-18%

polygel set 30ml met lamp 48 w- 2 kleuren kiezen

Vorige Artikel 5 van 13 Volgende
€ 54,95 € 44,95 (inclusief btw)

Prachtig polygel kit, inclusief een nederlandse handleiding, en inclusief ons meest verkochte uv/led nagellamp. 

Al meer dan 2 jaar ons best lopende polygel pakket.

Inhoud polygel pakket:
nederlandse handleiding 
- 48 watt uv/led lamp (geschikt voor alle soorten gellak en gels)
- 2x 30ml Polygel tubes -zelf kleuren kiezen
- 1x Slip Solution 100 ML 
- 1x dappendish voor Slip Solution 
- 100 x Dual Forms 
- 1x Klemmetje voor Dual Forms 
- 1 Nagelvijl 
- 1 Polygel penseel de luxe

Deze Polygel is gemakkelijk naar wens te modelleren. Door gebruik te maken van de Dual Forms bespaar je jezelf maar liefst 85% van de tijd! (let op! voor het aanbrengen van de polygel dient een base gel aangebracht te worden, wij bevelen de x bond base aan, deze base heeft een geintegreerde primer en zorgt voor een perfecte hechting)

Polygel is een revolutionaire mousse-achtige gel waar elke stylist van zal houden, ontworpen om de natuurlijke nagel van veeleisende klanten te versterken en te verlengen.
Polygel is het enige product met een mousseconsistentie, acrylsterkte en gelflexibiliteit .

Dikke consistentie maakt de modellering en styling van nagels heel gemakkelijk.

U kunt 85% van uw werktijd besparen door Dual Forms te gebruiken.

Uitharding 30 seconden .

Al onze producten voldoen aan de Europese verordening betreffende cosmetische producten en bevat absoluut geen MMA, maar EMA, de polyethylmethacrylate. Keuringsinstanties binnen de Nagelbranche adviseren nagelstudio's om alleen op EMA gebaseerde veilige gel producten te werken.

10 redenen waarom u Polygel moet hebben:

1. Flexibel
2. Sterk als acryl
4. Dik 
7. Vrij van geur
8. Eén fasegel 
9. Eenvoudig aan te brengen en te bewerken
10. Vergeelt niet

Gellak lamp 48 watt

Al jaren onze meest verkochte gellak lamp 

De nieuwste generatie professionele beste gellak lamp die alle merken gellak en ook alle andere soorten gels en lichtuithardende preparaten snel en gelijkmatig uithardt.

De nagellamp straalt wit licht uit dat de ogen niet belast. Het heeft een energiebesparende, krachtige lichtbron met een dubbel golflengtebereik van 365 nm en 405 nm.
Of u nu een uv nagellamp of een led nagellamp zoekt deze lamp heeft de 2 in 1 formule.


De gellak lamp heeft een ingebouwde bewegingssensor , een timer van 10, 30, 60 en 99 seconden en brandt na activering van de sensor maximaal 120 seconden continu. 

De 99 seconden-modus is een modus waarin het lampvermogen gedurende 99 seconden geleidelijk toeneemt. Deze modus wordt aanbevolen voor het werken met bouwgels en andere toepassingen die een lange uithardingstijd vereisen. 

Het onderpaneel van de gellak lamp is magnetisch en gemakkelijk los te maken voor pedicuretoepassing. Door het formaat van de lamp kun je gemakkelijk je hele hand erin steken, zonder dat je je duimen apart hoeft te verharden. Een groot elektronisch display maakt het werk gemakkelijker, en met de uitschakelknop kunt u de lamp uitschakelen zonder deze los te koppelen van de stroombron.

Een gellak lamp is dus niet alleen handig, maar ook noodzakelijk als je optimaal wilt genieten van de voordelen die gellak en gels bieden. Met dit onmisbare hulpmiddel kun je jouw gelnagels of gellakte nagels snel en veilig laten uitharden, waardoor ze langdurig mooi blijven zonder beschadiging of vervaging.

De levensduur van dit apparaat wordt geschat op maximaal 50.000 uur . 

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss