwinkels. Om gebruik te kunnen maken van Paypal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een paypal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen.

PayPal biedt kopers bescherming: De aankoopbescherming geldt voor niet ontvangen producten, tijdens de verzending beschadigde producten en producten die sterk afwijken van de omschrijving. Deze betaalmethode is niet gratis. 
 

Creditcard:
Je kunt er ook voor kiezen om met de creditcard Visa of Mastercard te betalen. Je creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Nageldeco veilig.

 • Plaats je bestelling en kies voor betalen met creditcard
 • Vul je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard.
 • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.

Creditcard aankoopbescherming. De aankoopbescherming geldt voor niet ontvangen producten, tijdens de verzending beschadigde producten en producten die sterk afwijken van de omschrijving. Deze betaalmethode is niet gratis.


 

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel