Sorteer op
 • bestseller

  polygel set in box
  polygel set in box

  Acryl Gel /Polgel Set Poeder Gel Box Een unieke set voor liefhebbers en nagelstylisten die willen werken met producten van de hoogste kwaliteit.

  Set bevat:

  ∙ 1 stuk Nagelvijl 100/180
  ∙ 1 stuk Blok 240/240
  ∙ 1 stuk duo…

  € 34,95 € 29,95
 • polygel nagels starterspakket 50ml
  polygel nagels starterspakket 50ml

  Prachtig polygel nagels starterspakket kit, met ons meest verkochte polygel.
  Polygel is een revolutionaire mousse-achtige gel waar elke stylist van zal houden, ontworpen om de natuurlijke nagel van veeleisende klanten te…

  € 29,95
 • polygel nagels starterspakket met lamp
  polygel nagels starterspakket met lamp

  Prachtig polygel nagels starterspakket, met ons meest verkochte polygel en inclusief een nagellamp van 48 watt die alle uv/led gels uithardt.
  Polygel is een revolutionaire mousse-achtige gel waar elke stylist van zal houden,…

  € 64,95 € 49,95
 • polygel set 50ml + x bond base
  polygel set 50ml + x bond base

  Prachtig polygel set, inclusief een nederlandse handleiding, wanneer u al een uithardingslamp in huis heeft is dit een pakket om mee te begiinen. Al meer dan 2 jaar ons best lopende polygel in een complete set.
  Polygel is een…

  € 36,95
 • polygel set 50ml met lamp + x bond base
  polygel set 50ml met lamp + x bond base

  Prachtig polygel set, inclusief een nederlandse handleiding, en een nagellamp uv/led 48 watt. Al meer dan 2 jaar ons best lopende polygel in een complete set.
  Polygel is een revolutionaire mousse-achtige gel waar elke stylist van…

  € 71,95 € 56,95
 • polygel de luxe set + 48w lamp
  polygel de luxe set + 48w lamp

  Prachtig compleet polygel kit met nederlandse handleiding. Met deze set kun je direct aan de slag. Bij Nageldeco vind je kwaliteits polygel voor de beste prijs. Een innovatief nieuw product die een ieder zal aanspreken.

  Polygel…

  € 49,95
 • polygel set + 48w lamp + gel nagellak
  polygel set + 48w lamp + gel nagellak

  Prachtig uitgebreide polygel kit met nederlandse handleiding en 6 prachtige kleuren premium gellak van top kwaliteit. Met deze set kun je direct aan de slag. Bij Nageldeco vind je kwaliteits polygel voor de beste prijs. Een…

  € 66,95
 • voorbeeld

Polygel starter set

We bieden diverse polygel sets aan met of zonder uithardings lamp. Bijna alle startpakketten polygel bevatten onze x bond basegel met geintegreerde primer die voor de beste hechting zorgt, u hoeft dus vooraf geen primer aan te brengen. Bij de pakketten vind u verder alle benodigde materialen, zoals vijlen, een bufferblok, polygel tips oftewel dual forms, een tube knijper en de slip solution.
Bij iedere startersset staat precies vermeld wat u ontvangt.

over Polygel 

Polygel ook wel acrylgel genoemd is een handige alles-in-één-formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte poly gel nagels creëert. Wil je snel werken? Dan is dit hét perfecte product voor jou! Poly acryl gel is het revolutionaire nieuwe systeem op gebied van traditionele kunstnageltechnieken.

Eenvoudig aan te brengen

Onze polygel sets worden met een uitgebreide handleiding geleverd zodat u succesvol uw eerste set kan zetten. Omdat de polygel nagel niet gevormd hoeft te worden maar enkel in het hulp sjabloon te moeten worden aangebracht is het nu voor iedereen mogelijk om zelf uw nagels te verstevigen of te verlengen.

Voordelen van een polygel set

✔ Alle benodigde materialen in één set
✔ Stap voor stap nederlandse uitleg

✔ Sterke gelnagels
✔ Hoge kwaliteit
✔ Duurzaam,  vrijwel geurloos 
✔ De uithardingstijd in een LED lamp is slechts 30-60s, UV lamp is 2 minuten
✔ Het is lichter dan acryl of UV builder gel


 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss