Retouren

Bij Nageldeco bestelt u snel en eenvoudig de mooiste kwaliteit nagel artikelen. 

Als een product toch niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u na ontvangst binnen 14 dagen aan Nageldeco de producten retour zenden. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Herroepen kan op verschillende manieren, zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijk herroepen is aangeraden, omdat u als de consument zo kan bewijzen dat op de juiste wijze en binnen de herroepingstermijn het recht op retour is uitgeoefend. Na ontvangst krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland bedragen deze kosten maximaal 7,25 per zending. Voor overige Europese landen bedragen deze kosten maximaal  €25,00 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Voor elektrische apparaten geldt dat u het product mag uitproberen, maar u mag niet meer doen dan nodig is om het product te kunnen beoordelen. De vuistregel is: je mag hetzelfde doen als wanneer je iets in de winkel koopt, maar je mag het niet echt in gebruik nemen. Nageldeco mag het retour weigeren wanneer je meer hebt gedaan dan nodig was het artikel te kunnen beoordelen.


Mocht het recht op gratis producten bij een deel of een gehele retourzending vervallen (zie voorwaarden gratis artikelen) dienen deze ook mee retour gezonden te worden, anders wordt het bedrag van 2,95 per artikel gefactureerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen!

Nageldeco is niet aansprakelijk voor poststukken die niet aankomen of zoekraken bij de PostNL.

retourformulier download hier


 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss