Sorteer op

UV gel

color gel.jpg
Nageldeo biedt alle kwaliteits nagelproducten voor het maken van gelnagels. Van uv gel, uv lampen, nageltips, tot gel penselen, vijlen en nog veel meer. UV gel is een stroperige vloeistof die wordt gebruikt om een nagel te verstevigen of te verlengen. Voor het uitharden van uv gel heb je een uithardingslamp nodig. Onze gels zijn ook geschikt voor led of uv/led

Welke soorten UV gel zijn er?
 UV Base gel
 UV Builder gel 
 UV Finish of Top gel 

Uitleg soorten uv gel

1) UV Base gel Deze gel is speciaal ontwikkeld om een zo goed mogelijke hechting te krijgen met de nagel. Op deze basislaag wordt gebouwd met de builder oftewel bouwgel.
2) UV Builder gel Dit is een gel waarmee je de nagel kunt opbouwen. Ook maak je hier je bolling mee. Bouwgel heb je in verschillende tinten van clear tot pink, cover maar ook b.v beige. Welke tint je gebruikt hangt af van het doel. Wil je de nagel afstemmen op de huidskleur? Wil je oneffenheden in de natuurlijke nagel wegwerken? 
3) UV Finish of Top gel Als de nagel is afgewerkt zet men er een glanslaag een finish of top gel op. 


Onze High Quality uv gels zijn van een hoge studio kwaliteit en bijzonder makkelijk te verwerken.Ook zijn alle ND gels 100% zuurvrij. De speciale formule van onze (nd) basisgel met een geïntegreerde (zuurvrije) primer maakt een organische verbinding met keratine structuren in de natuurlijk nagel waardoor er een superhechting ontstaat. Naast onze uv gels bieden we ook gels aan die in een led of ccfl lamp uitgehard kunnen worden. MN nails is onze nieuwe europese merk van hoge kwaliteit, dit merk wordt ook veel door professionals gebruikt. 

Ons voordeel

 

​ Ma. Wo. en Vr. voor
      14.00 uur besteld
       morgen in huis

 Kwaliteit voor de
      beste prijs

 Grootste Benelux

 Deskundig advies

 Goede service

© 2009 - 2021 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel