Nagelstickers

Wat zijn nagelstickers?

Nagelstickers zijn leuke kleine afbeeldingen die op de nagel geplakt worden. De stickers functioneren net als normale stickers. Je haalt ze van het papier af, plakt ze op de nagels en drukt ze stevig aan. Dat is alles.

Op zoek naar nagelstickers?

Met onze serie nagel stickers maak je in een handomdraai de mooiste nageldesigns. Nageldeco biedt een groot assortiment van bloemen, vlinders, randjes, takjes en blaadjes, vogel stickers en nog veel meer.
Wanneer je geen tijd hebt en je wilt toch een mooie nailart dan zijn nailart stickers  de perfecte oplossing. 

Soorten nagelstickers:

zelfklevende stickers
stickers die even in een bakje water losgeweekt moeten worden, deze worden water decals genoemd.

Waterdecals dienen dus even in een bakje water losgeweekt te worden en dan kun je ze eenvoudig op de nagel plaatsen, even droogdeppen en klaar is jouw nailart. De  nagel stickers en decals hechten uitstekend op gelakte nagels en kunstnagels, maar blijven net zo goed op een onbehandelde nagel zitten. Met een laagje heldere lak of topcoat kun je ze beschermen en blijven ze lang zitten. 

Op deze paginas vind je voor ieder wat wils. We bieden vele nagel stickers motieven van bloemen, vlinders, veertjes, swirls, french manicure, hello kitty, kerst, kortom genoeg om volop te variëren. 

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel