Sorteer op
 • acryl liquid minder geur basic 100ml
  acryl liquid minder geur basic 100ml

  BASIS ACRYL VLOEISTOF 100 ML∙ Kan worden gecombineerd met elk acrylpoeder.
  ∙ Perfect voor zowel beginners als stylisten met uitgebreide ervaring.
  ∙ Het kan gebruikt worden om een ​​paar minuten de acrylmassa te…

  € 8,95
 • acry liquid minder geur premium 100ml
  acry liquid minder geur premium 100ml

  Vloeistof voor acryl medium drogend Premium 100mlSpeciaal gemaakt voor de behoeften van nagelstylisten die op zoek zijn naar een universele vloeistof voor alle acrylpoeders die op de markt verkrijgbaar zijn.

  Wordt gekenmerkt…

  € 8,95
 • acryl liquid 100ml ultra (milde geur)
  acryl liquid 100ml ultra (milde geur)

  Acryl vloeistof Ultra - medium drogend 100 mlDeze vloeistof is medium drogend en ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld een smile line bij een French manicure of om prachtige acrylbloemen te maken.

  Het is verstoken van de…

  € 8,95
 • acryl liquid 500ml ultra (milde geur)
  acryl liquid 500ml ultra (milde geur)

  Acryl vloeistof Ultra - medium drogend 500 mlDeze vloeistof is medium drogend en ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld een smile line bij een French manicure of om prachtige acrylbloemen te maken.

  Het is verstoken van de…

  € 35,95
 • acryl liquid 500ml kersengeur
  acryl liquid 500ml kersengeur

  ACRYLVLOEISTOF KERSENGEUR 500 MLEindelijk een vloeistof met een heerlijke geur.

  Acrylstyling zonder vloeistof kan niet lukken! een Monomeer, waardoor je acrylpoeder verandert in een uniforme massa voor het bouwen en verlengen van…

  € 39,95
 • trechtertje
  trechtertje

  Mini trechtertje, handig voor het zelf vullen van kleine flesjes of potjes.

  € 1,19


Acryl vloeistof / liquid

Onze Acryl vloeistof / acryl liquid zorgt voor een perfecte hechting zonder lifting. Ze zorgt tevens voor maximale werkbaarheid en een gecontroleerde applicatie. Al onze acryl liquid bevatten optische witmakers, UV-stabilisatoren of pigmenten die gele verkleuring helpen voorkomen en u helpen bij het creëren van een prachtige manicure.

Waarom nog teveel betalen als het zonder merk veel goedkoper kan. Ons merk acryl liquid / acryl vloeistof wordt door vele bekende merken gevoerd in Nederland en Europa en is absoluut MMA vrij. Kortom een ideale basis van een hoogwaardige kwaliteit. 

Voor het gebruik  van de sunblock liquid, de blue liquid en de acryl liquid geurloos brengt u eerst een primer aan bij de extra hold acryl vloeistof is dit niet nodig.

Onze Liquid Monomer vloeistof is een geavanceerd  ontwikkeld product . Het is de perfecte keuze voor studenten, beginners en ervaren nagelstylisten. De formule biedt uitstekende flexibiliteit, hechting en absorptie in combinatie met onze poeders, maar ook met de poeders van andere merken zijn ze uitstekend te combineren.

Dit monomer presteert goed, zelfs bij lage temperaturen, waardoor het het hele jaar door betrouwbaar is.

Onze Acryl vloeistof is inbegrepen in de professionele acrylnagelsets.

 

acryl vloeistof - acryl liquid

 

Op zoek naar acrylpoeder? Je kunt ze ook hier vinden.

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss