Sorteer op
 • armsteun roze 30 x 11cm
  armsteun roze 30 x 11cm

  Armsteun Pink - Badstof. Hoes is uitwasbaar!

  kussen - kussentje

  € 5,95
 • armsteun fuchsia 30x11cm
  armsteun fuchsia 30x11cm

  Armsteun Fuchsia - Badstof. Hoes is uitwasbaar!

  kussen - kussentje

  € 5,95
 • armsteun wit met klein glimmertje
  armsteun wit met klein glimmertje

  Nieuwste model armsteun.

  Armsteun, kussen voor manicure glitter witEen klein, handig kussen - een manicure-armsteun. Het zorgt ervoor dat de hand van de klant comfortabel wordt ondersteund tijdens het stylen van nagels.

  Het…

  € 6,95

Armsteun nagels

Een armsteun voor nagels is een hulpmiddel voor het ondersteunen van de arm/pols tijdens het uivoeren van een manicure.
Een armsteun geeft de juiste ondersteuning en een goede werkhoogte voor de nagelstyliste om nagels te verzorgen.

Voordelen armsteun

Armsteun nagels hebben verschillende voordelen en functies die bijdragen aan het comfort en de functionaliteit ervan.

Allereerst verhoogt het gebruik van armsteun nagels het comfort tijdens het rusten van de arm. Door een stabiele ondersteuning te bieden, vermindert het de vermoeidheid en spanning in de arm aanzienlijk.

Daarnaast helpt het ook bij het handhaven van een ergonomische houding, wat essentieel is om ongemak en blessures te voorkomen.
en ander voordeel van armsteun nagels is dat ze voorkomen dat de arm tijdens het rusten gaat schuiven of wegglijden, waardoor de gebruiker zich beter kan ontspannen.

Bovendien kan het gebruik van een armsteun nagels ook de druk op de pols en elleboog verminderen, waardoor het risico op overbelasting wordt verminderd.

Al met al zijn armsteun nagels een waardevolle toevoeging omdat ze het comfort verhogen en de gezondheid van de gebruiker bevorderen.

Armsteun nagels kopen?

Nageldeco biedt naast een armsteun nagels meer dan 2000 nagelproducten. Onze stofafzuigers (dust collectors) bieden naast ondersteuning ook direct de mogelijkheid het vrijgekomen vijlstof op te zuigen voor een schone en gezonde werkplek.

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss