folie flakes nr. 3

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

Folie Flakes No. 3 nagel poeder

Ben je op zoek naar snelle en effectieve decoraties, maar houd je niet van ingewikkelde decoraties?

Zet in op tweekleurige, metalen folie flakes voor decoraties. ultradun, hecht perfect aan de nagel en creëert je droomkunstwerk.

Interessante combinaties van elkaar doordringende kleuren geven je in enkele ogenblikken een uniek effect, zelfs als je geen ervaring hebt met het stylen van nagels.

De folie flakes  zijn op verschillende manieren te gebruiken!

  1. Als je verwacht dat je stilering verandert in een uniform oppervlak in geselecteerde kleuren - naar een basisbasis die eerder in de lamp is uitgehard (deze kan transparant zijn - met of zonder dispersie!) Onthoud dat in beide gevallen het effect anders zal zijn! Top 3d expert mollylac , en meer spiegelachtig in het geval van een top zonder dispersie, plaats een kleine hoeveelheid folie flakes op zo'n manier dat ze het hele oppervlak bedekken - je kunt het doen met een zachte borstel, een speciaal daarvoor bestemde siliconenborstel of met je vinger, verwijder de rest met een zachte borstel en bedek het geheel met een top, bijv. Doctor top en hard het geheel uit. Klaar! Het is heel eenvoudig, nietwaar?
  2. Als je alleen onregelmatige vormen van verspreide deeltjes in een metaalkleur wilt krijgen, gebruik dan gewoon je favoriete hybride vernis en in de top zonder dispersie of met dispersie (elk van hen zal een ander effect geven!)
    Dispersie - een iets sterker 3D-effect,
    zonder dispersie - delicater,
    bedek het geheel dan opnieuw met een toplaag en hard uit. Klaar.

Capaciteit: folie flakes netto gewicht 0,15 g, verpakt in een pot van 3 ml

© 2009 - 2023 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss