Sorteer op
 • gellak verwijderaar / aceton 100ml
  gellak verwijderaar / aceton 100ml

  Cosmetische gellak verwijderaar - aceton NTN Premium 100 mlProfessionele gellak verwijderaar - aceton voor het verwijderen van gellak, gel, acryl, en tips. Een vloeistof die gellak, gelmassa, acrylmassa en tips voorzichtig en…

  € 2,95
 • gellak verwijderaar /aceton 500ml
  gellak verwijderaar /aceton 500ml

  Cosmetische gellak verwijderaar - aceton NTN Premium 500 mlProfessionele gellak verwijderaar - aceton voor het verwijderen van gellak, gel, acryl, en tips. Een vloeistof die gellak, gelmassa, acrylmassa en tips voorzichtig en…

  € 6,45
 • aceton gellak verwijderaar Sunone
  aceton gellak verwijderaar Sunone

  De Sunone aceton gellak verwijderaar is veilig en van hoogwaardige kwaliteit voor het verwijderen van nagellak, gellak, acryl en overige hybride vernissen. De aceton zorgt voor een 100% oplossing van de nagelproducten zonder de…

  € 4,99
 • skin protector 10ml
  skin protector 10ml

  Bescherm je huid met Protector Gum Molly Lac! Bespaar tijd!Gebruik je stempelplaten? Maak je een ombre met een spons? Nu hoeft u zich geen zorgen te maken. Verwijder na het stylen gewoon Protector Gum Molly Lac en geniet van…

  € 3,95
 • nagellijm master strong
  nagellijm master strong

  MASTER STRONG NAIL GLUE 10 GZeer sterke lijm voor tips heeft een snelle formule om oppervlakken aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling zorgt dat de tip perfect aan de natuurlijke nagel zal hechten

  Ultravloeiende…

  € 2,25
 • remover / aceton 100ml claresa
  remover / aceton 100ml claresa

  Remover - Vloeistof voor het verwijderen van gelmassa, en gellakken.

  Voor professioneel gebruik.

  Breng een geschikte hoeveelheid van de remover aan op een wattenschijfje en wikkel het om de nagel. Verwijder na 10minuten de…

  € 4,55
 • slip solution
  slip solution

  WAT IS SLIP SOLUTION?Slip solution is een polygel vloeistof die het vormen van polygel - acrylgel vergemakkelijkt. De poly slip solution voorkomt dat de gel aan uw penseel blijft plakken.

  Gebruik:Vul een dappendish glaasje met de…

  € 3,99
 • nail soaker clips (pink of wit)
  nail soaker clips (pink of wit)

  Deze handige nail soakers clips zijn ideaal voor het verwijderen van gel polish en gellak.

  Doe wat gellak verwijderaar - aceton of gel polish remover op een watje, plaats deze op de nagel en plaats dan de clip.

  kleur pink of wit…

  € 7,95
 • nail soaker clips 5 stuks (tenen)
  nail soaker clips 5 stuks (tenen)

  Deze handige nail soakers clips zijn ideaal voor het verwijderen van gel polish en gellak.

  Doe wat gellak verwijderaar - aceton of gel polish remover op een watje, plaats deze op de nagel en plaats dan de clip.

  Druk het kapje…

  € 5,95
 • cuticle remover 7ml
  cuticle remover 7ml

  Cuticle Remover NTN Premium - voorbereiding verzachting van de nagelriemen 7mlCuticle Remover NTN Premium helpt verharde en eeltige nagelriemen te verzachten en op een volledig niet-invasieve manier te verwijderen. Dankzij de…

  € 3,45

Gellak verwijderaar

Gellak verwijderaar is een vloeistof die gellak oplost waardoor het dus gemakkelijk verwijderd kan worden. Het belangrijkste ingrediënt van een gellak verwijderaar is aceton. Soms zijn er nog enkele andere ingrediënten toegevoegd om b.v de geur aangenamer te maken.

Waarom is het belangrijk om gellak op de juiste manier te verwijderen?

Het verwijderen van gellak is een cruciale stap in het proces van het dragen van gellak nagels. Het is belangrijk om dit op de juiste manier te doen om schade aan je natuurlijke nagels te voorkomen en ervoor te zorgen dat ze gezond blijven. Ten eerste kan het incorrect verwijderen van gellak je nagels ernstig beschadigen. Als je de gellak forceert of eraf trekt, loop je het risico dat de bovenste laag van je natuurlijke nagel wordt afgebroken. Dit kan leiden tot dunne, zwakke en broze nagels die gemakkelijk breken. Door de gellak op de juiste manier te verwijderen, minimaliseer je deze risico's en behoud je sterke en gezonde nagels. Bovendien kan onjuiste verwijdering ook leiden tot uitdroging en uitputting van je natuurlijke nagelplaat. Sommige mensen proberen bijvoorbeeld hun gellak af te pellen of steken hun nagels in aceton zonder beschermende maatregelen. Dit kan resulteren in droge, broze en gevoelige nagels die vatbaar zijn voor breken en splijten. Daarnaast is er ook een esthetische reden om gellak correct te verwijderen. Als je geen tijd neemt om de oude lak volledig te verwijderen, zal er een ongelijke laag achterblijven op je natuurlijke nagel, wat ervoor zorgt dat nieuwe gellak niet gelijkmatig aanhecht. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige uitstraling en kortere levensduur van je volgende gellak manicure. Het is dus essentieel om de juiste stappen te volgen bij het verwijderen van gellak, om zowel de gezondheid als het uiterlijk van je natuurlijke nagels te behouden.

Stapsgewijze handleiding voor het veilig en effectief verwijderen van gellak

Het verwijderen van gellak hoeft geen lastige klus te zijn als je de juiste stappen volgt. Hier is een stapsgewijze handleiding om ervoor te zorgen dat je jouw gellak op een veilige en effectieve manier kunt verwijderen, zonder schade aan je natuurlijke nagels toe te brengen.

Stap 1: Bereid je nagels voor Begin met het verzamelen van alle benodigde materialen: gellak verwijderaar, aluminiumfolie, wattenbollen of pads, een vijl of polijstblok en nagelriemolie. Zorg ervoor dat je nagels schoon en droog zijn voordat je begint.
Stap 2: Vijl de toplaag weg Gebruik een vijl of polijstblok om voorzichtig de glanzende toplaag van de gellak af te vijlen. Wees voorzichtig om niet te veel druk uit te oefenen en alleen op het oppervlak van de gellak te werken, zodat je de natuurlijke nagel niet beschadigt.
Stap 3: Week de wattenbollen in de gellak verwijderaar. Doordrenk de wattenbollen of pads met de verwijderaar. Plaats één doordrenkte wattenbol op elke nagel.
Stap 4: Wikkel in aluminiumfolie Wikkel nu elke vinger in met een stukje aluminiumfolie om de verwijderaar op zijn plaats te houden en het proces efficiënter te laten verlopen.
Stap 5: Wacht en week de gellak Laat de wattenbollen met de gellak verwijderaar ongeveer 10 tot 15 minuten op je nagels zitten. Dit geeft de remover voldoende tijd om de gellak te verzachten en los te maken.
Stap 6: Verwijder de folie en wattenbollen Na het weken van de gellak, verwijder je voorzichtig de aluminiumfolie en wattenbollen. Veeg eventuele resterende gellak voorzichtig weg met een wattenbol, zonder daarbij te krabben of te duwen.
Stap 7: Hydrateer je nagels Breng wat nagelriemolie aan op je nagels en masseer het zachtjes in om je nagels weer vochtig te maken. Dit helpt om uitdroging na het verwijderen van gellak tegen te gaan.
Stap 8: Herhaal indien nodig Als er nog steeds resten van gellak op je nagels achterblijven, herhaal dan het wekenproces voor een korte periode voordat je eventuele restanten voorzichtig verwijdert.

Met deze stapsgewijze handleiding kun je veilig en effectief met gellak verwijderaar jouw gellak verwijderen zonder schade aan je natuurlijke nagels toe te brengen. Volg alle stappen nauwkeurig en neem altijd de tijd om elk proces zorgvuldig uit te voeren.

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss