Sorteer op

Gelnagels set 

In een gelnagels set van Nageldeco.nl vind je alle benodigdheden voor het zelf maken van gelnagels. Je kunt kiezen voor een starterset zonder of met uv/led ... uv/led lamp. Deze gel nagel start sets bevatten de nagelproducten met de meest gebruikte builder gels de z.g. stroperige gels. Voor een polygel set (een dikke gel) en alle andere producten voor deze nagel techniek hebben we een aparte categorie gemaakt. Polygel is een combinatie van acryl en gel.


Hier vind je een demofilm hoe je met onze gelnagels sets zelf gelnagels kunt maken.

Wat zit er in een starters set gelnagels

Een gel nagel set kan verschillende items bevatten, afhankelijk van het merk en het type set dat je koopt. Hier zijn enkele van de elementen die je in een basis starterspakket zou kunnen vinden:

 1. uv / led Gel: Dit is de gel die wordt gebruikt om de nagels te vormen en te verlengen. Het komt meestal in verschillende kleuren.

 2. UV- of LED-lamp: Dit is een essentieel onderdeel van het gelnagelproces. De lamp wordt gebruikt om de gel uit te harden en te laten uitharden.

 3. Primer: Een hechtingslaag die wordt aangebracht op de natuurlijke nagels om ervoor te zorgen dat de gel goed blijft zitten.

 4. Base Coat: Een basislaag die wordt aangebracht voordat de uv led / gel wordt aangebracht. Het helpt om de gel gelijkmatig aan te brengen en te voorkomen dat de natuurlijke nagel verkleurt wanneer je een gekleurde gel gebruikt.

 5. Top Coat: Een transparante toplaag die wordt aangebracht na de gekleurde gel om glans te geven en de nagels te beschermen.

 6. Nagelvijlen en buffer: Deze worden gebruikt om de nagels in de gewenste vorm te vijlen en te polijsten.

 7. Nagelriemolie: Een olie die wordt aangebracht op de nagelriemen om ze te hydrateren en de huid rond de nagels gezond te houden.

 8. Nageltips (optioneel): Als je je nagels wilt verlengen, kunnen nageltips worden meegeleverd. Dit zijn kunstmatige nageluiteinden die op de natuurlijke nagels worden geplakt voordat de gel wordt aangebracht.

 9. Nagellijm (optioneel): Als je nageltips gebruikt, wordt er meestal ook nagellijm geleverd om de tips aan de natuurlijke nagels te bevestigen.

 10. Nagel cleaner: Een product om de nagels te ontvetten en te reinigen voordat de gel wordt aangebracht.

 11. Nagelborstel: Om eventueel stof of restanten te verwijderen tijdens het proces.

Houd er rekening mee dat er verschillende gelnagelsets beschikbaar zijn, van basissets voor beginners tot uitgebreidere sets met meer kleuropties en accessoires. Het is belangrijk om de instructies en aanbevelingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een gelnagelset om de beste resultaten te bereiken en de gezondheid van je natuurlijke nagels te behouden.

Gebruik gel nagel set

Er zijn verschillende soorten sets beschikbaar, waarmee je direct kan starten met het zetten van gel nagels. De ene set is meer uitgebreid dan de andere, zodat je een starter set kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen.

In de demofilm kun je rustig alle stappen volgen en altijd weer opnieuw bekijken. Dit zorgt ervoor dat je meteen kan beginnen op het moment dat je het pakket binnen hebt gekregen. Het maakt niet uit of je nu een startende nagelstyliste bent of het pakket al echt gaat gebruiken voor professioneel gebruik. Een gelnagel starterset helpt je bij het creëren van prachtige en sterke gelnagels.

 

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss