glow in the dark set lumino

Artikel 20 van 185
€ 5,95 (inclusief btw)

Nagelpoeder gloeiend in het donker MollyLac Lumino Effect 

Innovatief effect - poeder dat oplicht in het donker! Voeg een ongekende look toe aan je styling! Een palet van 4 indrukwekkende kleuren in zeer interessante uitvoeringen die je in je collectie moet hebben!

De poeder kan op elke kleur hybride vernis worden aangebracht, maar wanneer het wordt aangebracht op een kleur die lijkt op die van Lumino die oplicht in het donker, zal het het effect extra versterken en de schoonheid ervan versterken en benadrukken.

Je kunt het Lumino- effect ook gebruiken als aanvulling op de ombre-styling, die er zowel overdag als 's nachts fenomenaal uitziet.

Je kunt het poeder gebruiken om te stylen met hybride vernissen, acryl of gels, en je kunt het ook op klassieke nagellak sprenkelen en wachten tot het geheel droog is!

Als een van de weinige kunt u Lumino- pollen combineren met gel, acrylgel, hybride en het afgewerkte product aanbrengen zoals voorheen! Een uniek effect dat nog nooit eerder is gezien.

Aandacht! De wijze van gebruik kan leiden tot: betovering, tevredenheid, verslaving, tevredenheid en andere positieve gevoelens.

Hoe breng je het Lumino-effect aan op gel/hybride:

  1. Lak je nagels met een basiskleur
  2. Lak je nagels met je favoriete kleur en hard uit (herhaal voor een beter effect)
  3. Wrijf het poeder met een kwast stevig in de dispersie (plakkerige) laag van de lak of besprenkel de nog niet uitgeharde lak - twee mogelijkheden - verschillende kleurintensiteit!
  4. Verwijder overtollig poeder met een zachte borstel of borstel
  5. Top coat en hard uit

Inhoud: nettogewicht pollen ca. 2 g, pollen verpakt in een pot van 3 ml

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss