Polygel kopen doe jij bij Nageldeco.nl!

Polygel is dé revolutie op het gebied van nagels. Wil jij zo lang mogelijk voor mooie en sterke nagels genieten? Dan zijn polygel nagels echt wat voor jou! Bij Nageldeco.nl vind je alles wat je nodig hebt om mooie polygel nagels te maken. Wil jij graag polygel kopen? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment snel en bestel vandaag nog!


Wat is poly gel?

Polygel wordt ook wel dé hybride (kruising) tussen acryl en gellak gezien. Het is namelijk een kleiachtige substantie dat van beide producten de beste eigenschappen heeft. Poly gel is namelijk sterker dan gewone gellak en flexibeler dan acryl. Poly gel zit in tubes en om het te gebruiken dien je voor elke nagel een bolletje uit de tube te doen. Dit bolletje snijd je af en breng je zodoende aan op de nagel. Daarna ga je het bolletje met een penseel en wat vloeistof in de juiste brengen. Tot slot moet de poly gel worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp. Je kunt polygel gewoon aanbrengen op natuurlijk nagels en je kunt er zelfs jouw nagels mee verlengen!

Waarom kiezen voor polygel nagels?

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten nagellak te vinden. Toch kun je het beste kiezen voor polygel nagellak, ook wel kortweg poly gel genoemd. Door met polygel jouw nagels te lakken, lijkt het net alsof je bij een professionele nagelstylist vandaan komt. Het ziet er namelijk veel mooier uit dan wanneer je jouw nagels met gewone nagellak lakt. Daarnaast versterkt poly gel nagellak jouw natuurlijke nagels ook nog eens en blijft de lak minstens 2 weken zitten. Wil jij ook lang genieten van mooie en sterke nagels? Dan is moet je echt gaan voor polygel nagels!

Probeer poly gel zelf uit!

Het leuke aan poly gel is dat je er net zo lang mee kunt spelen en oefenen als je zelf wilt. De gel loopt namelijk niet uit en wordt alleen hard onder een speciale nagellamp. Hierdoor kun je niet alleen als professioneel nagelstyliste maar ook gewoon als een particulier zelf thuis met deze gel experimenteren.

Nageldeco biedt de polygels fill en form aan in grote potten van 30gr en de professional serie in tubes van 15ml en 50ml. Sinds kort hebben we ook het nieuwe merk Modena aan ons assortiment toegevoegd. Je brengt poly gel in 3 stappen aan. Deze stappen zijn alle 3 erg eenvoudig en zorgen ervoor dat je binnen een handomdraai perfecte polygel nagels krijgt. Wil je de nagels nog een kleur geven wordt er ook vaak gekozen voor een gellak, de cateye gellak is daarin één van de populairste.

Kies voor een polygel kit!

Wil je graag voor het eerst polygel nagels maken? Dan is het een erg goed idee om 1 van onze polygel kits, ook wel polygelsets, te kopen. Bij een polygel starterset weet je trouwens zeker dat je alle benodigdheden in huis haalt voor het creëren van de mooiste polygel nagels. Heb je eenmaal een set besteld en is de gel op? Dan kun je natuurlijk gewoon weer bij ons een nieuwe pot polygel kopen. Zelf polygel nagels maken was nog nooit zo eenvoudig!


MEER INFO + DEMOFILMS

 

                    

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss