duo nagel sjablonen 500 stuks

Artikel 4 van 11
€ 8,95 (inclusief btw)

Nagelvormsjablonen dubbelzijdig MollyLac punt 500 stuks

Dubbelzijdige nagelverlengingsvormen. Universele vormen voor verschillende soorten nagelplaten, zowel breed als ronder.

kenmerk:

  • Functioneel sjabloon voor zowel amandel- als vierkante vorm en aan de andere kant voor een almond/stiletto.
  • Het zeer flexibele papier waarvan de sjablonen zijn gemaakt, is een absoluut voordeel. Ze zijn extreem flexibel en perfect stijf, dus ze zullen van positie veranderen.
  • De universaliteit van de sjablonen is hun duidelijke voordeel! U hoeft bij het kopen van mallen niet te beslissen of salonvormen nuttiger zijn of een meer avant-gardistische spike!

Uitbreidingssjablonen zijn een onmisbaar product in het werk van elke gerespecteerde stylist. Zet in op de beste kwaliteit voor een geweldige prijs die MollyLac u biedt !

De sjablonen zijn zo opgesteld dat ze perfect bij elke nagel passen - zelfs de problematische, en om de tijd van uw werk tot een minimum te beperken. Met de sjablonen kunt u met elke methode werken - dankzij hen verlengt u uw nagels met , gel, acryl of acrylgel!

Elk type van onze sjablonen hecht zich perfect aan de nagel, waardoor u het probleem van het 'bevochtigen' van de gel onder de nagel, wat vaak tot scheuren leidt, zult oplossen. Perfect op elkaar afgestemde, sterke lijm voorkomt plakken, maar veroorzaakt geen irritatie, dus ook voor zeer gevoelige handen te gebruiken. De perfecte techniek voor het plaatsen van de vorm, evenals een goed op elkaar afgestemd sjabloon, garanderen samen de duurzaamheid van de styling!

Het esthetische en interessante ontwerp van de sjablonen zal niet alleen uw oog bevallen, maar ook uw klanten!

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss