nagellijm

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 2,25 (inclusief btw)

De beste nagellijm vind je op Nageldeco.nl

Zeer sterke nagellijm heeft een snelle formule om het oppervlak aan elkaar te hechten. De innovatieve samenstelling van deze nagel lijm zal de structuur van de tips voorzichtig aanpassen en het zo elastisch maken dat het perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat.
Zeer zeldzame consistentie voor nauwkeurig en gemakkelijk gebruik. De fles nagel lijm met borsteltje / kwastje is een garantie voor het gebruik van de volledige inhoud van de fles tot het einde zonder voortijdig drogen of plakken.

Inhoud: 7,5 gram

Hoe te gebruiken:

Breng een kleine hoeveelheid nagellijm op een natuurlijke nagelplaat aan of direct op de uiteinden van de nageltip en breng het voorzichtig op de plaats waar u een kunstnagel wilt plakken. Druk licht op het product en wacht even tot de tiplijm goed is uitgehard.

Je kunt ook precieze decoraties zoals strass steentjes of sieraden met nagel lijm bevestigen! Vergeet echter niet om het te doen zonder teveel product te gebruiken.

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss