Beste en snelste Nagel extensions ooit met soft gel tips

Met onze soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. Wij geloofden onze oren en ogen niet toen dit nieuwe product op de markt kwam. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip, deze is in diverse vormen verkrijgbaar, het enige dat je hoeft te doen is deze gel tip gelnagel aan te brengen met onze x bond basegel of een rubberbase (en nieuw onze press on glue gel, zie demofilm verderop) en je hebt een professionele supersnelle gel nagelverlenging. Doordat de soft gel tip tegen de nagelriem geplaatst mag worden heb je ook nog eens veel minder snel uitgroei en door de perfecte vormen van de tips is een nabewerking niet nodig. En ook niet te vergeten ze zijn soak off en net zo gemakkelijk te verwijderen als een gewone gellak. Maar pas op! als je deze soft gel tips éénmaal geprobeerd hebt wil je nooit meer anders. Dit nieuwe revolutionaire product wordt ook wel het salon speed system genoemd. Bekijk vooral onderstaande demofilm! en de lees uitgebreide werkbeschrijving. Heb je eventueel nog vragen schroom vooral niet ons team te benaderen, onze experts hebben alle ervaring om je verder te helpen.

Wij zijn absoluut fan van deze nieuwe manier van soft gel nagels zetten.
Soft gel tips kunnen met een gewone tipknipper eventueel ingekort worden, mocht
je de short uitvoeringen nog te lang vinden of kies direct voor de x short uitvoering.


Soft gel tips aanbrengen met x bond basegel


Soft gel tips aanbrengen met press on glue gel (per 1 januari)

Waarom soft gel tips?

GEEN BOUW OF POLYGEL MEER NODIG
Gebruik alleen onze x bond basegel of een rubberbase.
BESTE NAIL EXTENSIONS OOIT 
Deze kit soft gel tips met volledige dekking vormt zich perfect naar de nagel, van de nagelriem tot de vrije rand. Houd 4 weken met de juiste toepassing.
VOLLEDIGE SET IN 20 MINUTEN 
Creëer een lichtuithardende, voorgevormde nagelverbetering in slechts 20 minuten of minder.
REVOLUTIONAIR MATERIAAL 
Onze soft gel gemaakt van het nieuwste losweekbare soft gelmateriaal, in plaats van het traditionele goedkope ABS-materiaal. Het betekent dunner, flexibeler en natuurlijker.
VERSCHILLENDE MATEN 
De soft gel tips box biedt 11 verschillende maten met 50 nagels van elke maat, in totaal 550 stuks. Op elke nageltip staat een klein getal van de overeenkomstige maat. m.u.v. de de korte uitvoeringen.
GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN Zachte geltips zijn gemaakt van gel, dus worden verwijderd net als een gellak - de bovenste laag wordt gebroken met een vijl voordat deze wordt afgeweekt met aceton.

Next Generation Premium Soft Gel Full Cover Tips  nagelverlengingen zijn gemaakt van dezelfde gel die in gellak zit. Dit betekent dat de tips van dit salon speed system een stuk dunner, kneedbaarder en – het beste van alles – er natuurlijker uitzien dan traditionele extensions. Vooral bij je nagelriemen zijn ze extra dun voor de best natural look ever, en geen nabewerking van de cuticle zone wat een enorme tijdsbesparing oplevert.  Ze worden over je hele nagelbed aangebracht. De extensions zijn transparant en ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en lengtes. Ze zijn breukbestendig, flexibel en gevormd uit een zachte gelformule om lichtgewicht nagelverbeteringen te bieden en niet te vergeten ze hebben een prachtige natuurlijke apex en c curve.
Creëer een voorgevormde nagelverbetering in slechts 20 minuten of minder.

kit soft gel tips

 

Voordelen soft gel tips:

Ons merk soft gel tips werken hetzelfde als de al eerder op de markt gebrachte tips van het merk Gelish. Het fijne is dat je geen bouw of polygel meer nodig hebt maar je kunt ze zowel met onze x bond base (met geintegreerde primer) als met een rubberbase  aanbrengen. Ook met merk Kiara Sky heeft deze tips als gelly tips op de markt gebracht, zie hieronder 2 demofilms.

De verschillende soorten:

-medium square
-medium coffin ballerina
-medium almond
-long coffin ballerina
-medium stiletto
-short coffin
-short almond
-short squoval

Ze bieden allen 11 verschillende maten met 50 nagels van elke maat, in totaal 550 stuks. Op elke nageltip staat een klein getal van de overeenkomstige maat m.u.v. de short uitvoeringen.

Werkwijze soft gel tips aanbrengen:

 1. Reinig de handen en nagels.

 2. Duw de nagelriemen naar achter

 3. Vijl de natuurlijke nagel korter

 4. Verwijder de glans van de nagel met een 100/180 buffer en neem vuil en stof restjes weg met een nagel cleaner

 5. Bekijk welke soft gel tips je gaat gebruiken en welke maten je nodig hebt, zodat de tip precies past op het nagelbed, vind je niet direct een passende tip, neem een grotere en vijl deze bij totdat de gelly gel tip passend wordt.
  De tips zijn al voorbewerkt (mat transparante gedeelte) dus hoef je deze niet op te ruwen of vooraf met een primer te behandelen als je met onze x bond basegel werkt. Gebruik je een rubberbase dien je zowel op de nagels als op de tips  een primer aan te brengen.

 6.  Breng nu direct onze x bond basegel (met geintegreerde primer) en hard deze niet uit, of breng een dun laagje rubberbase aan en hard deze niet uit.

 7. Breng nu een redelijke hoeveelheid x bond basegel aan op het gedeelte van de tip dat dichtst bij de nagelriem terecht komt. Op dezelfde wijze kunt u ook een rubberbase gebruiken.

 8. Breng de Soft Gel Tip aan op de nagel met een rollende beweging en begin bij de nagelriem. Dit doe je om zo min mogelijk luchtbellen te krijgen.

  soft gel tips

 9. Hard elke vinger kort uit met de de mini LED Light voor +/- 20 seconden zodat deze goed op z'n plaats blijft zitten

 10. Hard dan alle vijf de nagels van één hand uit, 60 seconden onder een uv/led lamp of 2 minuten onder UV

 11. Vijl de tip in vorm met een 180/240 Grit File en buf de nagel met de 100/180 Buffer 

 12. Verwijder de stof met een nagel cleaner

 13. Breng hierna een nagellak of onze premium gellak aan

Hoe worden soft gel tips verwijderd?

De zachte geltips zijn gemaakt van gel, dus worden verwijderd net als een gellak - de bovenste laag wordt gebroken met een vijl voordat deze wordt afgeweekt met aceton. 

Stap 1 Knip je nagelverlengingen af ​​tot net boven je echte nagels

Stap 2 Vijl de toplaag gel of gellak van elke nagel af, onze premium vijlen zijn hier uitermate geschikt voor.

Stap 3 Neem een ​​soaker clip, doordrenk een half wattenschijfje of watje met een aceton remover, plaats deze op de nagel en plaats de clip, laat de vloeistof +/- 15 minuten inwerken, gebruik een orange woodstick om de restanten te verwijderen/

Hoe doe je een fill bij uitgroei met soft gel tips.

Omdat de tips van gel zijn kun je ook de uitgroei opvullen,
gebruik hiervoor onze xbond base gel.
 

 

per pagina
Sorteer op
 • de nr. 1 base

  x bond base gel 10ml
  x bond base gel 10ml

  X BOND BASE is een innovatieve base coat voor gellak, alle kleurgels en bouw gels met een innovatief recept zelfs geschikt voor zeer beschadigde en zachte nagels.

  Ook perfect te gebruiken in combinatie met polygel en onze soft…

  € 9,95
 • nieuw!

  press on glue gel 10 of 30 gram - DEMOFILM
  press on glue gel 10 of 30 gram - DEMOFILM

  PRESS ON GLUE GEL

  Daar is ie dan, ons eigen merk top kwaliteit met super kleefkracht, press on glue gel!
  Droom je van elegante, robuuste en vormstabiele nagels, maar heb je geen ervaring met nageldesign? onze press on Glue gel is…

  € 12,95
 • soft gel tips medium coffin (kleur 6 ) 240 st.
  soft gel tips medium coffin (kleur 6 ) 240 st.

  Al vaker onze medium coffin soft gel tips gebruikt? dan zullen deze nieuwste soft gel tips in een prachtige natural color en een
  milky witte kleur, zeker in de smaak vallen. Natuurlijk ook op dezelfde manier te bevestigen als al…

  € 14,95
 • soft gel tips medium coffin milky wit 240 st.
  soft gel tips medium coffin milky wit 240 st.

  Al vaker onze medium coffin soft gel tips gebruikt? dan zullen deze nieuwste soft gel tips in 2 prachtige natural colors en een witte kleur, zeker in de smaak vallen. Natuurlijk ook op dezelfde manier te bevestigen als al onze…

  € 14,95
 • nieuw!

  soft gel tips x short coffin 240 st.
  soft gel tips x short coffin 240 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSDeze nieuwe serie x short soft gel tips zijn ideaal, een mooie natuurlijke verlenging, waarbij je niet beperkt wordt in alledaagse werkzaamheden.

  Met soft gel tips een…

  € 14,95
 • nieuw!

  soft gel tips tips x short square 240 st.
  soft gel tips tips x short square 240 st.

  Beste en snelste Nagel extensions ooit met soft gel tips

  Deze nieuwe serie x short soft gel tips zijn ideaal, een mooie natuurlijke verlenging, waarbij je niet beperkt wordt in alledaagse werkzaamheden.

  Met soft gel tips een…

  € 14,95
 • nieuw!

  soft gel tips short almond 240 st.
  soft gel tips short almond 240 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 14,95
 • nieuw!

  soft gel tips medium almond 240 st.
  soft gel tips medium almond 240 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 14,95
 • soft gel tips short almond 120 st. (extra grote maten)
  soft gel tips short almond 120 st. (extra grote maten)

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSDeze set bevat 120 stuks soft gel tips waarvan de grootste maat maar liefst 15mm is, dus heb je een iets grotere nagelplaat dan gemiddeld (13mm grootste maat) dan zijn deze…

  € 7,95
 • soft gel tips medium almond 120 st.
  soft gel tips medium almond 120 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSDeze set bevat 120 stuks soft gel tips. Het biedt van iedere 12 maten 10 stuks.

  Met soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai.…

  € 7,95
 • soft gel tips medium square 120 st.
  soft gel tips medium square 120 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSDeze set bevat 120 stuks soft gel tips. Het biedt van iedere 12 maten 10 stuks.

  Met soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai.…

  € 7,95
 • soft gel tips medium coffin 550 st.
  soft gel tips medium coffin 550 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 26,95
 • soft gel tips medium stiletto 550 st.
  soft gel tips medium stiletto 550 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 26,95
 • soft gel tips medium almond 550 st.
  soft gel tips medium almond 550 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 26,95
 • soft gel tips medium round 550 st.
  soft gel tips medium round 550 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 26,95
 • soft gel tips half well coffin
  soft gel tips half well coffin

  Wil je geen full cover maar enkel een verlengingstip, kies dan voor deze kwaliteits tips van echte gel gemaakt.

  Flexibel en natuurlijk afweekbaar in gellak remover aceton.

  Inhoud: 550 stuks

  € 19,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel tips kit short almond 240 st.
  soft gel tips kit short almond 240 st.

  INHOUD SOFT GEL SET:-240 soft gel tips short almond 12 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3 euro)
  -mini lamp met timer 1 minuut
  De mini lamp gebruik je voor de flash cure, maar is ook…

  € 34,85 € 29,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel tips kit medium almond 240 st.
  soft gel tips kit medium almond 240 st.

  INHOUD SOFT GEL SET:-240 soft gel tips medium almond 12 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3 euro)
  -mini lamp met timer 1 minuut
  De mini lamp gebruik je voor de flash cure, maar is ook…

  € 34,85 € 29,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel tips kit x short coffin 240 st.
  soft gel tips kit x short coffin 240 st.

  INHOUD SOFT GEL SET:-240 soft gel tips short coffin 12 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3 euro)
  -mini lamp met timer 1 minuut
  De mini lamp gebruik je voor de flash cure, maar is ook…

  € 34,85 € 29,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel tips kit x short square 240 st.
  soft gel tips kit x short square 240 st.

  INHOUD SOFT GEL SET:-240 soft gel tips short square 12 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3 euro)
  -mini lamp met timer 1 minuut
  De mini lamp gebruik je voor de flash cure, maar is ook…

  € 34,85 € 29,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel kit french coffin
  soft gel kit french coffin

  Een volledige manicure set met ons eigen merk top kwaliteit soft gel tips french coffin.

  INHOUD SOFT GEL SET:-30 soft gel tips french coffin in 15 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3…

  € 24,85 € 19,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel kit french almond
  soft gel kit french almond

  Een volledige manicure set met ons eigen merk top kwaliteit soft gel tips french almond.

  INHOUD SOFT GEL SET:-30 soft gel tips french almond in 15 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3…

  € 24,85 € 19,95
 • optioneel press on glue gel

  soft gel kit french square
  soft gel kit french square

  Een volledige manicure set met ons eigen merk top kwaliteit soft gel tips french square.

  INHOUD SOFT GEL SET:-30 soft gel tips french square in 15 maten
  -10 gr x bond base gel met geintegreerde primer (of de press on glue gel +3…

  € 24,85 € 19,95
 • optioneel press on glue gel

  starterset soft gel tips met lamp flexible arm 550 st.
  starterset soft gel tips met lamp flexible arm 550 st.

  Geweldig startpakket met soft gel tips naar keuze, een x bond basegel 10ml voor de allerbeste hechting (met geintegreerde primer) en een fixeer lamp met flexibele arm.

  ∙ LET OP! deze lamp heeft alleen een usb aansluiting dus…

  € 57,85 € 42,95
 • optioneel press on glue gel

  gelnagels set starter kit soft gel 550 st.
  gelnagels set starter kit soft gel 550 st.

  BESTE EN SNELSTE NAGEL EXTENSIONS OOIT MET SOFT GEL TIPSMet soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip,…

  € 37,95
 • optioneel press on glue gel

  gelnagels set starter kit soft gel + 48w lamp 550 st.
  gelnagels set starter kit soft gel + 48w lamp 550 st.

  De nieuwste en snelste manier van zelf gelnagels maken met soft gel tips. De gelnagel is al gevormd en hoeft alleen nog op een voorbereide natuurlijke nagel geplaatst te worden met onze x bond basegel.

  Nog nooit was het maken van…

  € 67,95 € 57,95
 • optioneel press on glue gel

  gelnagels starter kit soft gel tips + mini led lamp 550 st.
  gelnagels starter kit soft gel tips + mini led lamp 550 st.

  De nieuwste en snelste manier van zelf gelnagels maken met soft gel tips. De gelnagel is al gevormd en hoeft alleen nog op een voorbereide natuurlijke nagel geplaatst te worden met onze x bond basegel.

  Nog nooit was het maken van…

  € 44,95
 • soft gel tips almond 240 stuks wit (voor kleine nagelplaat)
  soft gel tips almond 240 stuks wit (voor kleine nagelplaat)

  Deze nieuwste soft gel tips in een prachtige witte kleur zijn geschikt voor de kleinere nagelplaat. Natuurlijk ook op dezelfde manier te bevestigen als al onze andere soft gel tips en uiteraard ook afweekbaar in aceton.

  Houd je…

  € 14,95
 • soft gel tips almond 240 stuks (1)(voor kleine nagelplaat)
  soft gel tips almond 240 stuks (1)(voor kleine nagelplaat)

  Deze nieuwste soft gel tips in een prachtige natural color zijn geschikt voor de kleinere nagelplaat. Natuurlijk ook op dezelfde manier te bevestigen als al onze andere soft gel tips en uiteraard ook afweekbaar in aceton.

  Houd je…

  € 14,95
 • soft gel tips almond 240 stuks (6)(voor kleine nagelplaat)
  soft gel tips almond 240 stuks (6)(voor kleine nagelplaat)

  Deze nieuwste soft gel tips in een prachtige nude color zijn geschikt voor de kleinere nagelplaat. Natuurlijk ook op dezelfde manier te bevestigen als al onze andere soft gel tips en uiteraard ook afweekbaar in aceton.

  Houd je…

  € 14,95
 • soft gel tips almond french
  soft gel tips almond french

  SOFT GEL TIPS COFFIN FRENCHEen volledige set van ons eigen merk soft gel tips van top kwaliteit met maar liefst 15 maten (30 stuks totaal). Breng ze aan met onze x bond base gel of gebruik de press on glue gel voor een nog…

  € 5,95
 • soft gel tips coffin french
  soft gel tips coffin french

  SOFT GEL TIPS COFFIN FRENCHEen volledige set van ons eigen merk soft gel tips van top kwaliteit met maar liefst 15 maten (30 stuks totaal). Breng ze aan met onze x bond base gel of gebruik de press on glue gel voor een nog…

  € 5,95
 • soft gel tips square french
  soft gel tips square french

  SOFT GEL TIPS COFFIN FRENCHEen volledige set van ons eigen merk soft gel tips van top kwaliteit met maar liefst 15 maten (30 stuks totaal). Breng ze aan met onze x bond base gel of gebruik de press on glue gel voor een nog…

  € 5,95
 • soft gel tips coffin pink 120 st
  soft gel tips coffin pink 120 st

  SOFT GEL TIPS SET COFFIN PINKOns eigen merk top kwaliteit soft gel tips hebben een prachtige pinky kleur. Ruw de binnenzijde even op (het gedeelte dat over de nagel valt) en ze kunnen direct met de x bond basegel geplaatst worden…

  € 8,95
 • soft gel tips almond pink 120 st
  soft gel tips almond pink 120 st

  SOFT GEL TIPS SET ALMOND PINKOns eigen merk top kwaliteit soft gel tips hebben een prachtige pinky kleur. Ruw de binnenzijde even op (het gedeelte dat over de nagel valt) en ze kunnen direct met de x bond basegel geplaatst worden…

  € 8,95
 • soft gel tips nudy coffin glossy 120 st.
  soft gel tips nudy coffin glossy 120 st.

  SOFT GEL TIPS SET NUDY GLOSSYMet deze eigen merk soft gel tips werk je helemaal supersnel, de binnenzijde is voorgebuft en de bovenzijde heeft een prachtige glans.
  Deze set bestaat uit 5 x 24 stuks soft gel tips in 12…

  € 10,95
 • -33%

  soft gel tips set 120 stuks
  soft gel tips set 120 stuks

  SOFT GEL TIPS ALMOND NUDEDeze set soft gel tips zijn niet van echte gelnagels te onderscheiden. Ze hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak buffen is dus overbodig…

  € 23,80 € 15,95
 • soft gel tips coffin nude (1)
  soft gel tips coffin nude (1)

  SOFT GEL TIPS COFFIN NUDEDeze top kwaliteit soft gel tips van ons eigen merk zijn niet van echte gelnagels te onderscheiden. Ze hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak…

  € 5,95
 • soft gel tips square nude (3)
  soft gel tips square nude (3)

  SOFT GEL TIPS SQUARE NUDEDeze top kwaliteit soft gel tips square van ons eigen merk hebben een gematteerd oppervlak en zijn niet van echte gelnagels te onderscheiden, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het…

  € 5,95
 • soft gel tips coffin pink (4)
  soft gel tips coffin pink (4)

  SOFT GEL TIPS COFFIN PINKDeze top kwaliteit soft gel tips coffin van ons eigen merk hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak buffen is dus overbodig geworden. Ze zijn…

  € 5,95
 • soft gel tips almond pink (5)
  soft gel tips almond pink (5)

  SOFT GEL TIPS ALMOND PINKDeze top kwaliteit soft gel tips van ons eigen merk hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak buffen is dus overbodig geworden. De binnenzijde is…

  € 5,95
 • soft gel tips square pink (6)
  soft gel tips square pink (6)

  SOFT GEL TIPS SQUARE PINKDeze top kwaliteit soft gel tips van ons eigen merk zijn niet van echte gelnagels te onderscheiden. Ze hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak…

  € 5,95
 • soft gel tips lamp de luxe
  soft gel tips lamp de luxe

  SOFT GEL TIP LAMP DE LUXEDeze oplaadbare soft gel tips lamp is ideaal voor de eerste uitharding van soft gel tips. Het heeft een luxe uitstraling en is zeer handig in gebruik. Door de roteerbare kop plaats je de lamp zo in de…

  € 17,95
 • lamp voor soft gel tips USB
  lamp voor soft gel tips USB

  Op zoek naar een voordelig alternatief voor een soft gel tips lamp met touch bediening? wij bieden wij u deze handige voordelige lamp aan met een flexibele arm.

  ∙ LET OP! deze lamp heeft alleen een usb aansluiting dus geen…

  € 10,95
 • UVLED mini lamp USB (pink)
  UVLED mini lamp USB (pink)

  6 W USB DRAAGBARE NAGELDROGER LED UV LAMP Het formaat van deze kleine led lamp zegt niets over de kwaliteit. Dit lampje is een echte krachtpatser en gemakkelijk mee te nemen. Ook voor onze uv resin is deze lamp…

  € 7,95
  1 - 45 van 50 resultaten
 • 1
 • 2
© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss