Nageltips voor nepnagels of plaknagels

Wil je mooie verzorgde nagels dan zijn nepnagels, of plaknagels, de oplossing. Het is  de gemakkelijkste manier van nagels verfraaien of verlengen. Je plakt de nepnagels full cover nageltips op de nagels, deze bedekken de gehele nagelplaat.  Je kunt een nagellijm gebruiken maar tegenwoordig zijn de dubbelzijdige nagel strips ook heel populair. Je plakt een strip op de natuurlijk nagel waarna je een beschermlaagje verwijdert en hierop je nepnagel plakt. We verkopen verschillende vormen en kleuren.

De verschillende soorten:

-square
-squoval
-round
-coffin ballerina
-almond
-stiletto


 Nepnagels zetten:

Je kunt nepnagels op verschillende manieren zetten, de eerste manier is met een lijm, de tweede manier met dubbelzijdige nagelstrips, de derde manier is met een rubberbase gel. Van de 3 methoden vind je een demofim.

  1. Kies de juiste maten tips.

  2. Reinig, droog en vijl de natuurlijke nagels grondig.

  3. Breng een dunne laag lijm aan op een natuurlijke nagel en verdeel deze gelijkmatig over het hele oppervlak,
    of kies voor onze dubbelzijdige nagel strips met een super hechting.

  4. Breng een nepnagel tip aan en druk deze ca. 10-20 seconden licht aan.

  5. Na het plakken van de nagels, vijlt u de randen lichtjes.

  6. Afgewerkt!

demofilm nepnagels aanbrengen met dubbelzijdige nagelstrips

Zelf nepnagels zetten met een rubberbase gel, hiervoor zijn alleen de transparante fake nagel tips geschikt. Je hebt hiervoor ook een uithardingslamp nodig. Hieronder vindt je een uitgebreide demofilm. Het voordeel van deze methode is dat ze veel langer blijven zitten en absoluut tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze flexibel waardoor de nepnagel tip niet snel zal breken.

​demofilm nepnagels aanbrengen met een (rubber) basegel

Nepnagels verwijderen:
 

Trek nooit de nepnagel van de nagel, hiermee kun je de natuurlijke nagel beschadigen.

 1.Heb je dubbelzijdige nagel strips gebruikt kun je de nepnagels verwijderen door deze ongeveer 10 minuten in warm (wel echt warm!) water laten weken dan kun je ze er zo afhalen (zijwaarts loshalen). De restjes strips zijn gemakkelijk van de nagel af te rullen. Het voordeel hiervan is dat je de tips vaak opnieuw kunt gebruiken. Gebruik je dubbelzijdige nagelstrips in combinatie met lijm, plaats dan een foil wrap met aceton gedurende 10 tot 15 minuten op de nagels zodat deze loskomen.

2. Om de plaknagels te verwijderen wanneer u deze met een lijm aangebracht heeft, gebruikt u aceton verwijderaar, vijl de plaknagel zover mogelijk eraf. Plaats de nagels 15 tot 20 minuten in aceton, de lijm wordt hierdoor zacht en zijn dan gemakkelijk te verwijderen.

3. Heeft u de plaknagels met een rubberbase aangebracht vijlt u met een 100/180 gritt vijl de nagel zover mogelijk weg, het laatste restje kunt u met aceton afweken. Wil je de nagels nog een kleur geven kies dan eens voor onze gellak, de cateye gellak is daarin één van de populairste.

De kunstnagels moeten elke 10-12 dagen worden vervangen.

Nepnagels, fake plaknagels kopen!

Nageldeco biedt een groot assortiment fake nagels aan. Ook is onze nagellijm de beste nagellijm voor nepnagels. Bestel je op maandag, woensdag en vrijdag voor 13.00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog! Veel van deze bestellingen worden in Nederland de volgende dag al geleverd.

nepnagels - fake nagels

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss