Nagels stempelen uitleg - alle stempel producten 

Wat is stamping nailart? Zelf je nagels stempelen, eenvoudig met onze stamping plates (image plates) en stempellak.  Snel, voordelig en oneindig veel mogelijkheden. Nagels stempelen is een eenvoudige techniek.

Wat heb je nodig om je nagels te stempelen?

Je hebt een stamping plate een stempel met schraper en stempellak nodig. Breng stempellak aan op de stamping plate en schraap de overtollige lak met de schraper weg. Neem direct de afbeelding met de stempel op (licht aantippen) en plaats deze op de nagel, aanschouw het mooie design. Laat het even drogen en strijk in een beweging de topcoat over het design. Bekijk hieronder de demofilm en uitleg in beeld.

Moet je echt een stempellak gebruiken?

Als je zelf je nagels wilt stempelen is het gebruik van een echte stempellak aan te raden, deze heeft een andere structuur dan gewone nagellak en is bovendien sterker gepigmenteerd.  Ook wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van gellak stempellak, deze lak dient wel uitgehard te worden.

Het schoonmaken van je stempel plaatje en stempel

Metalen stempelplaatjes kun je met aceton schoonwrijven, acrylic stempelplaatjes mogen alleen met een actonvrije remover schoongemaakt worden. De stempel zelf mag NOOIT in contact komen met aceton, dit beschadigt de stempel en maakt deze onbruikbaar. Gebruik gewone plakband of ons nagel stempelmaatje en je stempel is in een mum van tijd weer klaar om gebruikt te worden.

     

      stamping nails - stempelen op nagels.jpg    
  

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss