funky neon gellak no. 01

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Een zomerse tint neonrood met een vleugje framboos en oranje op de achtergrond.

NTN Premium 2in1 Nagelbasis, Funky Neon collectie

Ontdek de energieke 2in1 collectie van  NTN premium - een base en kleur gellak inéén in de mooiste fosforescerende kleuren! Dankzij een uitstekende dekking, hoge densiteit en bouweigenschappen vervullen ze meerdere functies in één product. Je kunt er zelfs een nagel mee verlengen met 2 mm, waardoor ze innovatieve bescherming tegen beschadiging krijgen.

Versnel je werk en creëer tegelijkertijd een prachtig gepigmenteerde styling in één.

Verdoezel de oneffenheden van de nagelplaat dankzij de hoge dekkingsgraad van ongeveer  90-95%!  De intensiteit van de kleur hangt natuurlijk af van de dikte van de laag en het uiteindelijke effect dat je wilt bereiken.

Gebruik het solo als een energieke styling, meng de kleuren zoals je wilt, of gebruik het als basis voor verdere activiteiten! 

Perfecte, verzorgde, onberispelijke nagels met  unieke gellak neonkleuren!

Gebruiksaanwijzingen:

  1. Breng een dunne laag van de basis aan op een zorgvuldig voorbereide nagelplaat. Bouw vervolgens de curve en apex met meer. Na uitharding kunt u direct de top aanbrengen of eerst het plaklaagje een cleaner verwijderen en eventuele oneffenheden met een blok egaliseren.
  2. Uithardingstijd: Led 48 W - 30 sec., Led 24 W - 60 sec., UV / Led 36 W - 45 sec.

Capaciteit:  5 g

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss