Sorteer op

Gelnagels set 

In een gelnagels set van Nageldeco.nl vind je alle benodigdheden voor het zelf maken van gelnagels. Je kunt kiezen voor een starterset zonder of met uv/led ... uv/led lamp. Voor een gelnagel set is een populaire keuze de builder gel set. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen gelnagels te bouwen.

Voor een polygel set (een dikke gel) en alle andere producten voor deze nagel techniek hebben we een aparte categorie gemaakt. Polygel is een combinatie van acryl en gel.


Hier vind je een demofilm hoe je met onze gelnagels sets zelf gelnagels kunt maken.

Wat zit er in een set gelnagels

Een gel nagel set kan verschillende items bevatten, afhankelijk van het merk en het type set dat je koopt. Hier zijn enkele van de elementen die je in een basis starterspakket zou kunnen vinden:

 1. uv / led Gel: Dit is de gel die wordt gebruikt om de nagels te vormen en te verlengen. Het komt meestal in verschillende kleuren.

 2. UV- of LED-lamp: Dit is een essentieel onderdeel van het gelnagelproces. De lamp wordt gebruikt om de gel uit te harden en te laten uitharden.

 3. Primer: Een hechtingslaag die wordt aangebracht op de natuurlijke nagels om ervoor te zorgen dat de gel goed blijft zitten.

 4. Base Coat: Een basislaag die wordt aangebracht voordat de uv led / gel wordt aangebracht. Het helpt om de gel gelijkmatig aan te brengen en te voorkomen dat de natuurlijke nagel verkleurt wanneer je een gekleurde gel gebruikt.

 5. Top Coat: Een transparante toplaag die wordt aangebracht na de gekleurde gel om glans te geven en de nagels te beschermen.

 6. Nagelvijlen en buffer: Deze worden gebruikt om de nagels in de gewenste vorm te vijlen en te polijsten.

 7. Nagelriemolie: Een olie die wordt aangebracht op de nagelriemen om ze te hydrateren en de huid rond de nagels gezond te houden.

 8. Nageltips (optioneel): Als je je nagels wilt verlengen, kunnen nageltips worden meegeleverd. Dit zijn kunstmatige nageluiteinden die op de natuurlijke nagels worden geplakt voordat de gel wordt aangebracht.

 9. Nagellijm (optioneel): Als je nageltips gebruikt, wordt er meestal ook nagellijm geleverd om de tips aan de natuurlijke nagels te bevestigen.

 10. Nagel cleaner: Een product om de nagels te ontvetten en te reinigen voordat de gel wordt aangebracht.

 11. Nagelborstel: Om eventueel stof of restanten te verwijderen tijdens het proces.

Houd er rekening mee dat er verschillende gelnagelsets beschikbaar zijn, van basissets voor beginners tot uitgebreidere sets met meer kleuropties en accessoires. Het is belangrijk om de instructies en aanbevelingen van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een gelnagelset om de beste resultaten te bereiken en de gezondheid van je natuurlijke nagels te behouden.

Gebruik gel nagel set

Er zijn verschillende soorten sets beschikbaar, waarmee je direct kan starten met het zetten van gel nagels. De ene set is meer uitgebreid dan de andere, zodat je een gelnagel set kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen.

In de demofilm kun je rustig alle stappen volgen en altijd weer opnieuw bekijken. Dit zorgt ervoor dat je meteen kan beginnen op het moment dat je het pakket binnen hebt gekregen. Het maakt niet uit of je nu een startende nagelstyliste bent of het pakket al echt gaat gebruiken voor professioneel gebruik. Een gelnagels set helpt je bij het creëren van prachtige en sterke gelnagels.

Wat is het verschil tuusen gel en biab?

Het belangrijkste verschil tussen gel en BIAB is de dikte van het product. Een gelnagel set bestaat uit verschillende lagen die op de nagel worden aangebracht, waaronder een basislaag, een kleurlaag en een toplaag. Deze lagen worden uitgehard onder een UV- of LED-lamp, waardoor de gel stevig en duurzaam wordt. Het resultaat is een dikke, glanzende nagel die lang meegaat. 

Aan de andere kant biedt BIAB (Builder In A Bottle) een alternatief voor traditionele gelnagels. Het is een alles-in-één product dat zowel de basislaag als de bouwlaag combineert. Hierdoor is het veel dunner dan gewone gel en lijkt het meer op een nagellak. BIAB wordt ook uitgehard onder een UV- of LED-lamp, maar omdat het dunner is, heeft het minder tijd nodig om volledig uit te harden.

Het verschil in dikte tussen gel en BIAB heeft invloed op de toepassing en het uiterlijk van de nagels. Gel biedt meer mogelijkheden voor het creëren van verschillende nagelvormen en designs, terwijl BIAB een natuurlijkere uitstraling heeft en geschikter is voor mensen die liever dunne, flexibele nagels willen. Het is belangrijk om te overwegen welk effect je wilt bereiken en welke eigenschappen je belangrijk vindt bij het kiezen van een gelnagel set.

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss