Sorteer op
 • resin starterspakket Hanger sieraden
  resin starterspakket Hanger sieraden

  Altijd al zelf sieraden willen maken die mooi aansluiten bij jouw gelakte en gedecoreerde nagels? Resin art oftewel Crecetta is het maken van kunstzinnige sieraden, die je nergens anders zult tegenkomen. Unieke sieraden - handmade…

  € 29,95
 • uv resin hard
  uv resin hard

  Onze resin is kant en klaar en hoeft dus niet, zoals bij epoxy hars, gemengd te worden. Het is verkrijgbaar in flesjes van 25ml en 50ml.
  Het geeft een hele mooie transparante uitstraling en het heeft uitstekende hardheid…

  € 9,95
 • resin starter set Yupo sieraden
  resin starter set Yupo sieraden

  RESIN STARTERSPAKKETAltijd al zelf sieraden willen maken die mooi aansluiten bij jouw gelakte en gedecoreerde nagels? Resin art oftewel Crecetta is het maken van kunstzinnige sieraden, die je nergens anders zult tegenkomen. Unieke…

  € 39,95
 • resin art starterspakket met siliconen mallen (1)
  resin art starterspakket met siliconen mallen (1)

  Resin artstarterspakket Ben jij op zoek naar een creatieve bezigheid? Kies dan voor resin art oftewel Crecetta. Maak zelf de mooiste sieraden.
  Alle basismaterialen, uv resin, mallen, pipetten, penseeltjes, mengbakjes, buigringen,…

  € 29,95
 • resin starter set met siliconen mallen (2)
  resin starter set met siliconen mallen (2)

  Resin starter set Ben jij op zoek naar een creatieve bezigheid? Kies dan voor resin art oftewel Crecetta. Maak zelf de mooiste sieraden.
  Alle basismaterialen, uv resin, mallen, pipetten, penseeltjes, mengbakjes, buigringen met…

  € 32,95
 • resin starterskit met siliconen mallen (3)
  resin starterskit met siliconen mallen (3)

  Resin starters kitBen jij op zoek naar een creatieve bezigheid? Kies dan voor resin starterskit oftewel een Crecetta kit. Maak zelf de mooiste sieraden.
  Alle basismaterialen, uv resin, mallen, pipetten, penseeltjes, mengbakjes,…

  € 24,95
 • resin starterskit met siliconen mallen (4)
  resin starterskit met siliconen mallen (4)

  Resin starterspakket sieradenBen jij op zoek naar een creatieve bezigheid? Kies dan voor resin art oftewel Crecetta. Maak zelf de mooiste sieraden.
  Alle basismaterialen, uv resin, mallen, pipetten, penseeltjes, mengbakjes,…

  € 32,95
 • resin starterspakket (5)
  resin starterspakket (5)

  Resin starterspakketBen jij op zoek naar een creatieve bezigheid? Kies dan voor resin art oftewel Crecetta. Maak zelf de mooiste sieraden.
  Alle basismaterialen, uv resin, mallen, pipetten, penseeltjes, mengbakjes, buigringen met…

  € 32,95

resin art starterspakket

Met een UV resin art starters pakket kun je verschillende creatieve projecten uitvoeren. UV-resin is een speciaal type hars dat uithardt onder ultraviolet (UV) licht. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen met een UV-resin startpakket:

 1. Sieraden maken: Je kunt prachtige sieraden maken, zoals hangers, armbanden, oorbellen en ringen met behulp van alcohol inkt, Yupo papier. Je kunt ook de UV-hars in mallen gieten en er decoratie elementen aan toevoegen zoals glitter, kleurrijke pigmenten, gedroogde bloemen of kleine ornamenten. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, plaats je de mal onder een UV-lamp om de hars uit te harden.

 2. Ingekapselde objecten maken: Met UV-hars kun je kleine voorwerpen inkapselen, zoals gedroogde bloemen, schelpen, kralen, glitter of foto's. Plaats de objecten in een mal en giet de UV-hars eroverheen. Onder de UV-lamp zal de hars uitharden en de objecten op een mooie manier inkapselen.

 3. Decoden: Decoden is een techniek waarbij je verschillende decoratieve elementen zoals strass-steentjes, parels, kralen en kleine figuurtjes gebruikt om voorwerpen te versieren. Met UV-hars kun je deze elementen stevig aan objecten zoals telefoonhoesjes, sleutelhangers, pennen of fotolijstjes bevestigen.

 4. Reparaties: UV-resin kan ook worden gebruikt voor kleine reparaties, zoals het herstellen van gebroken sieraden, het vullen van scheuren in glas of het repareren van kleine beschadigingen aan voorwerpen.

 5. Coating en afwerking: Je kunt UV-hars gebruiken als een glanzende en duurzame afwerkingslaag voor verschillende oppervlakken, zoals hout, papier, karton, en zelfs stof. Breng een dunne laag UV-hars aan met een penseel en hardt het vervolgens uit onder een UV-lamp voor een glanzende en beschermende coating.

Kortom, met een resin starter set zijn de mogelijkheden eindeloos voor creatieve projecten en ambachten.


Wat heb je nodig bij een resin art startpakket?

Een resin startpakket kan variëren afhankelijk van het specifieke project dat je wilt uitvoeren, maar over het algemeen omvat zo'n pakket de essentiële benodigdheden om te beginnen met het werken met hars. Hier is een lijst van de belangrijkste items die vaak in een resin startpakket worden aangetroffen:

 1. Resin: Dit is het primaire materiaal dat wordt gebruikt om je projecten te maken. UV resin is een vloeistof die uithardt tot een stevige, transparante afwerking.

 2. Roerstokjes: Roerstokjes oftewel orange woodsticks worden gebruikt om decoratie materiaal zoals b.v glitters te mengen met de resin voordat ze aan het project worden toegevoegd. Ook zijn ze ideaal om luchtbellen te verwijderen. 

 3. Alcohol inkt op Yupo papier geven je veel vrijheid om de mooiste creaties te maken.
  Mallen: Siliconen mallen worden gebruikt om de hars in de gewenste vorm te gieten. Deze kunnen verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van het specifieke project dat je wilt maken.

 4. Beschermende uitrusting: Handschoenen en mogelijk zelfs een veiligheidsbril worden aanbevolen om jezelf te beschermen tegen mogelijke huidirritatie en morsen tijdens het werken met hars en verharder.

 5. Kleurstoffen en Decoratieve elementen: Optioneel, maar kleurstoffen zoals pigmenten, onze NTN en Molly gellak, acrylpoeder of zelfs glitter kunnen worden toegevoegd aan de resin om kleurrijke effecten te creëren. Decoratieve elementen zoals gedroogde bloemen, bladgoud, of kleine ornamenten kunnen ook worden toegevoegd voor extra flair.

 6. Instructies of handleiding: Een duidelijke set instructies of een handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je met de materialen moet werken en je project moet voltooien.

Met deze essentiële benodigdheden kun je met een resin art starterspakket aan de slag gaan met het maken van je eigen prachtige resin projecten.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss