Wat is polygel?

Polygel wordt ook wel dé hybride (kruising) tussen acryl en gel gezien. Het is een kleiachtige substantie dat van beide producten de beste eigenschappen heeft. Poly gel is sterker dan gewone gel en flexibeler dan acryl. Poly gel zit in tubes en om het te gebruiken dien je voor elke nagel een bolletje uit de tube te doen. Dit bolletje snijd je af en breng je aan op de nagel of in een dual form. Daarna ga je het bolletje met een penseel en wat vloeistof in de juiste vorm brengen. Tot slot moet de poly gel worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp. Je kunt polygel aanbrengen op natuurlijke nagels, gebruik wel eerst een basecoat, je kunt er zelfs jouw nagels mee verlengen!
Bekijk vooral onderstaande demofilm om een goed beeld te krijgen hoe je met behulp van dual tips zelf gemakkelijk je eerste set polygel nagels maakt. Heb je vragen kun je natuurlijk ons benaderen, ons team heeft alle nodige kennis en natuurlijk zijn alle producten uitgebreid getest om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Waarom kiezen voor polygel nagels?

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten gel te vinden. Toch kun je het beste kiezen voor polygel. Het is een gemakkelijke applicatie en het versterkt jouw natuurlijke nagels  blijft ook minstens 2 weken zitten. Wil jij ook lang genieten van mooie en sterke nagels? Dan is moet je echt gaan voor polygel nagels!

Probeer poly gel zelf uit!

Het leuke aan poly gel is dat je er net zo lang mee kunt spelen en oefenen als je zelf wilt. De gel loopt namelijk niet uit en wordt alleen hard onder een speciale nagellamp. Hierdoor kun je niet alleen als professioneel nagelstyliste maar ook gewoon als een particulier zelf thuis met deze gel experimenteren.

Nageldeco biedt professionele polygel in tubes van 15ml en 50ml. Ook hebben we het nieuwe Modena aan ons assortiment toegevoegd. Je brengt poly gel in 3 stappen aan. Deze stappen zijn alle 3 erg eenvoudig en zorgen ervoor dat je binnen een handomdraai perfecte polygel nagels krijgt. Wil je de nagels nog een kleur geven wordt er ook vaak gekozen voor een gellak, de cateye gellak is daarin één van de populairste. Maar natuurlijk kun je ook voor onze polygel kleuren kiezen.

Polygel kopen doe jij bij Nageldeco.nl!

Polygel is dé revolutie op het gebied van nagels. Wil jij zo lang mogelijk van mooie en sterke nagels genieten? Dan zijn polygel nagels echt wat voor jou! Bij Nageldeco.nl vind je alles wat je nodig hebt om mooie polygel nagels te maken. Wij bieden diverse merken en het grootste assortiment polygel van de Benelux. Dus wil jij graag polygel kopen? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment snel en bestel vandaag nog!

Kies voor een polygel kit!

Wil je graag voor het eerst polygel nagels maken? Dan is het een erg goed idee om 1 van onze polygel kits, ook wel polygelsets, te kopen. Deze worden geleverd met een nederlandse handleiding. Bij een polygel starterset weet je trouwens zeker dat je alle benodigdheden in huis haalt voor het creëren van de mooiste polygel nagels. Heb je eenmaal een set besteld en is de gel op? Dan kun je natuurlijk gewoon weer bij ons een nieuwe pot of tube polygel kopen. Zelf polygel nagels maken was nog nooit zo eenvoudig!

Meer info vindt u bij de starterspakketten polygel.

 

                    

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss