Sorteer op
 • nagellijm master strong
  nagellijm master strong

  MASTER STRONG NAIL GLUE 10 GZeer sterke lijm voor tips heeft een snelle formule om oppervlakken aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling zorgt dat de tip perfect aan de natuurlijke nagel zal hechten

  Ultravloeiende…

  € 2,25
 • nagellijm met kwastje quick dry
  nagellijm met kwastje quick dry

  NAGELLIJM QUICK DRYDe quick dry is een sneldrogende nagellijm met handig kwastje.

  Inhoud: 7,5 gramDe Nail Glue is geschikt voor nagel tips, zijde en fiberglass.

  ∙ Transparante nagellijm
  ∙ Kristalheldere afwerking
  ∙…

  € 2,25
 • nagellijm pro excellent
  nagellijm pro excellent

  Excellent Pro nagellijm Tip Glue - een product bedoeld voor het lijmen van nageltips op de nagelplaat. Zeer sterke lijm die voor een uitstekende hechting zorgt.

  Dankzij het geprofileerde borsteltje kun je het product gemakkelijk…

  € 2,95

Nagellijm

Nagellijm is een lijmsoort met enorme kleefkracht die snel droogt. De lijm wordt gebruikt om kunstnagels, op natuurlijke nagels te bevestigen en is ook perfect voor het repareren van gescheurde nagels in combinatie met fiberglass. Het wordt ook gebruikt voor nail art en het bevestigen van decoraties op nagels. Nagellijm is ontworpen om sterk en langdurig te zijn, zodat de kunstnagels op hun plaats blijven totdat ze opzettelijk worden verwijderd. Nail glue wordt meestal spaarzaam aangebracht op het gebied waar de kunstnagel wordt bevestigd en vervolgens stevig op zijn plaats gedrukt. 

De innovatieve samenstelling van nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat.
Zeer zeldzame consistentie voor nauwkeurig en gemakkelijk gebruik. De fles nagel lijm met borsteltje / kwastje is een garantie voor het gebruik van de volledige inhoud van de fles tot het einde zonder voortijdig drogen of plakken.

Hoe te gebruiken:

Nagelvoorbereiding: De natuurlijke nagels worden gereinigd, gevormd en indien nodig worden de nagelriemen teruggeduwd. Het is essentieel om te beginnen met schone, droge nagels voor een betere hechting.

Breng een kleine hoeveelheid nagellijm op een natuurlijke nagelplaat aan of direct op de uiteinden van de nageltip en breng het voorzichtig op de plaats waar u een kunstnagel wilt plakken. Druk licht op het product en wacht even tot de tiplijm goed is uitgehard.
Je kunt ook precieze decoraties zoals strass steentjes of sieraden met nagel lijm bevestigen! Vergeet echter niet om het te doen zonder teveel product te gebruiken.

Wat is de droogtijd van nagellijm?

De gemiddelde droogtijd is ongeveer 10 seconden, een volledige uitharding duurt gemiddeld 10 minuten.

Nagelreparatie met nagellijm

Breng druppeltje lijm aan op een gespleten of gescheurde nagel. Druk het beschadigde deel naar beneden, gebruik hiervoor een orange woodstick. Na de volledige uitharding kun je met een buffer of polijstblok de nagel glad vijlen.

Nagellijm kopen

Nagellijm kopen doe je in onze webwinkel! Naast onze sterke nagellijmen vind je ook allerlei andere artikelen voor mooie nagels. Koop bijvoorbeeld meteen nagel tips, kunstnagels of nagel sjablonen.  Bij bestellingen vanaf €25,- mag je bovendien een leuk cadeautje uitkiezen.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss