BIAB nagels - alle info - groot assortiment

Gel in a bottle - biab, ook wel bekend als Builder In A Bottle, is een revolutionair nagelproduct dat gemakkelijk is aan te brengen en speciaal is ontwikkeld voor zowel beginnende als gevorderde nagelstylisten. Met dit unieke product kun je professioneel ogende biabnagels creëren zonder de noodzaak van een bezoek aan de salon. Ben jij benieuwd naar BIAB en wat het voor je nagels doet? lees dan verder.

Wat is BIAB nagels?

Biab nagels afgekort BIAB, oftewel builder in a bottle, is een afweekbare nagel gel waarmee  je nagels kunt verstevigen en verlengen en perfect is als gellak basis. Zelfs gescheurde nagels kun je repareren ook onregelmatigheden behoren tot de verleden tijd. 
BIAB combineert het beste van twee werelden: de duurzaamheid en stevigheid van acrylnagels met de flexibiliteit en natuurlijke uitstraling van gelnagels. Het is een unieke formule die zorgt voor sterke, gezonde nagels zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. 

In tegenstelling tot traditionele gelnagels, wordt bij BIAB nagellak gebruik gemaakt van een speciale gel die zowel uithardt onder een nagellamp als geleidelijk zelf hecht aan de natuurlijke nagel. Dit betekent dat er geen aparte laagjes of producten nodig zijn om de nagels BIAB op zijn plaats te houden, alleen een primer vooraf is voldoende.

 


Alle voordelen van BIAB

 • Het zorgt ervoor dat je manicure langer meegaat Het is een gel op een rubber basis (RIAB=rubber in a bottle) en biedt meer flexibiliteit. Ze creëren een beter oppervlak waarop je gellak zich kan hechten, waardoor ze beter op je nagels hechten.  Het versterkt je natuurlijke nagel.

 • Met de juiste instructies en een beetje oefening kun je zelf thuis genieten van de voordelen van biab.
 • Biab gels zijn dikker dan gewone base gels. Door deze extra dikte kunnen ze je natuurlijke nagels beschermen, vooral als ze erg dun zijn.

 • Het helpt voorkomen dat je nagels breken, Gel op basis van rubber helpt ook om je nagels flexibeler te maken, wat betekent dat je nagels kunnen buigen zonder te breken. Dit helpt als je zwakke en broze nagels hebt die gemakkelijk kunnen breken of barsten.

 • Biab voorkomt dat de gel in de nagelriemen loopt en je kunt gemakkelijk elke nagelvorm bouwen;
   
 • Nagelverlenging - met een biab kun je nagels tot 1 centimeter verlengen;
   
 • Nagels uitlijnen - de rubberen biab gel is perfect voor problematische nagels. Maakt oneffenheden perfect glad en egaliseert de kleur van de nagels;
   
 • Manicure in mooie biab nagels kleuren - wist je dat biab en hun uitstekende dekking ervoor zorgen dat je geen  kleur gellak hoeft te gebruiken om een ​​prachtig nageldesign te krijgen? Gewoon een top erover en klaar!

Hoe breng je BIAB aan?

Neem altijd de volgende regels in acht:
-Werk hygienisch
-vermijd contact met de huid
-zorg voor een volledige uitharding

Met de juiste BIAB nagels producten kun je zelf je nagels verstevigen. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg. Het is erg belangrijk dat je de juiste voorzorgsmaatregelen treft en de juiste producten in huis hebt, dan kun je goed BIAB nagels zelf doen.

Stap 1 - Vijl de nagels in vorm en op de gewenste lengte.
Stap 2 - Om de nagelriemen zachter te maken kun je een cuticle remover gebruiken.
Stap 3 - Duw de nagelriemen terug met een cuticle pusher, indien nodig kun je de losse vellentjes verwijderen met een vellentang
Stap 4 - Gebruik een polijst blok of buffervijl voor het ruw maken van de natuurlijke nagelplaat en verwijder het stof met een stofborstel.
Stap 5 - Breng nu een primer aan en laat deze even aan de lucht drogen.
Stap 6 - Breng een dun laagje Biab aan en vervolgens een druppel die je vanaf even onder de nagelriem naar de vrije rand laat toelopen. 
Stap 7 - Hard de Biab uit en breng een top aan? Klaar zijn je BIAB nagels.


LEES MEER BIAB nagels verlengen met sjabloon, dual forms of tips 

In onze BIAB starters pakketten vind je de benodigde materialen. Met een bijgesloten primer en top heb je de belangrijkste producten in huis om mooie nagels te zetten. Natuurlijk zijn alle BIAB producten en andere benodigdheden ook altijd weer los verkrijgbaar.

Hoe verwijder je biab nagels? stap voor stap uitleg

We verwijderen de biabnagels handmatig met behulp van een vijl- / freesmachine, en met een op aceton gebaseerde verwijderaar.
Stap 1 - Vijl altijd eerst het bovenste gedeelte van het product weg.
Stap 2 - Breng nu onze soaker clips aan, je doordrenkt een half wattenschijfje of bolletje watten met gellak remover of aceton en plaats deze op de nagel. Zet nu de soaker clip.
Stap 3 -  Na ongeveer 10 minuten kun je het geheel verwijderen om vervolgens met een orange woodstick de biab van de nagelplaat te duwen. De laatste oneffenheden kun je met een bufferblok verwijderen.
Stap 4 - Breng nu ter verzorging een nagelriemolie aan.

BIAB nagels kopen/ Bestel vandaag nog op Nageldeco.nl!

Als je eenmaal weet wat je nodig hebt voor het maken van biab nagels en hoe je het moet doen, is het helemaal niet lastig om ermee aan de slag te gaan. Wil jij ook zo snel mogelijk zelf biab nagels maken? Bestel dan alle benodigdheden vandaag nog op nagelgroothandel Nageldeco.nl!

Nageldeco biedt diverse merken biab aan in vele verschillende nagels kleuren Ook voor een biab starter kit kun je bij ons terecht. In deze starterspakketten vind je alle benodigdheden voor het zelf doen van je BIAB nagels.

 

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss